• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Triple 73x35x40

Houtkachels
€ 7.755

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Spartherm Linear Triple 73x35x40
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Triple 73x35x40

Spartherm Linear Triple 73x35x40

De Spartherm Linear Triple 73x35x40 is een ruime driezijdige houtkachel met strakke lijnen. Hierdoor past hij zeer goed in een modern interieur. De haard is voorzien van een RVS handgreep, waardoor u gemakkelijk de ruit van de haard kunt liften om nieuwe houtblokken aan het vuur toe te voegen. De Spartherm Linear Triple 73x35x40 is vervaardigd uit zwart plaatstaal en heeft een afmeting van 73,8 centimeter breed, 117,5 centimeter hoog en 49,4 centimeter diep. De maat van de lijst is 73 centimeter breed, 40 centimeter hoog en 35,8 centimeter diep.

Technische specificaties van de Spartherm Linear Triple 73x35x40

De haard is voorzien van een gesloten systeem. Dit houdt in dat de zuurstof via het rookkanaal van buiten wordt gehaald. Het minimale vermogen van deze haard is 5,9 kW en het maximale vermogen is 10,9 kW. Hiermee is hij geschikt voor middelgrote woningen. De Linear Triple 73x35x40 beschikt over een rendement van maar liefst 80%. Kortom, met deze haard krijgt u uw woning snel en efficiënt op een behaaglijke temperatuur. Daarnaast beschikt deze haard over energielabel A+ wat laat zien dat het een energiezuinige haard betreft.

Mogelijkheden van de Spartherm Linear Triple 73x35x40

De haard wordt standaard geleverd met een wit chamotten achterwand, maar u kunt zonder meerprijs ook kiezen voor een zwart/antraciet chamotten achterwand. Dit zorgt er voor dat de vlammen nóg beter uitkomen. Verder is het mogelijk om te kiezen voor een Sesam elektrisch liftdeursysteem, een S-Thermatik NEO app bediening, een achtzijdig massief kader of een boezemijzer inclusief spansysteem. De Sesam afstandsbediening zorgt er voor dat de liftdeur van de haard automatisch geopend en gesloten kan worden. De S-Thermatiek NEO bediening maakt het mogelijk om de haard via een app op uw smartphone of tablet het vuur kunt regelen. Dit zorgt voor een duurzame verbranding en een perfecte warmteafgifte.

Advies nodig over de Spartherm Linear Triple 73x35x40

Bent u enthousiast geworden van deze haard, maar bent u nog niet tot een keuze gekomen? Wellicht kunnen wij u helpen. Graag bespreken we met u uw mogelijkheden. Dit kan zowel aan de telefoon als u belt naar 0548-211550, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showrooms. We zetten de koffie alvast klaar.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen5,9 kW
Maximale vermogen10,9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm121.7
Breedte cm76.9
Diepte cm53.7
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Triple 73x35x40 Houtkachels

De Spartherm Linear Triple 73x35x40 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding