• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Front 73x37

Houtkachels
€ 4.800

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Front 73x37

De Spartherm Linear Front 73x37. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoge kwaliteit met de Spartherm Linear Front 73x37

Al ruimschoots 35 jaar zorgt het Duitse merk Spartherm voor degelijke en hoogwaardige haarden. Ze staan bekend om hun baanbrekende ideeën, milieuvriendelijkheid en streven naar ongekende perfectie, waardoor ze een uitstekende reputatie hebben verworven

Elke Spartherm houtkachel is met aandacht ontworpen, met als herkenbare eigenschap de bekleding met chamotte. Deze vuurvaste steen van topkwaliteit verzekert een optimale verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ruiten. Met een minimalistisch ontwerp laten de haarden het intrigerende vlammenspel volledig schitteren, waardoor u wordt omarmd door de warmte en charme die alleen Spartherm heeft.

Voordelen van een inbouwhaard

Met een inbouwhaard tilt u de esthetiek van uw huis naar een hoger niveau. De haard is een geheel met de ruimte, waardoor dit samensmelt met uw interieur, maar wel voor een statement zorgt. Dankzij het strakke ontwerp gaat een inbouwhaard perfect samen met een hedendaagse en moderne inrichting.

Het is meer dan enkel esthetiek, een inbouwhaard heeft ook een functionele kant dankzij zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw huis niet alleen geweldig oogt, maar daarnaast comfortabel aanvoelt. Een inbouwhaard van deze tijd is voorzien van geavanceerde technologieën die een doelmatige en gelijkmatige warmteverspreiding verzekeren, wat resulteert in een ontspannende en knusse sfeer, ook wanneer het kouder wordt.

Het plaatsen van een inbouwhaard in een huidige setting kan aanzienlijke veranderingen aan uw woning vereisen. Een inbouwhaard is om deze reden ideaal als u een nieuwbouwwoning hebt aangeschaft of binnenkort groots wilt gaan verbouwen. 

Nog vragen over de Spartherm Linear Front 73x37

Bent u op zoek naar meer informatie over de Spartherm Linear Front 73x37? Aarzel niet om ons te benaderen. We ondersteunen u graag met uitmuntend advies. 

Wilt u graag de gezelligheid van onze haarden meemaken, dan heten we u van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u bepalen of de Spartherm Linear Front 73x37 voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verbazen door alle alternatieven. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de mogelijkheden met een expert willen doornemen, zijn wij er voor u. We geven u de mogelijkheid om advies aan huis te ontvangen, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving de perfecte keuze kunt maken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm113,5
Breedte cm85
Diepte cm42,2
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Front 73x37 Houtkachels

De Spartherm Linear Front 73x37 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding