Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Smart Bell 55/55

Gashaard
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 2.936

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Bellfires Smart Bell 55/55

Bellfires Smart Bell 55/55
Bellfires is een goed bekend merk van gashaarden. Het merk maakt de haarden met liefde en zij zien de producten niet als anoniem stuk stal, maar als een persoonlijk interieurproduct. De haarden worden allen op maat gemaakt. Het hele proces van voorbewerking tot en met montage duurt slechts 6 uur. En dat geldt ook voor de Bellfires Smart Bell 55/55.

Een compacte haard
De Bellfires Smart Bell 55/55 is een compacte gashaard met strakke lijnen. Hierdoor zal hij goed zijn plek vinden in woningen met een moderne interieurstijl. Het betreft een haard met een gesloten systeem wat betekent dat hij de zuurstof via het rookkanaal van buiten haalt. Hierdoor is hij zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen. De Bellfires Smart Bell 55/55 kan branden op aardgas, propaan of butaan. Dit maakt deze haard dus ook erg toekomstgericht. De haard is voorzien van de MagniFire brander. Bij een MagniFire brander kun je ook in een laag toestel een prachtig 3D vuurbeeld creëren. Bij een haard met een MagniFire brander zijn er twee branders trapsgewijs achter elkaar opgesteld, waarvan de achterste uitgeschakeld kan worden om hem in spaarstand te zetten. Daarnaast is er standaard sfeerverlichting toegevoegd om er voor te zorgen dat er een gloeiend effect ontstaat.

Technische specificaties en toevoegingen
De Bellfires Smart Bell 55/55 is uitstekend regelbaar middels de standaard bijgeleverde afstandsbediening. De haard heeft een vermogen van 2 tot 4kW waardoor hij zeer geschikt is om kleinere ruimtes te verwarmen. Dit wordt nog eens bevestigd door het compacte formaat van 54,6 centimeter hoog, 514,4 centimeter breed en 35 centimeter diep. De haard kan boven worden aangesloten op een rookkanaal met een diameter van 100/150mm. De haard bevindt zich in energieklasse A.

Extra mogelijkheden
De Bellfires Smart Bell 55/55 is standaard kaderloos. Wilt u toch graag een kader toevoegen, dan kan dit tegen meerprijs. Daarnaast is de haard standaard voorzien van een stalen vlakke achterwand, maar hij kan tegen meerprijs ook worden uitgevoerd met een zwart keramische spiegelwand. Verder is de haard voorzien van een standaard afstandsbediening, maar u kunt er ook voor kiezen om de haard te voorzien van een Wifi-module. Met deze module heeft u de mogelijkheid om de haard met uw tablet of smartphone vanaf een afstand te bedienen. Daarnaast beschikt deze module over vele andere mogelijkheden. Mocht de haard onverhoopt een storing aangeven, dan kan Bellfires deze storing gemakkelijk op afstand uitlezen. De storing kan dan snel worden verholpen.

Smart Bell serie
Mocht de Bellfires Smart Bell 55/55 wel de haard, maar niet het formaat hebben dat u zoekt, dan raden wij u aan eens te kijken bij de andere haarden in de Smart Bell serie. Wie weet vindt u dan toch wat u zoekt!

Persoonlijk advies nodig?
Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u nog vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag uit de brand. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. We zetten alvast een lekker bakje koffie voor u klaar.

Beste prijs voor de Bellfires Smart Bell 55/55?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Bellfires Smart Bell 55/55
Categorie Gashaarden, Propaangas
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw, Inzet
Systeem Gesloten
Merk Bellfires
Vermogen 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 100/150mm
Rendement 90% tot 95%
Breedte ruit 40 cm tot 60 cm
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 2.936

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie