Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Gashaarden Rozendaal

Gashaarden in de buurt van Rozendaal

Gashaard in de buurt van Rozendaal? Dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres. Haardenexpert is zeer ervaren op het gebied van gashaarden en opereert door heel Nederland. In de centraal liggende showroom in Rijssen kunnen onze ervaren verkopers u advies geven op het gebied van gashaarden. Wij hebben ervaren installatieploegen door heel Nederland en kunnen u daardoor ook snel van dienst zijn. Hebt u een vraag? Kom bij ons langs in de showroom of neem telefonisch contact op: 0548-211550 

Het gemak van een gashaard

Een gashaard biedt veel meer gemak dan een houthaard. Vroeger waren gashaarden nogal conservatief en onrealistisch, tegenwoordig zijn er gashaarden te koop waarbij de vlammen en de houtstammen bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Een gashaard wordt op die manier een waardevolle aanvulling van uw interieur.

Door de afstandsbediening is de bediening van een gashaard kinderspel. U bent slecht één druk op de knop verwijderd van een fascinerend vlammenspel. Een houthaard kost soms wat tijd om aan te maken en bij te houden, een gashaard is zo aan en ook zo weer uit. Een gashaard is daarnaast bijzonder veilig, dus u kunt hem gerust aanmaken en eventjes weglopen als dat nodig is.

Een gashaard kan zeer efficiënt zijn. Als u kiest voor een gesloten systeem halen gashaarden wel 70-80 procent rendement, vanwege het optimale zuurstof gebruik. Wat ook een belangrijk punt is bij een gashaard is het gesloten verbrandingssysteem dat bij haarden op deze brandstof mogelijk is. Een uitmonding in het dak of de gevel zorgt zowel voor de afvoer van de verbrandingsgassen als voor de aanvoer van voldoende zuurstof.

Haardenexpert is leverancier van de merken: Barbas, Bellfires, CVO Fires, DRU, Element4, Faber, HAVE, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Saey, Thermocet, Wanders en nog vele andere merken.