• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Faber Relaxed

Faber Relaxed

Ons assortiment

De Faber Relaxed serie is een prachtige haardenlijn met een horizontale en frameloze vormgeving. Deze gashaarden zijn zeer populair door hun strakke uiterlijk en het schitterende vuurbeeld. Alle modellen uit de serie zijn voorzien van de innoverende Step Burner techniek van Faber. Het voordeel van de Step Burner is dat het toestel bij een laag vermogen nog een vol vuurbeeld vertoond. Een ideale oplossing voor ruimtes die minder warmte nodig hebben. Zo kunt u een Faber Relaxed haard als bijverwarming, in de zomer of in kleinere woonruimtes gebruiken.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Type haarden

Type haarden

Ontdek de Faber Relaxed gashaarden

Type   Afmetingen (cm)(lxbxd) Vermogen
Faber Relaxed M Smart   58,7 x 88,9 x 36,6   5kW
Faber Relaxed L Smart   97,5 x 144,3 x 38,2   5,6kW
Faber Relaxed Premium M   69,6 x 94,1 x 37,3   5,5kW
Faber Relaxed Premium L   75,0 x 199 x 38,8   7,4kW
Faber Relaxed Premium XL   72,1 x 146,6 x 37,7   8,4kW

Opties voor de Faber Relaxed

Opties voor de Faber Relaxed

Ontdek de mogelijkheden

Alle modellen uit de Faber Relaxed serie zijn verkrijgbaar met diverse achterwanden, brander decoraties en afmetingen. Deze serie is weer te onderscheiden tussen de Faber Relaxed Smart en de Faber Relaxed Premium. Voor beide haardenlijnen heeft u andere opties voor het interieur. De Faber Relaxed Smart wordt gevormd door de Faber Relaxed M Smart en de Faber Relaxed L Smart. Deze toestellen worden standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met deze bediening kunt u de vlammen op een hoge of lage stand zetten. Bij de hoge stand ontstaat er een verbluffende vuurbeeld die over de gehele breedte van de gashaard wordt verdeeld. Op de lage stand geeft de haard niet alleen minder warmte af, maar zal het vuurbeeld grotendeels verdwijnen. Dit is typerend voor de Flat Burner brander van Faber. Voor de brander decoratie neemt u een keuze uit een levensechte houtstammenset of witte kiezels. Tenslotte zijn de haarden slechts verkrijgbaar met een vlakke stalen achterwand. Wilt u meer mogelijkheden voor het interieur en een efficiëntere verbranding? Dan neemt u een kijkje bij de modellen van de Faber Relaxed Premium.

Faber Relaxed Premium serie

Faber Relaxed Premium serie

Beste ervaring van een gashaard

De Faber Relaxed Premium serie bestaat uit de Faber Relaxed Premium M, Faber Relaxed Premium L en de Faber Relaxed Premium XL. Ten opzichte van de Faber Relaxed Smart heeft u meerdere opties voor de achterwand. Standaard wordt de haard voorzien van een vlakke stalen achterwand, maar tegen een meerprijs kiest u de zwart glazen achterwand. Deze wand weerspiegelt de prachtige vlammen, zodat het vuurzicht voller oogt. Voor een passende brander decoratie overweegt u de houtstammenset, moderne witte kiezels of grijze splitstenen. Tot slot bezitten de haarden uit de Faber Relaxed Premium serie de Step Burner brander. Bij deze brander behoudt het toestel een groots vuurbeeld wanneer u met een laag vermogen stookt. De Faber Relaxed Premium serie heeft ten opzichte van de Faber Relaxed Smart serie een hogere prijs, maar biedt u wel de beste ervaring van een gashaard.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op