• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Smart Bell 55/55

Gashaarden
€ 3.500

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Smart Bell 55/55

Bellfires Smart Bell 55/55
Bellfires is een goed bekend merk van gashaarden. Het merk maakt de haarden met liefde en zij zien de producten niet als anoniem stuk stal, maar als een persoonlijk interieurproduct. De haarden worden allen op maat gemaakt. Het hele proces van voorbewerking tot en met montage duurt slechts 6 uur. En dat geldt ook voor de Bellfires Smart Bell 55/55.

Een compacte haard
De Bellfires Smart Bell 55/55 is een compacte gashaard met strakke lijnen. Hierdoor zal hij goed zijn plek vinden in woningen met een moderne interieurstijl. Het betreft een haard met een gesloten systeem wat betekent dat hij de zuurstof via het rookkanaal van buiten haalt. Hierdoor is hij zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen. De Bellfires Smart Bell 55/55 kan branden op aardgas, propaan of butaan. Dit maakt deze haard dus ook erg toekomstgericht. De haard is voorzien van de MagniFire brander. Bij een MagniFire brander kun je ook in een laag toestel een prachtig 3D vuurbeeld creëren. Bij een haard met een MagniFire brander zijn er twee branders trapsgewijs achter elkaar opgesteld, waarvan de achterste uitgeschakeld kan worden om hem in spaarstand te zetten. Daarnaast is er standaard sfeerverlichting toegevoegd om er voor te zorgen dat er een gloeiend effect ontstaat.

Technische specificaties en toevoegingen
De Bellfires Smart Bell 55/55 is uitstekend regelbaar middels de standaard bijgeleverde afstandsbediening. De haard heeft een vermogen van 2 tot 4kW waardoor hij zeer geschikt is om kleinere ruimtes te verwarmen. Dit wordt nog eens bevestigd door het compacte formaat van 54,6 centimeter hoog, 514,4 centimeter breed en 35 centimeter diep. De haard kan boven worden aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 100/150mm. De haard bevindt zich in energieklasse A.

Extra mogelijkheden
De Bellfires Smart Bell 55/55 is standaard kaderloos. Wilt u toch graag een kader toevoegen, dan kan dit tegen meerprijs. Daarnaast is de haard standaard voorzien van een stalen vlakke achterwand, maar hij kan tegen meerprijs ook worden uitgevoerd met een zwart keramische spiegelwand. Verder is de haard voorzien van een standaard afstandsbediening, maar u kunt er ook voor kiezen om de haard te voorzien van een Wifi-module. Met deze module heeft u de mogelijkheid om de haard met uw tablet of smartphone vanaf een afstand te bedienen. Daarnaast beschikt deze module over vele andere mogelijkheden. Mocht de haard onverhoopt een storing aangeven, dan kan Bellfires deze storing gemakkelijk op afstand uitlezen. De storing kan dan snel worden verholpen.

Smart Bell serie
Mocht de Bellfires Smart Bell 55/55 wel de haard, maar niet het formaat hebben dat u zoekt, dan raden wij u aan eens te kijken bij de andere haarden in de Smart Bell serie. Wie weet vindt u dan toch wat u zoekt!

Persoonlijk advies nodig?
Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag uit de brand. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. We zetten alvast een lekker bakje koffie voor u klaar.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw, Inzet
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Bellfires Smart Bell

Bellfires Smart Bell

Een oplossing voor bestaande situatie

De gashaarden uit de serie Bellfires Smart Bell zijn bijzonder geschikt voor bestaande situatie, waarbij een bestaande (open) haard of kachel vervangen wordt door een nieuwe gashaard. Dit komt met name voor bij verbouw of renovatie. Door deze toepassing worden de Smart Bell gashaarden ook wel inzethaarden genoemd. Door de maatvoering en kader varianten zijn ze geschikt voor vrijwel alle bestaande situaties. Daarbij zijn deze gashaarden van binnenuit aan te sluiten op het bestaande rookkanaal en is de techniek van binnenuit toegankelijk, dus een ingebouwd luikje is niet noodzakelijk. Uiteraard zijn de Smart Bell gashaarden ook geschikt voor elke nieuwe situatie.

Productoverzicht

Productoverzicht

Keuze uit meer dan 10 modellen

Is deze Smart Bell gashaard niet wat u zoekt? Kies voor een van de andere modellen, de haarden van deze serie zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte
Smart Bell 45/60 Front 42,9cm 62,4cm
Smart Bell 55/55 Front 53,4cm 55,4cm
Smart Bell 55/60 Front 53,4cm 62,4cm
Smart Bell 65/55 Front 63,9cm 55,4cm
Smart Bell 65/60 Front 63,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/55 Front 72,9cm 55,4cm
Smart Bell 75/60 Front 72,9cm 62,4cm
Smart Bell 75/70 Front 73,2cm 69,4cm
Smart Bell 75/80 Front 73,2cm 78,4cm
Smart Bell 80/60 Front 81,9cm 62,4cm
Smart Bell 80/70 Front 82,2cm 69,4cm
Smart Bell 80/80 Front 82,2cm 78,4cm
Smart Bell 90/70 Front 91,2cm 69,4cm
Smart Bell 90/80 Front 91,2cm 78,4cm

MagniFire brander

Trapsgewijze weergave van vuur

Deze gashaard van Bellfires maakt gebruik van de MagniFire brander. Deze brander is speciaal ontwikkeld om bij een wat minder hoge gashaard een 3D-vuurbeeld te creëren. De voorste brander is lager dan de achterste brander waardoor er een hoogteverschil in het vlammen en (daardoor) diepte ontstaat. Het branderbed en houtset is voorzien van sfeerledverlichting waardoor er op de bodem een mooi gloei-effect ontstaat. Net echt!

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Smart Bell 55/55 Gashaarden

De Bellfires Smart Bell 55/55 is een inbouw/inzet gashaard van het merk Bellfires.

Ontvang aanbieding