• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Bellfires Smart Bell

Bellfires Smart Bell

Ons assortiment

Met de Smart Bell serie van Bellfires wordt het gemakkelijker om een haard te kiezen. Bij de Smart Bell serie is het namelijk mogelijk om te kiezen uit verschillende kaders, waardoor de haard volledig eigen te maken is. Daarnaast heeft deze serie slechts de geringe inbouwdiepte van 35 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de Smart Bell in veel gevallen gemakkelijk ingebouwd kan worden. Daarnaast beschikt deze serie over de Premium Fire. Deze nieuwe brander techniek zorgt voor een levensecht vuur.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Bellfires smart bell serie

Smart Bell vlammenspel

Verkrijgbaar met verschillende kaders

Deze Smart Bell serie maakt het mogelijk om de haard zowel in te bouwen als in te plaatsen. Door het gebruik van verschillende kaders is dit mogelijk gemaakt. Daarnaast is de inbouwdiepte van deze serie slechts 35 centimeter. Dit is bij ieder model van deze serie hetzelfde. De haard kan hierdoor in de meest ondiepe situaties geplaatst worden.

Er zijn verschillende kaders waaruit gekozen kan worden. Met het inbouwkader kan het 8 millimeter dikke staal gemakkelijk ingebouwd worden in de muur. Het verdiepte kader komt het toestel 4 centimeter achter de ombouw. Hierdoor ontstaat er een mooi zicht op de vlammen. Het klassieke kader is verkrijgbaar in 3 varianten. U kunt dan kiezen uit 35, 52 en 70 millimeter. Dit kader maakt het mogelijk om de haard in te zetten als inzethaard.

Smart Bell bellfires

Premium Fire Bellfires Smart Bell

Geeft een levensecht vuurbeeld

Bellfires heeft bij het ontwikkelen van de Bellfires Smart Bell serie gebruik gemaakt van de nieuwste brander techniek. Door deze techniek ontstaat er een levensecht vuurbeeld dankzij de brandende houtstammen en de gloeiende kooltjes. Omdat de haard uitstekend gebruikt kan worden als inzethaard, is er geen bedieningskastje aan de achterkant geplaatst. Alle technieken zijn bereikbaar via de voorzijde van de gashaard.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op