• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

JAcobus 12 Kwadraat front

Houtkachels
€ 3.395

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: JAcobus 12 Kwadraat front
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving JAcobus 12 Kwadraat front

Al meer dan 40 jaar heeft het Nederlandse houtkachelmerk JAcobus, de bedenkers hiervan zijn Janco en Coby de Jong, een uitmuntende reputatie dankzij de perfecte haarden die ze produceren. Door een vooruitstrevende verbrandingstechniek met hittebestendig cortenstaal en verschillende verbrandingskamers, zijn de kachels innovatief te noemen. Dit zorgt niet alleen voor een uitmuntende warmteoverdracht, maar is bovendien een stuk duurzamer. Hierdoor gaat de houtkachel langer mee.

Door het strakke en tijdloze design voegen JAcobus kachels een vleugje stijl toe aan ieder vertrek. Het uiterst hoge rendement van in elk geval 80% minimaliseert warmteverlies en beperkt de uitstoot, en het hoogwaardige cortenstaal onderstreept de kwaliteit. 

In eigen beheer wordt het productieproces uitgevoerd. Een slimme lasrobot assembleert de plaatdelen, terwijl vakmensen het verdere proces afmaken. Door een levenslange garantie op staalwerk, laswerk en hang- en sluitwerk te bieden, onderstreept JAcobus hun volste vertrouwen in de kwaliteit van hun kachels.

Gezellige toevoeging: een vrijstaande haard

De JAcobus 12 Kwadraat front is een vrijstaande haard. Dit creëert niet alleen een gevoel van luxe, maar biedt ook een bijzondere veelzijdigheid.

Door het betoverende vuurbeeld zorgt de JAcobus 12 Kwadraat front er direct voor dat het een aangenaam middelpunt van de kamer wordt. Een extra pluspunt van dit model zijn de verschillende installatiemogelijkheden. U plaatst deze haard zonder moeilijk te doen op de plek naar wens, waarbij flexibiliteit en gemak hand in hand gaan. Besluit om de JAcobus 12 Kwadraat front in een gezellig hoekje neer te zetten, als centraal punt van de zitruimte, of laat de haard schitteren als een geweldige doorkijkhaard, waardoor u een grotere oppervlakte op een elegante manier kunt scheiden.

Meer informatie over de JAcobus 12 Kwadraat front

Bent u benieuwd naar de JAcobus 12 Kwadraat front en wilt u meer te weten komen? Neem vooral contact met de adviseurs van Haardenexpert op. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Zodra u de warmte en knusse sfeer van onze haarden persoonlijk wilt ervaren, dan ontvangen we u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor weet u of de JAcobus 12 Kwadraat front goed aansluit bij uw behoeften en kunt u zich direct laten inspireren door het grote assortiment. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen in de showroom, maar toch de mogelijkheden met een expert willen bespreken, staan wij voor u klaar. Een adviseur van Haardenexpert komt graag bij u langs voor advies aan huis, met als voordeel dat u in alle rust de perfecte beslissing kunt maken.

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJacobus
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Minimale vermogen8,0 kW
Maximale vermogen14,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement85% tot 90%
KleurAntraciet
Hoogte cm90
Breedte cm68,2
Diepte cm35,80

Gerelateerde categorieën

JAcobus houtkachel

Een JAcobus houtkachel

Past overal

Een haard die zijn oorsprong vindt in de begin jaren '80, dat is de JAcobus houtkachel. Bij de ontwikkeling en productie van deze haard is er optimaal gebruik gemaakt van de allernieuwste technieken en materialen. Met als resultaat een fantastische kachel die voldoet aan alle richtlijnen en erg gebruiksvriendelijk is.

Maar er is méér. Een JAcobus houtkachel staat bekend om zijn eigen kenmerkende stijl: strak, stoer en tijdloos. Bij deze haard komen echt al uw verwachtingen uit. U heeft gegarandeerd vele jaren stookplezier.

JAcobus kachel

Kies de juiste JAcobus

Vermogen van 6 tot 12kW

De houtkachel van JAcobus is leverbaar in verschillende uitvoeringen met elk hun eigen vermogen. Deze vrijstaande houtkachels zijn uitgerust met een boven- of achteraansluiting. Haarden van JAcobus worden standaard gestraald en gespoten in een prachtige antraciet zwarte en hittebestendige lak.

Haard Vermogen Varianten
JAcobus 6 6 kW Basis, kook, doorkijkhaard
JAcobus 9 9 kW Basis, kook, doorkijkhaard
JAcobus 12 12 kW Basis, kook, doorkijkhaard

Technisch hoogstandje

De revolutionaire verbrandingstechniek

Elke houtkachel van JAcobus is ultraschoon en voorzien van de bekende gepatenteerde verbrandingstechniek. Dit technisch hoogstandje zorgt ervoor dat de warmteafgifte goed te regelen is. Een JAcobus haard is gemaakt van cortenstaal en heeft een lange levensduur.

Meer weten over de verbrandingstechniek? Bekijk de video.

Daarom JAcobus

Daarom JAcobus

5 voordelen op een rij

✔️ Goed regelbare warmteafgifte, deze haard is geschikt voor kleine en grote ruimtes.
✔️ Gebruiksvriendelijke houtkachel die voldoet aan alle regelgeving.
✔️ Dankzij het unieke verbrandingssysteem blijft de ruit lang schoon.
✔️ Alle houtsoorten kunnen gestookt worden in een JAcobus.
✔️ Topkwaliteit. De JAcobus brandkamer is gemaakt van hittebestendig cortenstaal dat zorgt voor een goede warmtegeleidende werking en een lange levensduur.

Leuke accessoires

Leuke accessoires

Bij een JAcobus houtkachel

Een haard van JAcobus maakt u helemaal compleet met leuke accessoires. Bijv. een gietijzeren theepot of waterketel. Deze unieke bijproducten zijn speciaal ontworpen om bij de haard te plaatsen.

Let op: wij verkopen deze accessoires niet los maar alleen in combinatie met een houtkachel van JAcobus.

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

JAcobus 12 Kwadraat front Houtkachels

De JAcobus 12 Kwadraat front is een vrijstaande houtkachel van het merk Jacobus.
Ontvang aanbieding