Lotus 2000

Lotus 2000

Ons assortiment

De Lotus 2000 is een serie bekend om zijn klassieke uitstraling. De Lotus 2060 en de Lotus 2080 zijn vrijstaande houthaarden. Klassiek van buiten, maar strak van binnen. Deze haarden passen geweldig in elke woonomgeving.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: 2000

Merk: Lotus

per pagina
Sorteer op

Wat biedt de Lotus 2000-serie

Wat biedt de Lotus 2000-serie

Urenlang genieten van de warmte

Lotus heeft met de toestellen van de 2000-serie een reeks houtkachels die in elke woonomgeving passen. Het hoge rendement (84%) van de serie zorgt ervoor dat u geld bespaart aan stookkosten. Ook is de Lotus 2000-serie door het hoge rendement zeer milieuvriendelijk. De Lotus 2060 biedt u naast hout ook de mogelijkheid om te stoken met kolen. Als u met kolen stookt, hoeft u de haard maar twee keer bij te vullen om de hele dag te genieten van de warmte. Dit zorgt voor een zeer zuinige manier van stoken. Bij de Lotus 2080 is er ook een mogelijkheid om extra zuinige warmte op te wekken. Dit komt door het prachtige speksteen waarmee de haard bekleed is. Deze unieke steen houdt de warmte van het vuur een lange tijd vast. Na het doven van de houthaard wordt deze warmte geleidelijk afgegeven. Zo geniet u nog urenlang van een aangename warmte in uw woonkamer.

Extra efficiënt

Extra efficiënt

Geweldige stookbeleving

Naast de standaard uitvoeringen van de Lotus 2000-serie kunt u kiezen voor verrijkende accessoires. Zo kunt u bij beide houthaarden kiezen voor een bakoven. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een heerlijke pizza of vers brood maken. Bij de Lotus 2060 kunt ook nog kiezen voor een ovendeur en een houtvak. En bij de Lotus 2080 is de houtkachel te verkrijgen met een extra warmtecompartiment. Kortom, met de Lotus 2000-serie heeft de verwent stoker dus alles voor een geweldige stookbeleving.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op