• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 68x46x57

Houtkachels
€ 6.265

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 68x46x57

De Spartherm Linear Corner 68 x 46 x 57. Meer weten over deze prachtige inbouw houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Hoge kwaliteit met de Spartherm Linear Corner 68 x 46 x 57

Al ruimschoots 35 jaar zorgt het Duitse merk Spartherm voor solide en hoogwaardige haarden. Ze staan bekend om hun vooruitstrevende ideeën, milieuvriendelijkheid en ambitie voor ultieme perfectie, waardoor ze een uitstekende reputatie hebben verworven

Met oog voor detail worden alle Spartherm houthaarden ontworpen, met als typerende eigenschap de chamotte bekleding. Met behulp van deze hoogwaardige vuurvaste steen wordt een effectieve warmteverdeling bereikt, met een hoog rendement en ruiten die schoon blijven. Bij Spartherm is minimalisme meer dan een ontwerpkeuze; het zorgt voor extra aandacht voor het vlammenspel, zodat u écht kunt genieten van de ambiance en de warmte in uw ruimte.

Waarom kiezen voor een inbouwhaard?

Een inbouwhaard creëert een ideale balans tussen stijl en genieten. De haard gaat op in de ruimte, waardoor dit samensmelt met uw interieur, maar wel een statement maakt. Het strakke design van een inbouwhaard maakt het een uitstekende aanvulling op een eigentijdse en elegante inrichting.

Het gaat verder dan enkel een mooie toevoeging, een inbouwhaard heeft ook een functionele kant dankzij zijn efficiënte verwarmingscapaciteit, waardoor uw huis niet alleen geweldig oogt, maar tevens comfortabel aanvoelt. Nieuwe inbouwhaarden zijn uitgerust met innovatieve technologieën die een doelmatige en gelijkmatige warmteverspreiding waarborgen, Dit creëert een behaaglijke en knusse sfeer, ook wanneer de temperatuur afneemt.

Het is slim om rekening te houden met dat het aansluiten van een inbouwhaard in bestaande situaties vaak hand in hand gaat met aardig wat aanpassingen aan uw huis. Dit is de reden dat een inbouwhaard de ideale keuze is bij nieuwbouwwoningen of bij een grote verbouwing. 

Nog vragen over de Spartherm Linear Corner 68 x 46 x 57?

Zoekt u meer informatie over de Spartherm Linear Corner 68 x 46 x 57? We horen graag van u. Onze experts staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en aanbevelingen te geven. 

Wilt u graag de gezelligheid van onze haarden ervaren, dan nodigen wij u van harte uit om onze mooie showroom in Apeldoorn of Rijssen te bezoeken. Dit biedt u de mogelijkheid om te bekijken of de Spartherm Linear Corner 68 x 46 x 57 goed past bij uw behoeften, en u kunt zich tegelijkertijd laten inspireren door de verscheidenheid van ons aanbod. 

In het geval dat u niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken, maar toch de opties met een professional wilt overleggen, staan wij voor u klaar. Een adviseur van Haardenexpert komt graag bij u langs voor advies aan huis, zodat u in alle rust de perfecte beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen4,9 kW
Maximale vermogen9,1 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm, 200mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 68x46x57 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 68x46x57 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.

Ontvang aanbieding