Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Smart Bell

Met de Smart Bell serie van Bellfires wordt het gemakkelijker om een haard te kiezen. Bij de Smart Bell serie is het namelijk mogelijk om te kiezen uit verschillende kaders, waardoor de haard volledig eigen te maken is. Daarnaast heeft deze serie slechts de geringe inbouwdiepte van 35 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de Smart Bell in veel gevallen gemakkelijk ingebouwd kan worden. Daarnaast beschikt deze serie over de Premium Fire. Deze nieuwe brander techniek zorgt voor een levensecht vuur.

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Bellfire Smart Bell

Deze serie maakt het mogelijk om de haard zowel in te bouwen als in te plaatsen. Door het gebruik van verschillende kaders is dit mogelijk gemaakt. Daarnaast is de inbouwdiepte van deze serie slechts 35 centimeter. Dit is bij ieder model van deze serie hetzelfde. De haard kan hierdoor in de meest ondiepe situaties geplaatst worden.
Er zijn verschillende kaders waaruit gekozen kan worden. Met het inbouwkader kan het 8 millimeter dikke staal gemakkelijk ingebouwd worden in de muur. Het verdiepte kader komt het toestel 4 centimeter achter de ombouw. Hierdoor ontstaat er een mooi zicht op de vlammen. Het klassieke kader is verkrijgbaar in 3 varianten. U kunt dan kiezen uit 35, 52 en 70 millimeter. Dit kader maakt het mogelijk om de haard in te zetten als inzethaard.

Premium Fire

Bellfires heeft bij het ontwikkelen van de Smart Bell serie gebruik gemaakt van de nieuwste brander techniek. Door deze techniek ontstaat er een levensecht vuurbeeld dankzij de brandende houtstammen en de gloeiende kooltjes. Omdat de haard uitstekend gebruikt kan worden als inzethaard, is er geen bedieningskastje aan de achterkant geplaatst. Alle technieken zijn bereikbaar via de voorzijde van de gashaard.