• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Tunnel 67x57

Houtkachels
€ 6.380

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Tunnel 67x57

De Spartherm Linear Tunnel 67x57. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Spartherm haard

Met ruim 35 jaar ervaring zorgt het Duitse merk Spartherm voor betrouwbare en hoogwaardige haarden. Ze worden gewaardeerd om hun vooruitstrevende ideeën, milieuvriendelijkheid en ambitie voor ultieme perfectie, waardoor ze een uitmuntende reputatie hebben verdiend.

Ieder ontwerp van een Spartherm houtkachel is met aandacht en nauwkeurig vervaardigd, waarvan de unieke chamotte bekleding een belangrijk component is. Deze vuurvaste steen van uitstekende kwaliteit verzekert een goede verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ramen van de haard. Het minimalistische design van Spartherm zorgt dat het betoverende vlammenspel op zijn best is, waardoor u 100% profiteert van wat deze haard te bieden heeft.

Ga voor in inbouwhaard

Een inbouwhaard creëert een ideale balans tussen elegantie en genieten. Wat deze optie echt onderscheidt, is hoe uitstekend het zich mengt met uw woning. Door het strakke ontwerp past een inbouwhaard perfect bij een hedendaagse en trendy inrichting.

Afgezien van zijn esthetische aantrekkingskracht, zorgt een inbouwhaard ook voor praktische kenmerken, zoals effectieve warmtevoorziening, waardoor het eveneens een visueel als handig element in uw huis wordt. Hedendaagse inbouwhaarden gebruiken geavanceerde technologieën die zorgen voor een effectieve en constante warmteverspreiding, waardoor uw huis comfortabel en gezellig blijft tijdens koude dagen.

Het is slim om rekening te houden met dat het installeren van een inbouwhaard in bestaande situaties vaak gepaard gaat met aanzienlijke veranderingen aan uw huis. We bevelen daarom altijd aan om voor een inbouwhaard te kiezen, zodra een verhuizing naar een nieuwbouwwoning gepland is of wanneer u grote renovatieplannen hebt.

Ontdek meer over de Spartherm Linear Tunnel 67x57

Bent u op zoek naar extra informatie over de Spartherm Linear Tunnel 67x57? Laat het ons weten. We begeleiden u graag met persoonlijk advies. 

Ervaar de sfeer van onze haarden door langs te komen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Dit biedt u de gelegenheid om te beslissen of de Spartherm Linear Tunnel 67x57 perfect past bij uw eisen, terwijl u tegelijkertijd wordt geïnspireerd door het uitgebreide aanbod. 

Is uw agenda te vol om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een specialist de opties onderzoeken? We geven u de mogelijkheid om advies aan huis te krijgen, waardoor u in uw eigen vertrouwde omgeving de ideale keuze kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen8,1 kW
Maximale vermogen15,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Tunnel 67x57 Houtkachels

De Spartherm Linear Tunnel 67x57 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding