• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Smart Bell 65/55

Gashaarden
€ 3.620
€ 2.795

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires Smart Bell 65/55
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Smart Bell 65/55

Bellfires Smart Bell 65/55

De Bellfires Smart Bell 65/55 is een prachtige inbouw gashaard welke is voorzien van een gesloten systeem. Dit betekent dat de zuurstof die nodig is bij de verbranding via het rookkanaal van buiten wordt gehaald. De Smart Bell 65/55 is voorzien van een MagniFire brander. Bij de MagniFire brander zijn er twee branders aanwezig welke trapsgewijs zijn opgesteld. Hierdoor ontstaat er een 3D vuurbeeld. Wilt u besparen op het gasverbruik? Dan kunt u de MagniFire brander ook op spaarstand zetten. Dit betekent dat u de achterste brander uit zet. Daarnaast zijn haarden met een MagniFire standaard uitgevoerd met sfeerverlichting, voor de levensechte vuurbeleving.

Een strak uiterlijk

De Smart Bell 65/55 betreft een front haard, wat betekent dat de ruit alleen aan de voorkant zit. Omdat de haard over een grote ruit beschikt, heeft u prachtig zicht op de vlammen. Vanwege de strakke lijnen past deze haard zeer goed in een woning met een moderne interieurstijl. De haard heeft een afmeting van 63,9 centimeter breed, 55,4 centimeter hoog en 35 centimeter diep. De ruit heeft een grootte van 53,3 centimeter breed en 30,9 centimeter hoog.

Technische specificaties

De Bellfires Smart Bell 65/55 heeft een minimaal netto vermogen van 2kW en een maximaal netto vermogen van 5kW. De haard kan boven worden aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 100/150mm. De haard is voorzien van energielabel B en kan branden op aardgas, propaan of butaan.

Mogelijkheden Smart Bell 65/55

De Bellfires Smart Bell 65/55 is standaard uitgevoerd met stalen vlakke achterwand, maar kan tegen meerprijs worden uitgevoerd met zwart keramische spiegelwand. Daarnaast is er keuze uit diverse kaders, zoals een 15, 50, 35, 52 en 70mm kader. Verder is het mogelijk om de haard aan te schaffen met Wifi-module. Een Wifi-module maakt het mogelijk om de haard op afstand te bedienen middels uw smartphone of tablet. Zo kunt u de haard aan- en uitzetten, de Eco modus aanzetten, verlichting naar wens instellen en nog veel meer. Mocht de haard een storing krijgen, dan kan hij door de aanwezigheid van de Wifi-module gemakkelijk worden uitgelezen.

Advies nodig?

Bent u geïnteresseerd of weet u nog niet helemaal wat voor u persoonlijk de beste keuzes zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom te Rijssen.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkBellfires
ModelInbouw, Inzet
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Bellfires Smart Bell

Bellfires Smart Bell

Een oplossing voor bestaande situatie

De gashaarden uit de serie Bellfires Smart Bell zijn bijzonder geschikt voor bestaande situatie, waarbij een bestaande (open) haard of kachel vervangen wordt door een nieuwe gashaard. Dit komt met name voor bij verbouw of renovatie. Door deze toepassing worden de Smart Bell gashaarden ook wel inzethaarden genoemd. Door de maatvoering en kader varianten zijn ze geschikt voor vrijwel alle bestaande situaties. Daarbij zijn deze gashaarden van binnenuit aan te sluiten op het bestaande rookkanaal en is de techniek van binnenuit toegankelijk, dus een ingebouwd luikje is niet noodzakelijk. Uiteraard zijn de Smart Bell gashaarden ook geschikt voor elke nieuwe situatie.

Productoverzicht

Productoverzicht

Keuze uit meer dan 10 modellen

Is deze Smart Bell gashaard niet wat u zoekt? Kies voor een van de andere modellen, de haarden van deze serie zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte
Smart Bell 45/60 Front 42,9cm 62,4cm
Smart Bell 55/55 Front 53,4cm 55,4cm
Smart Bell 55/60 Front 53,4cm 62,4cm
Smart Bell 65/55 Front 63,9cm 55,4cm
Smart Bell 65/60 Front 63,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/55 Front 72,9cm 55,4cm
Smart Bell 75/60 Front 72,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/70 Front 73,2cm 69,4cm
Smart Bell 75/80 Front 73,2cm 78,4cm
Smart Bell 80/60 Front 81,9cm 62,4cm
Smart Bell 80/70 Front 82,2cm 69,4cm
Smart Bell 80/80 Front 82,2cm 78,4cm
Smart Bell 90/70 Front 91,2cm 69,4cm
Smart Bell 90/80 Front 91,2cm 78,4cm

MagniFire brander

Trapsgewijze weergave van vuur

Deze gashaard van Bellfires maakt gebruik van de MagniFire brander. Deze brander is speciaal ontwikkeld om bij een wat minder hoge gashaard een 3D-vuurbeeld te creëren. De voorste brander is lager dan de achterste brander waardoor er een hoogteverschil in het vlammen en (daardoor) diepte ontstaat. Het branderbed en houtset is voorzien van sfeerledverlichting waardoor er op de bodem een mooi gloei-effect ontstaat. Net echt!

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Smart Bell 65/55 Gashaarden

De Bellfires Smart Bell 65/55 is een inbouw/inzet gashaard van het merk Bellfires.

Ontvang aanbieding