Faber Matrix 1050/650 I

Gashaarden

Adviesprijs

€ 4.961
Zoekt u bijzondere Gashaarden van Faber? De Faber Matrix 1050/650 I is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Faber Matrix 1050/650 I

De Faber Matrix 1050/650 I is een front inbouwgashaard van Faber. Deze nieuw ontwikkelde gashaard van Faber is een lust voor het oog. De serie haarden uit de Faber Matrix zijn een modulair op te bouwen inbouwgashaarden. Naast de Faber Matrix 1050/650 I als front inbouwgashaard (alleen aan de voorkant glas) is er ook de Faber Matrix 1050/650 II inbouw hoek gashaard. Deze heeft aan 2 kanten glas. En als laatst uit de serie de Faber Matrix 1050/650 III dit is de driezijdige inbouw gashaard. Al deze haarden kunt u dus zelf op basis van uw eigen wensen aanpassen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende kaders, achterwanden en Symbio lichtmodule, ITC besturingssysteem d.m.v. app, ontspiegeld glas en nog veel meer.

Lichtmodule

De Symbio lichtmodule zorgt voor optimale sfeer beleving in combinatie met een laag energieverbruik. Wanneer u op zoek bent naar een haard voor de sfeer is deze module zeker een aanrader.
Met deze Symbio lichtmodule kunt u met de bijgeleverde afstandsbediening het kolenbed wat onder de houtstammen ligt rood laten opgloeien. Dit kolenbed wordt verlicht d.m.v. energiezuinige LED lampen. Hierdoor heeft u een realistisch vuurbeeld, energie zuinig door de LED verlichting en zonder een te hoge warmteproductie.

Logburner

In 2001 heeft Faber de eerste logburner geïntroduceerd. Hierbij heeft u het idee dat de vlammen echt uit de houtstammen komen. Inmiddels heeft Faber deze techniek verder doorontwikkeld en wordt bij de nieuwe lijn Faber Matrix haarden de logburner 2.0 geïntroduceerd. Dit zorgt voor een nog realistische houtvuurbeleving in een gashaard! De haard heeft maar liefst 5 branders die in- en uitschakelbaar zijn. Tevens is er de Ecoboost functie en de zeer intelligente thermostaat regeling.

Faber Matrix gas inbouwhaarden zijn een echt design object. Strakke lijnen en inbouwkaders in verschillende diepten in zowel vier- als driezijdige afwerking bieden u een brede keuze aan mogelijkheden.
Zo is de driezijdige kader optie extra geschikt wanneer u een haardplateau direct wilt laten aansluiten op het glas. Stootbeschermingsrand zorgt hierbij voor de nodige bescherming van het glas.

Als laatste is de optie ontspiegeld glas. Hierdoor krijgt u het idee dat ondanks dat dit een gesloten gashaard is, dus een gashaard met een ruit ervoor de ruit niet aanwezig is.

Wilt u meer informatie over de Faber Matrix 1050/650 I, of de gehele Faber Matrix serie neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgaaf aan. U bent uiteraard ook welkom in onze luxe showroom in Rijssen.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkFaber
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Faber Matrix 1050/650 I Gashaarden

Adviesprijs € 4.961

Bent u benieuwd naar de Faber Matrix 1050/650 I? Bekijk deze gashaard hier, dan begrijpt u waarom Faber zo populair is!
Ontvang aanbieding