• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
 Faber vrijstaande gashaarden

Faber vrijstaande gashaarden

Ons assortiment

Het merk Faber staat voornamelijk bekend om zijn hoogwaardige inbouwgashaarden. Naast deze prachtige modellen vindt u ook fraaie vrijstaande gashaarden terug in het ruime assortiment. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen haarden voor binnenshuis zoals de Faber Jelling en buitenshuis haarden als de Faber the Buzz . Een gashaard voor binnen zorgt voor een zeer aangename temperatuur en huiselijkheid in uw woning. Om ook de heerlijke sfeer en warmte in uw tuin te creëren, gaat u voor een gasgestookte buitenhaard.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Faber buitenhaarden

Voor buitenshuis

Tijdens de zomer kan het in de avond flink afkoelen, waardoor u eerder geneigd bent om naar binnen te gaan. Om langer in uw tuin te genieten van een aangename temperatuur gaat u voor een buitenshuis gashaard. Hierdoor blijft u niet alleen heerlijk warm, maar u tuin krijgt ook een gezellige sfeer. Prachtige modellen als de Faber the Buzz en Faber the Buzz corten staal zijn een lust voor het oog. Het krachtige vermogen van de toestellen is met behulp van aardgas of propaangas op te wekken. Naast een optimale verwarming is het tuinhaarden assortiment van Faber prachtig om te zien.

De Faber the Buzz is een compacte, driezijdige haard met een strakke vormgeving. Deze mobiele gashaard is zeer gemakkelijk te verplaatsen, zodat u vanuit meerdere posities kunt genieten van het vuurbeeld. Dankzij de bijgeleverde Log Burner creëert het toestel een levensecht vlammenspel. De brander is namelijk onder de houtstammenset gemonteerd, waardoor de vlammen rond de houtblokken branden. Standaard wordt de tuinhaard geleverd in de kleur zwart met een gasflesslang, gasfleswisselaar en een beschermhoes. Heeft u liever een haard met een industriële vormgeving? Dan is de Faber the Buzz Corten Staal het toestel voor u. Dit model heeft dezelfde specificaties en standaardaccessoires.

Faber binnenhaarden

Voor binnenshuis

Naast de fraaie buitenshuis tuinhaarden is Faber ook gespecialiseerd in de productie van binnenshuis haarden. Het assortiment bestaat uit fantastische driezijdige gashaarden en haarden met een frontaal vuurzicht. Alle toestellen zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, waarbij de haard de verse zuurstof uit een externe ruimte trekt. Optioneel is ieder model uit te voeren met een propaan aansluiting, zodat u met propaangas kunt stoken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de volgende toestellen:

Faber Jelling: een compacte, driezijdige haard met een gietijzeren vormgeving. Deze binnenhaard is voorzien met de innoverende Log Burner, waardoor het vuurbeeld zo realistisch mogelijk oogt. Met een nominaal vermogen van 4,4kW is de Faber Jelling uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woonruimtes en kleinere huiskamers.

Faber Blokhus: dit toestel is een schitterende, moderne gashaard die uitgevoerd is met de Faber Log Burner techniek. Bij deze vrijstaande gashaard is het mogelijk om een enkele of dubbele opzetmodule aan te schaffen, zodat het model een andere uitstraling krijgt. Daarnaast is het toestel uit te rusten met de optionele Symbio module, LED module en rendementsmodule. Zo creëert u een optimale sfeer tegen een zeer laag gasverbruik.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op