Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Fyn

De Faber Fyn serie is een compact assortiment van twee frameloze gashaarden, namelijk de Faber Fyn 450 en de Faber Fyn 600. Op basis van de bijzondere vormgeving en het vermogen zijn deze modellen van elkaar te onderscheiden. Beide toestellen zijn met aardgas en propaangas te stoken.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

De inbouwgashaarden van Faber Fyn

 

Faber Fyn 450

De Faber Fyn 450 is een frameloze inbouwgashaard met een bescheiden nominaal vermogen van 3,2kW. Deze haard is niet alleen zeer geschikt om in uw woonkamer te plaatsen, maar ook in de woonkeuken. Door het compacte, rechthoekige design is de Faber Fyn 450 vrijwel overal te installeren. Het toestel wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zo is de gesloten verbranding van de gashaard van een afstand te bedienen. Voor deze verbranding wordt de verse zuurstof van buitenaf getrokken. Daarnaast zorgt het Multi-Vent aansluitsysteem ervoor dat de verbrandingsgassen via het dak of gevel afgevoerd. Bij het stoken kunt u gebruik maken van de fraaie Emberbed Burner van Faber. Dankzij deze brander wordt het vlammenbeeld, in gebogen vormen, verspreid over de gehele breedte van de gashaard. Om het vuurzicht te ondersteunen rust u de Faber Fyn 450 uit met een passende branderdecoratie en achterwand. Kies uit een houtset of carrarie kiezels om het vuurbeeld prachtig te decoreren. Tevens neemt u een weloverwogen keuze uit een vlak stalen achterwand (standaard) of een steenmotieven achterwand (optioneel).

 

Faber Fyn 600

Net als de Faber Fyn 450 is de Faber Fyn 600 een frameless inbouwhaard op gas. Dit toestel wekt, met een gesloten verbrandingssysteem, een nominaal vermogen van 3,3kW op. Deze ondiepe, horizontale gashaard is standaard voorzien van de Emberbed Burner brander, een afstandsbediening en een achterwand van vlak staal. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening wordt inclusief met een netstroom adapter geleverd. Optioneel is de haard uit te voeren met een houtset of carrara kiezels.