Lotus Liva

Lotus Liva

Ons assortiment

De Lotus Liva serie bestaat uit vrijstaande houtkachels van hoogwaardige kwaliteit. Van driezijdige haard tot fronthaarden, er is voldoende keus voor iedereen. Een geweldige serie waar milieuvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. In totaal heeft u de keus uit vier prachtige houtkachels, maar de opties houden hier niet op. U hebt namelijk de mogelijkheid uit verschillende bekledingen. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de gehele serie.

Lotus Liva serie

Lotus Liva serie

Prachtig zicht op de vlammen

Heeft u genoeg aan een frontaal vuurzicht? Dat is natuurlijk een goede keus! De Lotus Liva 5 en Lotus Liva 6 bieden u een prachtig zicht op de vlammen. Deze houtkachels zijn voorzien van een hoge en brede ruit, zodat u vanuit meerdere plekken het vuur kunt bewonderen. De Lotus Liva 5 is de kleinste van de twee, maar onderschat deze kachel niet. Met een nominaal vermogen van 5kW en een rendement van 78% krijgt de kamer een heerlijke temperatuur.

En wilt u de vormgeving van de houtkachel aanpassen op uw wooninterieur? Dat kan, u heeft namelijk de keus uit een zwarte, spekstenen of zandkleurige bekleding. De eerste twee uitvoeringen zijn ook van toepassing bij de Lotus Liva 6. Het verschil is dat de Lotus Liva 6 een hoger formaat heeft, waardoor het vuurzicht ook hoger ligt. Tegen een meerprijs zijn beide kachel in een driezijdige uitvoering te verkrijgen.

Driezijdige houtkachels

Driezijdige houtkachels

Aanwinst voor uw woning

Maar u kunt ook een standaard driezijdig model kiezen zoals de Lotus Liva 7 en de Lotus Liva 8. Net als de vorige modellen blijft het vermogen van 5kW hetzelfde. Dit geldt trouwens ook voor het rendement. Het verschil zit hem juist in de vormgeving. De Lotus Liva 7 wordt geleverd met een stijlvolle sokkel. En de Lotus Liva 8 is een wandmodel die een ruimtelijk effect in uw woonkamer creëert. Stuk voor stuk prachtige houtkachels die een aanwinst voor uw woning zijn.