Bellfires View Bell Medium 3

Gashaarden

Adviesprijs

€ 4.660
Zoekt u bijzondere Gashaarden van Bellfires? De Bellfires View Bell Medium 3 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Bellfires View Bell Medium 3

Driezijdige inbouwgashaard

De Bellfires View Bell Medium 3 is een moderne 3-zijdige inbouw gashaard met een uniek vuurbeeld even als de Bellfires View Bell Small 3 en de Bellfires View Bell Large 3. De Bellfires View Bell Medium 3 is één van de meest verkochte gashaarden uit de Bellfires gashaarden collectie doordat de haard een perfecte afmeting heeft voor de meeste woonkamers en omdat het vlammenspel bijna net zo realistisch is als een houthaard.

Strakke afwerking

De Bellfires View Bell Medium 3 heeft een heel strak kader rondom de ruit, dit geeft een nog betere look aan de haard omdat het niet meer zoals vroeger een kader is met sleuven erin. De bellfires View Bell Medium 3 is ook verkrijgbaar met een zwart keramische spiegel achterwand die ervoor zorgt dat u dubbel zo veel diepte in de haard creëert en dus lijkt het ook dat u dubbel zoveel vlammen in de haard hebt. Wanneer u kiest voor een staal vlakke achterwand krijgt u niet die diepte in de haard zoals bij een keramische spiegel achterwand. Het houtset dat in de Bellfires View Bell Medium 3 geplaatst wordt is een natuurlijk en strak houtset met dikke stronken en geen dunne takjes, dit zorgt ervoor dat wanneer u de haard hebt branden er een geweldig vuurspel aanwezig is door middel van het houtset.

Opties

De Bellfires View Bell Medium 3 heeft heel veel opties om uit te kiezen zoals onder andere een convectiepakket, het voordeel van een convectiepakket is dat wanneer je een tv boven je haard gaat plaatsen de tv niet zo warm wordt omdat de warmte wat in de ombouw zit op een speciale manier uit de ombouw gaat. Wanneer u dit convectiepakket niet hebt is de levensduur van de tv veel korter dan wanneer u wel zo's Convectiepakket aanschaft. Een andere optie is een +10 centimeter kader, dit houdt in dat u rondom de Bellfires View Bell Medium 3 een kader krijgt van tien centimeter. Het voordeel hiervan is dat de Bellfires View Bell Medium 3 nog strakker ingebouwd kan worden en een nog mooiere afwerking heeft. Wil jij nog meer inspiratie opdoen? Lees dan vooral ook de blog Binnenkijken bij de familie Dolieslager over hoe wij deze haard hebben geplaatst.

Voor alle modellen uit de Bellfires View Bell serie bekijkt u onze website. U kunt ook contact met ons opnemen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan..

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels, Split
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
KleurAntraciet
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Bellfires View Bell Medium 3 Gashaarden

Adviesprijs € 4.660

Meer weten over de Bellfires View Bell Medium 3? Graag vertellen we u meer over deze bijzonder fraaie gashaard van Bellfires.
Ontvang aanbieding