• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Smart Bell 75/60

Gashaarden
€ 3.821

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Smart Bell 75/60

De Bellfires Smart Bell 75/60 is een strakke horizontale inbouw gashaard van het merk Bellfires. Bellfires produceert al sinds 1976 met veel passie gashaarden waarbij de kwaliteit, veiligheid en het design van het product voorop staan. Dit zie je ook goed terug bij de Bellfires Smart Bell 75/60.

Strak design

De Bellfires Smart Bell 75-60 is een inbouwhaard met een strak design. Hierdoor past hij perfect in een modern interieur. De haard is 72,9 centimeter breed, 62,4 centimeter hoog en slechts 35 centimeter diep. De ruit heeft een breedte van 62,3 centimeter en een hoogte van 37,9 centimeter. Een relatief grote ruit, waardoor u prachtig zicht heeft op de spelende vlammen.

Een 3D vuurbeeld

De vlammen worden gecreëerd door een MagniFire brander. Deze bestaat uit twee branders die trapsgewijs zijn opgesteld, waardoor u een 3D vuurbeeld kunt creëren. In de spaarstand wordt de achterste brander uitgeschakeld. Zo verbruikt hij aanzienlijk minder gas. Bij de MagniFire is standaard sfeerverlichting toegevoegd om het gloei-effect na te bootsen.

Technische specificaties Bellfires Smart Bell 75/60

De Bellfires Smart Bell 75/60 is voorzien van de nieuwste technieken. Hierdoor is bijvoorbeeld het vuur nauwelijks te onderscheiden van dat van een echt houtvuurtje. De haard heeft een netto minimaal vermogen van 3kW en een netto maximaal vermogen van 6kW. Daarnaast bevindt deze haard zich in energieklasse A. Verder betreft het een haard met een gesloten verbranding. Bij een gesloten verbranding wordt de zuurstof via het rookkanaal van buiten gehaald. Hierdoor is hij bijvoorbeeld zeer geschikt voor goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen. Het benodigde rookkanaal heeft een diameter van 100/150mm.

Mogelijkheden Bellfires Smart Bell 75/60

De Bellfires Smart Bell 75/60 biedt, net als alle andere haarden van Bellfires, vele mogelijkheden. Zo kan deze haard branden op aardgas, propaan of butaan. Daarnaast kunt u de haard aanschaffen met diverse kaders. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verdiept kader van 15 of 50mm of u kunt kiezen voor klassieke kaders van 35, 52 of 70 mm. Standaard wordt de haard geleverd met een afstandsbediening, maar u kunt er tegen meerprijs ook voor kiezen om de haard aan te schaffen met een Wifi-module. Deze maakt het mogelijk om de haard van een afstand te bedienen middels uw smartphone of tablet. Gaat u ’s avonds na het werk naar huis, dan kunt u op uw werk de haard al aan zetten en op een gewenste temperatuur instellen. Zo komt u thuis in een behaaglijk warme woning.

Bent u enthousiast over deze haard maar voldoet het formaat van deze haard niet helemaal aan de verwachtingen? Neem dan eens een kijkje bij de andere haarde in de Smart Bell serie.

Advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit of ontvangt u graag nog persoonlijk advies? Neem dan vooral contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showrooms.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw, Inzet
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Bellfires Smart Bell

Bellfires Smart Bell

Een oplossing voor bestaande situatie

De gashaarden uit de serie Bellfires Smart Bell zijn bijzonder geschikt voor bestaande situatie, waarbij een bestaande (open) haard of kachel vervangen wordt door een nieuwe gashaard. Dit komt met name voor bij verbouw of renovatie. Door deze toepassing worden de Smart Bell gashaarden ook wel inzethaarden genoemd. Door de maatvoering en kader varianten zijn ze geschikt voor vrijwel alle bestaande situaties. Daarbij zijn deze gashaarden van binnenuit aan te sluiten op het bestaande rookkanaal en is de techniek van binnenuit toegankelijk, dus een ingebouwd luikje is niet noodzakelijk. Uiteraard zijn de Smart Bell gashaarden ook geschikt voor elke nieuwe situatie.

Productoverzicht

Productoverzicht

Keuze uit meer dan 10 modellen

Is deze Smart Bell gashaard niet wat u zoekt? Kies voor een van de andere modellen, de haarden van deze serie zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte
Smart Bell 45/60 Front 42,9cm 62,4cm
Smart Bell 55/55 Front 53,4cm 55,4cm
Smart Bell 55/60 Front 53,4cm 62,4cm
Smart Bell 65/55 Front 63,9cm 55,4cm
Smart Bell 65/60 Front 63,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/55 Front 72,9cm 55,4cm
Smart Bell 75/60 Front 72,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/70 Front 73,2cm 69,4cm
Smart Bell 75/80 Front 73,2cm 78,4cm
Smart Bell 80/60 Front 81,9cm 62,4cm
Smart Bell 80/70 Front 82,2cm 69,4cm
Smart Bell 80/80 Front 82,2cm 78,4cm
Smart Bell 90/70 Front 91,2cm 69,4cm
Smart Bell 90/80 Front 91,2cm 78,4cm

MagniFire brander

Trapsgewijze weergave van vuur

Deze gashaard van Bellfires maakt gebruik van de MagniFire brander. Deze brander is speciaal ontwikkeld om bij een wat minder hoge gashaard een 3D-vuurbeeld te creëren. De voorste brander is lager dan de achterste brander waardoor er een hoogteverschil in het vlammen en (daardoor) diepte ontstaat. Het branderbed en houtset is voorzien van sfeerledverlichting waardoor er op de bodem een mooi gloei-effect ontstaat. Net echt!

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Smart Bell 75/60 Gashaarden

De Bellfires Smart Bell 75/60 is een inbouw/inzet gashaard van het merk Bellfires.

Ontvang aanbieding