Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Gashaard buiten

Haardenexpert levert niet alleen hoogwaardige haarden voor binnenshuis, maar ook voor buitenshuis. Zo behoudt u een aangename warmte op een koele zomeravond. U bent niet meer verplicht om op tijd naar binnen te gaan wanneer de buitentemperatuur daalt. Een buitenhaard is niet alleen geschikt voor de avond, maar is ook ideaal voor in de ochtend en middag. Om de gashaard een andere locatie te geven, zijn sommige modellen voorzien van praktische zijwielen. U verplaatst simpelweg het toestel, zodat het vuurzicht in een andere hoek te bewonderen is. Naast deze mobiele haarden bestaat het assortiment uit vrijstaande haarden en doorkijkhaarden.

24 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

24 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Buitenhaard op gas

Faber

Faber heeft een breed assortiment aan prachtige buitenhaarden. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen vrijstaande haarden, doorkijkhaarden en mobiele gashaarden. Voor een vrijstaande buitenhaard bekijkt u de Faber the Mood. Dit toestel heeft een roestbruine vormgeving met een breed vuurzicht. Met een nominaal vermogen van 12,5kW straalt de haard een heerlijke warmte af. Om het gasvuur te ondersteunen, neemt u een passende brander decoratie als een houtset of Carrara kiezels. Heeft u toch liever een mobiele, compacte haard? Dan zijn de modellen Faber the Buzz en Faber the Tube een fantastische keus. Dankzij de functionele zijwielen zijn deze gashaarden optimaal te verplaatsen. Standaard zijn beide toestellen voorzien van een gasflesslang, gasdrukregelaar en een beschermhoes.

Element4

Binnen het aanbod van Element4 komt de Element4 Patio Fire duidelijk naar voren. Dit is een buitengewone terrashaard die vrijwel bij iedere tuin of veranda past. Het model lijkt sprekend op een echt kampvuur, waardoor de tuin een natuurlijke sfeer krijgt. In de avond neemt u gezellig plaats rondom de sfeervolle gashaard. Om het kampvuur zo realistisch mogelijk te ogen, is de Element4 Patio Fire voorzien van levensechte, weerbestendige houtblokken.

Spartherm

Ook Spartherm heeft een fantastische buitenhaard op de markt gezet, namelijk de Spartherm Fuora. Dit is een vrijstaande gashaard met een realistisch vuurbeeld. Deze haard is uitgevoerd met een vierzijdige ruit, zodat u vanuit elke hoek een optimaal vuurzicht heeft. Dankzij het compacte formaat vindt u ongetwijfeld een geschikte plaats voor de Spartherm Fuora. Dit toestel is leverbaar in de kleuren terra, wit of zwart.