Lotus M

Lotus M

Ons assortiment

Kiezen uit formaat, omlijsting en karakter. De M-Serie van Lotus biedt u dit allemaal aan.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Van compact naar royaal

Van compact naar royaal

Unieke houtkachels

De Lotus M-Serie is een reeks van zes unieke houtkachels. Elke haard heeft zijn eigen bijkomstige charme. Toch is de serie zelf al heel speciaal. Zo is er een standaard hoog rendement van maar liefst 82%. Hiermee bespaart u flink op uw energierekening. Een ander groot voordeel van dit hoge rendement is dat u verantwoordt stookt. U met milieubewust aan het stoken. Er komt namelijk dankzij dit hoge rendement minder uitstoot in de buitenlucht. Het model van de reeks houthaarden is bijzonder. De houthaarden zijn namelijk allemaal langwerpig en ovaal. Zo kunt u de Lotus ook plaatsen in een hoek waar dat met een vierkante haard misschien niet zou kunnen . Modellen zoals de Lotus M1, Lotus M2, Lotus M3, Lotus M4, en de Lotus M-Jubilee zijn bekleed met speksteen. Deze soort steen heeft altijd een uniek patroon. Daarnaast houdt het speksteen de warmte langdurig vast. Wanneer u het vuur dooft, geef de houtkachel nog urenlang een heerlijke warmte af.

Groter en groter

Groter en groter

Eindeloos genieten

Met uitzondering van de Lotus M2 ST worden de haarden groter naarmate het cijfer hoger wordt. Zo kunt u zelf de haard kiezen op de grote die het beste bij u past. De Lotus M2-ST beschikt over een zwarte stalen frame. Deze frame komt prachtig tot zijn recht voor een witte muur. Dankzij de optimale verbranding ontstaat er dan een prachtig vuurbeeld waar u eindeloos van geniet. Onderaan de haarddeur is een roestvrijstalen hendel bevestigd, zodat u zeer nauwkeurig het gewenste vermogen bereikt. Zodoende is het warmtebereik tussen de 4 en 10kW te bereiken. Dit maakt elke houthaard van de serie stuk voor stuk krachtpatsers. Ze kunnen allemaal een kamer van 120 vierkante meter met gemak een heerlijke temperatuur geven. Lotus heeft zich met deze serie weer overtroffen!

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op