Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dovre gashaarden

Al meer dan 80 jaar maakt Dovre in België, net over de grens met Nederland, hoogstaande kachels voornamelijk gemaakt uit gietijzer. De haarden en kachels van Dovre staan bekend om hun hoogstaande kwaliteit met een hoog rendement, een aantrekkelijk design en een milieubewuste verbranding. Niet gek dat bij vele huishoudens een Dovre haard te vinden is.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dovre gashaarden

Dovre gashaarden

De Dovre gashaard is al ruim 80 jaar op de markt te verkrijgen en staat bekend om zijn mooie design, hoge rendement, hoogstaande kwaliteit en zijn milieubewuste verbranding. Jaar in jaar uit ontwikkeld Dovre zich in het ontwerpen en produceren van kachels. Al bij meer dan honderdduizend mensen staat een Dovre kachel in hun woonkamer.

Aangezien kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Dovre, geeft het merk maar liefst 5 jaar garantie op het gietijzeren deel van de kachels.

Een gashaard heeft tegenwoordig veel weg van een houtkachel. Het voordeel van een gashaard is dat hij goed te regelen is via een afstandsbediening. Hierdoor hoeft u niet met brandstof te slepen, maar is met één druk op de knop de sfeer in huis gehaald.

Het assortiment van Dovre houtkachels bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden. Daarnaast hebben de Dovre gashaarden een uiteenlopende stijl. Van klassieke tot modern. De Dovre kachels voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid, rendement en uitstoot.

Naast gashaarden ontwikkelt Dovre ook houtkachels. Ook het assortiment houtkachels biedt een grote verscheidenheid aan stijlen. Van klassieke houtkachels tot vintage varianten. Er is voor ieder wat wils.