Faber Triple L Smart

Adviesprijs:
€ 3.175,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

De Faber Triple L Smart word standaard geleverd met een afstandsbediening, maar deze gashaard is ook te bedienen met de I.T.C App van Faber.

×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Model
Inbouw
Afmetingen
Middel
Stijl
Modern
Vuurzicht
3-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
Nee
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Vlak
Bovenaansluiting
Nee
Achteraansluiting
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Faber Triple L Smart Gashaard

De Faber Triple L Smart is een inbouwgashaard. Dit is de vergroote versie van de Triple M Smart. Met een vermogen van 8.2 kw, kan deze kachel uw ruimte gemakkelijk verwarmen. Bij deze haard kunt u ook de Faber App downloaden. Met deze App is het mogelijk om de haard via uw smartphone, tablet of computer te regelen. Ook ziet u op deze App het gasverbruik van de kachel en geeft de App aan wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Download de App nu via de App store of op Google Play.

Faber Triple L Smart - Brander

In tegenstelling tot de Triple Premium modellen zijn de smart modellen van Faber niet voorzien van een Step burner maar een flat burner. Met deze flat burner brand de haard altijd over de breedte. U kunt dus niet de breedte van het vlammenspel wijzigen, maar u kunt wel de hoogte van de vlammen naar eigen wens instellen. Hierdoor haalt u een hoger rendement maar ligt u gasverbruik ook iets hoger.

 Faber Triple L Smart - Standaard

De Faber Triple L Smart heeft een aantal standaard uitvoeringen. Zo word deze haard standaard geleverd met een houtstammen set en een vlakke stalen achterwand. Ook zit er bij de Triple L Smart een afstandsbediening, waarmee u gemakkelijk de haard van een afstand kan regelen. Op deze afstandsbediening zit een timer, thermostaat en een automatische ontsteking.

Wilt u alle modellen van de Faber Triple serie zien? Klik hier.

Meer informatie over de faber Triple L Smart? neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn!!

Er zijn geen videos beschikbaar.