Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber Relaxed

De Faber Relaxed serie is een prachtige haardenlijn met een horizontale en frameloze vormgeving. Deze gashaarden zijn zeer populair door hun strakke uiterlijk en het schitterende vuurbeeld. Alle modellen uit de serie zijn voorzien van de innoverende Step Burner techniek van Faber. Het voordeel van de Step Burner is dat het toestel bij een laag vermogen nog een vol vuurbeeld vertoond. Een ideale oplossing voor ruimtes die minder warmte nodig hebben. Zo kunt u een Faber Relaxed haard als bijverwarming, in de zomer of in kleinere woonruimtes gebruiken.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Type haarden

Type   Afmetingen (cm)(lxbxd) Vermogen
Faber Relaxed M Smart   58,7 x 88,9 x 36,6   5kW
Faber Relaxed L Smart   97,5 x 144,3 x 38,2   5,6kW
Faber Relaxed Premium M   69,6 x 94,1 x 37,3   5,5kW
Faber Relaxed Premium L   75,0 x 199 x 38,8   7,4kW
Faber Relaxed Premium XL   72,1 x 146,6 x 37,7   8,4kW

 

 

 

 

 

Opties voor de Faber Relaxed

Alle modellen uit de Faber Relaxed serie zijn verkrijgbaar met diverse achterwanden, brander decoraties en afmetingen. Deze serie is weer te onderscheiden tussen de Faber Relaxed Smart en de Faber Relaxed Premium. Voor beide haardenlijnen heeft u andere opties voor het interieur. De Faber Relaxed Smart wordt gevormd door de Faber Relaxed M Smart en de Faber Relaxed L Smart. Deze toestellen worden standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met deze bediening kunt u de vlammen op een hoge of lage stand zetten. Bij de hoge stand ontstaat er een verbluffende vuurbeeld die over de gehele breedte van de gashaard wordt verdeeld. Op de lage stand geeft de haard niet alleen minder warmte af, maar zal het vuurbeeld grotendeels verdwijnen. Dit is typerend voor de Flat Burner brander van Faber. Voor de brander decoratie neemt u een keuze uit een levensechte houtstammenset of witte kiezels. Tenslotte zijn de haarden slechts verkrijgbaar met een vlakke stalen achterwand. Wilt u meer mogelijkheden voor het interieur en een efficiëntere verbranding? Dan neemt u een kijkje bij de modellen van de Faber Relaxed Premium.

 

Faber Relaxed Premium L

 

Faber Relaxed Premium serie

De Faber Relaxed Premium serie bestaat uit de Faber Relaxed Premium M, Faber Relaxed Premium L en de Faber Relaxed Premium XL. Ten opzichte van de Faber Relaxed Smart heeft u meerdere opties voor de achterwand. Standaard wordt de haard voorzien van een vlakke stalen achterwand, maar tegen een meerprijs kiest u de zwart glazen achterwand. Deze wand weerspiegelt de prachtige vlammen, zodat het vuurzicht voller oogt. Voor een passende brander decoratie overweegt u de houtstammenset, moderne witte kiezels of grijze splitstenen. Tot slot bezitten de haarden uit de Faber Relaxed Premium serie de Step Burner brander. Bij deze brander behoudt het toestel een groots vuurbeeld wanneer u met een laag vermogen stookt. De Faber Relaxed Premium serie heeft ten opzichte van de Faber Relaxed Smart serie een hogere prijs, maar biedt u wel de beste ervaring van een gashaard.

 

Faber logo