• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Faber Respect Premium

Faber Respect Premium

Ons assortiment

De Faber Respect Premium-serie bestaat uit een bijzonder hoekhaard op gas, namelijk de Faber Respect Premium OC (Out of Corner). Deze haard is van hoogwaardige kwaliteit en wekt een zeer krachtig vermogen op. Dankzij de tijdloze en strakke vormgeving past de haard in ieder wooninterieur. In combinatie met de bijgeleverde afstandsbediening creëert u zeer gemakkelijk een heerlijke warmte en huiselijkheid in uw woonruimte.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Respect Premium

Merk: Faber

per pagina
Sorteer op

Faber Respect Premium OC

Faber Respect Premium OC

Optimaal vuurbeeld

Met de Faber Respect Premium OC (out of corner) hoekhaard wekt u een krachtig nominaal vermogen van 9,9kW op. Deze gashaard is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij trekt het toestel de verse zuurstof, voor de verbranding, uit een externe ruimte. Net als de Faber Respect Premium IC is de Faber Respect Premium OC uitgevoerd met de innoverende Step Burner brander. Op de laagste stand van de brander, stookt de gashaard nog op een vermogen van 4kW. Hierbij ontvangt uw woonruimte minder warmte, zonder dat het vuurbeeld kleiner oogt. De verbrandingskamer wordt standaard geleverd met zwart spiegelglas. Door dit glas worden de vlammen fraai gereflecteerd, zodat het vuurzicht een grotere omvang krijgt. Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening is het vermogen gemakkelijk bij te stellen. Om het helemaal compleet te maken, download u de gratis applicatie van Faber, genaamd I.T.C. app. Deze applicatie maakt het mogelijk om uw tablet of smartphone te koppelen met de gashaard. Zo is de Faber Respect Premium OC niet alleen te bedienen met de afstandsbediening, maar ook met uw apparaat. Tevens kunt u praktische informatie over de haard inzien zoals het verbruik of status.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op