• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 68x40x50

Houtkachels
€ 6.315

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 68x40x50

De Spartherm Linear Corner 68x40x50. Meer weten over deze prachtige tweezijdige houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Spartherm

Al meer dan 3 decennia heeft het Duitse merk Spartherm een stevige reputatie gecreëerd als de ideale keuze voor kwalitatieve haarden. Deze sterke reputatie komt vanwege de aandacht voor modernisering, duurzaamheid en hoge kwaliteit.

Elke Spartherm houthaard is met oog voor detail ontworpen, met als bijzondere eigenschap de bekleding met chamotte. Chamotte is een luxe vuurvaste steen en garandeert een doelmatige warmteverdeling, een hoog rendement en schone glasoppervlakken. Het minimalistische design van Spartherm laat het geweldige vlammenspel volledig tot zijn recht komen, waardoor u zeker weet dat u profiteert van wat deze haard te bieden heeft.

Voordelen van een inbouwhaard

Met een inbouwhaard optimaliseert u de esthetiek van uw huis. De haard is een geheel met de ruimte, waardoor dit samensmelt met uw interieur, maar wel voor een statement zorgt. Vanwege het strakke design is een inbouwhaard perfect voor een eigentijdse en stijlvolle inrichting.

Buiten zijn esthetische waarde, fungeert een inbouwhaard ook als een efficiënte warmtebron, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar tevens zorgt voor comfort in uw leefruimte. Moderne inbouwhaarden bevatten slimme technologieën die bijdragen aan een goede en constante warmteverspreiding, waardoor de woning comfortabel en gezellig blijft tijdens koude dagen.

Het installeren van een inbouwhaard in een bestaande setting kan flinke aanpassingen aan uw woning vereisen. Een inbouwhaard is daardoor uitstekend als u een nieuwbouwwoning hebt gekocht of in de nabije toekomst groots wilt gaan verbouwen. 

Nog vragen over de Spartherm Linear Corner 68x40x50

Bent u op zoek naar meer informatie over de Spartherm Linear Corner 68x40x50? Laat het ons weten. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Breng een bezoek aan onze sfeervolle showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u inspireren door de sfeer van onze haarden. Hierdoor kunt u de beslissing maken of de Spartherm Linear Corner 68x40x50 voldoet aan uw eisen en kunt u zich laten verbazen door alle opties. 

Geen tijd om langs te komen in de showroom, maar wilt u wel samen met een deskundige medewerker bekijken wat mogelijk is? Laat ons naar u toekomen voor advies aan huis, zodat u in alle comfort en rust de perfecte beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen6,7 kW
Maximale vermogen12,5 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandChamotte
Hoogte cm154.4
Breedte cm77.8
Diepte cm58.7
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 68x40x50 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 68x40x50 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding