• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Brede gashaard

Brede gashaard

Ons assortiment

Moderne gashaarden lijken wel steeds breder en groter te worden. Was vroeger een gashaard van 80 cm al een brede gashaard, tegenwoordig mogen wij geregeld gashaarden leveren met een ruitbreedte tot ver boven de 2 meter! De brede gashaard is dus aan een opmars bezig waar we niet omheen kunnen. Eigenlijk net als bij de moderne brede gashaard zelf dus, want aandacht trekken doen ze! Laten we eens wat dieper ingaan op het succesverhaal van de brede horizontale gashaard.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Brede gashaard

Brede gashaarden

Vol design en techniek

Brede, horizontale gashaarden zijn echte eyecatchers die meteen alle aandacht opeisen. Of u hem nu klassiek inzet met een ultra-realistische houtset, of juist heel modern met statige witte kiezels. Een brede gashaard toont een bijna kamerbreed schouwspel dat nooit verveeld en nooit hetzelfde is. Gashaardfabrikanten hebben met succes geïnvesteerd in de verbetering van het saaie vlambeeld dat lange tijd bij gas leek te horen. Door slimme software en nieuwe brandertechnieken is de controle die we hebben over vuur enorm verbetert. Bepaalde branderpatronen kunnen worden voorgeprogrammeerd waardoor uw brede gashaard altijd een wispelturig en natuurlijk vuur laat zien zonder dat de temperatuur in uw woning te hoog oploopt. Door deze slimme technologie kunt u bij een horizontale gashaard ook van een schitterend vlambeeld genieten wanneer uw warmtebehoefte laag is. Dit maakt deze brede variant tussen alle gashaarden een opvallende sfeermaker. Zelfs bij laag vermogen en dus laag verbruik.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op