• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Faber Aspect Premium

Faber Aspect Premium

Ons assortiment

In de Faber Aspect Premium-serie zit alle kennis en expertise van Faber verwerkt, deze serie gashaarden is echt het pronkstuk van Faber. Het grootste kenmerk van deze serie is de breedte en grote van het totale vuurbeeld. De modellen beginnen minimaal met een breedte van een meter, deze gashaarden zijn echt voor een optimale sfeer.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Faber Aspect Premium haarden

Faber Aspect Premium haarden

Assortiment Faber Aspect Premium

Type   Ruitbreedte Vermogen
Faber Aspect C L   100,2 cm   7 kW
Faber Aspect RD L   100,4 cm   7 kW
Faber Aspect RD XL   136 cm   8,7 kW
Faber Aspect ST L   103,3 cm   7 kW
Faber Aspect ST XL   133,3 cm   8,7 kW
 

Brander decoratie

Brander decoratie

Ontdek de mogelijkheden

De Faber Aspect Premium serie heeft op elke haard de Step Burner techniek toegepast. Door dit systeem kunt u het gehele jaar optimaal genieten van de gashaard. In de winter kunt u de haard op een vol vermogen laten branden, en in de zomer kunt u mooi gebruik maken van de Step Burner. Door de Step Burner aan te zetten, wordt er een deel van de branders uitgezet en kan het vermogen tot wel 70% worden gereduceerd. Hierbij blijft alleen de middelste brander over. Het gevolg is dat het toestel een stuk minder warmte vrijgeeft, zodat de gashaard het hele jaar door bruikbaar is.

Twee- of driezijdig vuurzicht

Twee- of driezijdig vuurzicht

Optimaliseer de haard naar eigen smaak

De Faber Aspect Premium is in 2 opties verkrijgbaar, namelijk een twee- of driezijdig vuurzicht. Deze gashaard serie kan perfect worden gebruikt als roomdivider, zowel de tweezijdige als de driezijdige variant. De Faber Aspect Premium serie heeft de afvoer aan de zijkant zitten, wat ervoor zorgt dat de gashaard aan de bovenkant een open ruimte kan hebben. Hierdoor kunt u de haard naar uw eigen smaak optimaliseren door de vele opties.

Achterwand & Faber I.T.C. app

Achterwand & Faber I.T.C. app

Mogelijkheden Faber Aspect Premium

1) Stalen vlakke achterwand

2) Spiegelwand zwart keramisch wat ervoor zorgt dat de vlammen weerspiegelen in
de achterwand van de gashaard

Het Step Burner systeem is mooi te regelen met de optionele I.T.C. app. Met deze app kunt u instellen hoe hard,  wanneer, en hoe zuinig de gashaard moet branden. U kunt zelfs kiezen of u een of meerdere branders aan wilt. Als optionele optie is dit zeker aan te raden. 

Faber gashaard

Faber gashaard

Erkend dealer van Faber

Wij zijn erkend dealer van Faber en dat is niet zonder reden, de geschiedenis van Faber is een van die redenen. Faber is een van de oudste fabrikanten, en met succes. Ze waren de eerste die op de markt kwam met een gesloten verbrandingssysteem. In de jaren zestig kwam er een grote vraag naar gashaarden, dit kwam omdat er een aardgasbel werd gevonden in Slochteren. Daar heeft Faber gebruik van gemaakt, ze kwamen met nieuwe technieken en producten. Hierdoor kon Faber in de jaren die volgde marktleiderschap claimen voor schoorsteen gebonden haarden.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op