• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Faber Fyn

Faber Fyn

Ons assortiment

De Faber Fyn serie is een compact assortiment van twee frameloze gashaarden, namelijk de Faber Fyn 450 en de Faber Fyn 600. Op basis van de bijzondere vormgeving en het vermogen zijn deze modellen van elkaar te onderscheiden. Beide toestellen zijn met aardgas en propaangas te stoken.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Fyn

Merk: Faber

per pagina
Sorteer op

De inbouwgashaarden van Faber Fyn

De inbouwgashaarden van Faber Fyn

Faber Fyn 450

De Faber Fyn 450 is een frameloze inbouwgashaard met een bescheiden nominaal vermogen van 3,2kW. Deze haard is niet alleen zeer geschikt om in uw woonkamer te plaatsen, maar ook in de woonkeuken. Door het compacte, rechthoekige design is de Faber Fyn 450 vrijwel overal te installeren. Het toestel wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zo is de gesloten verbranding van de gashaard van een afstand te bedienen. Voor deze verbranding wordt de verse zuurstof van buitenaf getrokken. Daarnaast zorgt het Multi-Vent aansluitsysteem ervoor dat de verbrandingsgassen via het dak of gevel afgevoerd. Bij het stoken kunt u gebruik maken van de fraaie Emberbed Burner van Faber. Dankzij deze brander wordt het vlammenbeeld, in gebogen vormen, verspreid over de gehele breedte van de gashaard. Om het vuurzicht te ondersteunen rust u de Faber Fyn 450 uit met een passende branderdecoratie en achterwand. Kies uit een houtset of carrarie kiezels om het vuurbeeld prachtig te decoreren. Tevens neemt u een weloverwogen keuze uit een vlak stalen achterwand (standaard) of een steenmotieven achterwand (optioneel).

Faber Fyn 600

Faber Fyn 600

Frameless inbouw gashaard

Net als de Faber Fyn 450 is de Faber Fyn 600 een frameless inbouwhaard op gas. Dit toestel wekt, met een gesloten verbrandingssysteem, een nominaal vermogen van 3,3kW op. Deze ondiepe, horizontale gashaard is standaard voorzien van de Emberbed Burner brander, een afstandsbediening en een achterwand van vlak staal. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening wordt inclusief met een netstroom adapter geleverd. Optioneel is de haard uit te voeren met een houtset of carrara kiezels.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op