Dru Lugo 70/2

Gashaarden

Adviesprijs

€ 3.438
Zoekt u bijzondere Gashaarden van Dru? De Dru Lugo 70/2 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Dru Lugo 70/2

De Dru Lugo 70/2 is een tweezijdige gaskachel met veel mogelijkheden. De vlam hoogte van de Lugo is instelbaar in vijftien standen, daardoor krijgt u een vol, levend vlambeeld, ook in het zijaanzicht. De Dru Lugo 70/2 is zeer minimalistisch in te bouwen dankzij het verstelbare onderste gedeelte van de afwerkrand, dit biedt namelijk de mogelijkheid om het plateau tot bijna strak aan de ruit te laten lopen.

De Dru Lugo gashaard is ook nog beschikbaar in meerdere varianten, namelijk de Dru Lugo 80/2 de Dru Lugo 70/3 en de Dru lugo 80/3.

Eco Wave syteem

Met de nieuwe brander techniek van Dru genaamd de Eco Wave kunt u de haard zo instellen dat u een hoog, vol en modulerend vuurbeeld hebt. Het modulerende vuurbeeld resulteert in een behoorlijke reductie van het vermogen en het gasverbruik. Ook de Dru Lugo 70/2 beschikt over het Eco Wave Systeem. Met het Eco Wave systeem kunt u in de Custom stand zelf uw vlammenbeeld van de gaskachel bepalen. Met deze stand kunt u tot 50% op uw gasverbruik besparen ten opzichte van de volstand. U kunt het eco wave sysyteem ook via uw tablet bedienen. Deze optie zit niet standaard bij de haard geleverd.

Gesloten Verbrandingssysteem

De Dru Lugo 70/2 gashaard beschikt over een gesloten verbrandingssysteem. Dat houdt in dat de haard zijn zuurstof van buiten haalt. Dat kan via een concentrisch afvoerkanaal. Bij een concentrisch afvoerkanaal gaan de verse verbrandingsgassen door de zelfde pijp als de rookgas afvoerstoffen. Dat kan via een dubbele pijp. Dus er zit een pijp in een andere pijp geschoven. Door de binnenste pijp gaan de afvoer stoffen. Door de buitenste pijp gaat de verse lucht naar de haard. Een concentrisch afvoer kanaal hoeft niet net zoals een open verbrandingssysteem uit te komen bij de nok. Een concentrisch afvoerkanaal kan uitkomen bij de gevel. Dat is een stuk voordeliger omdat u dan veel flexibeler bent tot de exacte plek waar de haard komt te staan. 

Wilt u meer weten over de Dru Lugo 70/2 gashaard. Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies. Benieuwd naar de andere gaskachels van de Dru Lugo serie klik dan hier. U bent uiteraard ook welkom voor een bezoek aan onze showroom te Rijssen.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkDru
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Dru Lugo 70/2 Gashaarden

Adviesprijs € 3.438

Bent u ook zo benieuwd naar de Dru Lugo 70/2? Bekijk deze gashaard hier, dan begrijpt u waarom Dru zo populair is.

Ontvang aanbieding