• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Linear Corner 100x41x51

Houtkachels
€ 7.485

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Spartherm Linear Corner 100x41x51
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Linear Corner 100x41x51

De Spartherm Linear Corner 100x41x51 is de ruimste hoekhaard uit de Linear Corner serie van Spartherm. Deze houtkachel heeft een moderne uitstraling door de strakke lijnen en de haard is vervaardigd uit plaatstaal. De Spartherm Linear Corner 100x41x51 is voorzien van het gepatenteerde liftdeursysteem. Verder is het mogelijk om de ruit naar links of rechts te openen waardoor u gemakkelijk de ruit schoon kunt maken. Standaard is de haard voorzien van een wit chamotte achterwand. Gaat u liever voor donker? De haard is ook beschikbaar met een donkergrijs chamotte achterwand. Deze zorgt er voor dat de vlammen extra goed tot hun recht komen. De haard heeft een afmeting van 153,2 centimeter hoog, circa 119,8 centimeter breed en 62,8 centimeter diep. De ruit heeft een breedte van 100,2 centimeter een ruithoogte van 52,3 centimeter. De zijruit heeft een breedte van 41,2 centimeter.

Technische specificaties Spartherm Linear Corner 100x41x51

Een rookkanaal met een diameter van 250/200 mm kan bovenop de haard worden aangesloten. De haard heeft een minimaal vermogen van 7,7 kW en een maximaal vermogen van 14,3 kW. Dit maakt hem zeer geschikt voor het opwarmen van grote woningen. De haard heeft een rendement van 79,3%. Met energielabel A betreft het een energiezuinige houtkachel.

Mogelijkheden Spartherm Linear Corner 100x41x51

De Spartherm Linear Corner 100x41x51 biedt diverse mogelijkheden. Zo kunt u uiteraard kiezen voor een linkerhoek of een rechterhoek uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor kaderloos of een zeszijdig massief kader. De laatste optie is tegen meerprijs. Zoals benoemd is het mogelijk om te kiezen voor een wit chamotte binnenwerk en een zwart chamotte binnenwerk. Beide opties hebben geen meerprijs. Verder kunt u er voor kiezen om een boezemijzer toe te voegen, een Sesam elektrisch liftdeursysteem of een S-Thermatik NEO app bediening. Deze laatste optie zorgt er voor dat de haard vanaf een afstand bestuurd kan worden met uw smartphone of tablet. De laatste drie opties zijn allen tegen meerprijs te verkrijgen.

Advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit en ontvangt u graag nog wat persoonlijk advies? Uiteraard staat Haardenexpert voor u klaar. Neem telefonisch contact op of kom langs in één van onze showrooms waar we graag met u de mogelijkheden bespreken. We zetten de koffie alvast klaar!

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen7,7 kW
Maximale vermogen14,3 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter200mm, 250mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurLiftdeurhaard
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
KleurAntraciet, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Hoogte cm157
Breedte cm118.5
Diepte cm54.1
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Spartherm liftdeur systeem

Spartherm liftdeur techniek

Helpt een handje

Dankzij de unieke liftdeur techniek schuift de ruit gemakkelijk in zijn geheel naar boven. Het openen en sluiten van de liftdeur gaat eenvoudig en geruisloos, doordat er gebruikt wordt gemaakt van staalkabels in plaats van ratelende kettingen. Liftdeuren van inbouwhaarden kunnen op diverse manieren worden geopend en gesloten. Hierbij kennen we de twee opties:

  1. Handmatig met een geïntegreerde handgreep of vast handgreep op de liftdeur.
  2. Automatisch met de Sesam afstandsbediening (alleen bij Spartherm Premium en Spartherm Linear serie).

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Linear Corner 100x41x51 Houtkachels

De Spartherm Linear Corner 100x41x51 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding