• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten

Houtkachels
€ 3.995

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten

De Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten is een vrijstaande houtkachel. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Jydepejsen? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Waarom kiezen voor Jydepejsen?

Jydepejsen heeft sinds 1979 een geweldige naam verworven voor het maken van hoogwaardige Deense houtkachels, die worden gewaardeerd om hun geavanceerde design. Met behulp van het strakke design en doordat ze zijn voorzien van uitstekende technologie, zijn alle houtkachels een vorm van geweldige vakbekwaamheid.

Bij Jydepejsen hechten ze veel waarde aan innovatie. Niet alleen wordt er geïnvesteerd in design en functionaliteit, maar ook in slimme verbrandingstechnologieën met in gedachte het milieu en uw portemonnee. Door het ongeëvenaarde luchtregelsysteem, DuplicAir®, kunt u gemakkelijk en zorgvuldig de vlammen en warmteafgifte aanpassen.

Ze garanderen dat elke houtkachel aan de hoogste internationale normen voldoet na diverse testprocedures, waardoor u straks zorgeloos geniet van de Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten.

Knusse toevoeging: een vrijstaande haard

Profiteer van de flair van een vrijstaande haard, zoals de betoverende Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten, die uw interieur vult met stijl en functionaliteit.

Zo is de Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten uniek als prachtig pronkstuk met een warme gloed en een fascinerend vuurbeeld dat in het oog springt, waardoor de haard werkelijk het centrale punt van de kamer wordt. Wat dit model nog interessanter maakt, is de vrijheid van installatie. U kunt deze haard op elke gewenste plek in de kamer neerzetten, waarbij flexibiliteit en gebruiksgemak niet zijn vergeten. Hierdoor kunt u eenvoudig kiezen of u de haard tegen de muur wilt neerzetten, de haard centraal in de ruimte wilt plaatsen of verdeel de woonruimte in tweeën door de haard als roomdivider te gebruiken.

Ook genieten van de Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten?

Bent u benieuwd naar de Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten en wenst u meer te weten te komen over deze haard? Laat het ons weten. De deskundige medewerkers van Haardenexpert helpen u graag verder en geven u advies op maat. 

Voel de sfeer van onze haarden door een bezoek te brengen aan onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hierdoor ontdekt u of de Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten het beste past bij uw wensen en kunt u zich verder laten inspireren door ons royale assortiment. 

Heeft u geen tijd om de showroom te bezoeken, maar wilt u wel met een expert de mogelijkheden bekijken? Neem contact met ons op.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkJydepejsen
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen8,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Rendement75% tot 80%, 80% tot 85%
KleurGrijs, Zwart
Hoogte cm115
Breedte cm48
Diepte cm46,9
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten Houtkachels

De Jydepejsen Cozy Classic Base met zijruiten een vrijstaande houtkachel van het merk Jydepejsen.
Ontvang aanbieding