• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires View Bell Medium 3

Gashaarden
€ 5.280

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires View Bell Medium 3
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires View Bell Medium 3

De Bellfires View Bell Medium 3 is een moderne 3-zijdige inbouw gashaard met een uniek vuurbeeld even als de Bellfires View Bell Small 3 en de Bellfires View Bell Large 3. De Bellfires View Bell Medium 3 is één van de meest verkochte gashaarden uit de Bellfires gashaarden collectie doordat de haard een perfecte afmeting heeft voor de meeste woonkamers en omdat het vlammenspel bijna net zo realistisch is als een houthaard.

Strakke afwerking van de Bellfires View Bell Medium 3

De Bellfires View Bell Medium 3 heeft een heel strak kader rondom de ruit, dit geeft een nog betere look aan de haard omdat het niet meer zoals vroeger een kader is met sleuven erin. De Bellfires View Bell Medium 3 is ook verkrijgbaar met een zwart keramische spiegel achterwand die ervoor zorgt dat u dubbel zo veel diepte in de haard creëert en dus lijkt het ook dat u dubbel zoveel vlammen in de haard hebt. Wanneer u kiest voor een staal vlakke achterwand krijgt u niet die diepte in de haard zoals bij een keramische spiegel achterwand. Het houtset dat in de Bellfires View Bell Medium 3 geplaatst wordt is een natuurlijk en strak houtset met dikke stronken en geen dunne takjes, dit zorgt ervoor dat wanneer u de haard hebt branden er een geweldig vuurspel aanwezig is door middel van het houtset.

Opties bij de Bellfires View Bell Medium 3

De Bellfires View Bell Medium 3 heeft heel veel opties om uit te kiezen zoals onder andere een convectiepakket, het voordeel van een convectiepakket is dat wanneer je een tv boven je haard gaat plaatsen de tv niet zo warm wordt omdat de warmte wat in de ombouw zit op een speciale manier uit de ombouw gaat. Wanneer u dit convectiepakket niet hebt is de levensduur van de tv veel korter dan wanneer u wel zo's Convectiepakket aanschaft. Een andere optie is een +10 centimeter kader, dit houdt in dat u rondom de Bellfires View Bell Medium 3 een kader krijgt van tien centimeter. Het voordeel hiervan is dat de Bellfires View Bell Medium 3 nog strakker ingebouwd kan worden en een nog mooiere afwerking heeft. Wil jij nog meer inspiratie opdoen? Lees dan vooral ook de blog Binnenkijken bij de familie Dolieslager over hoe wij deze haard hebben geplaatst.

Voor alle modellen uit de Bellfires View Bell serie bekijkt u onze website. U kunt ook contact met ons opnemen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels, Split
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
KleurAntraciet
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Premium Fire, Line Fire of Center Fire

Bij deze gashaard van Bellfires heeft u de mogelijkheid om zelf de brander te kiezen: Premium Fire, Line Fire of Center Fire brander. Bekijk de video en laat u verrassen door de mogelijkheden van de verschillende branders van Bellfires.

Premium Fire Stammenbrander, vuur komt echt uit de houtblokken
Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van mooi vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik
Center Fire Twee schakelbare branders naast elkaar, behoud van gecentreerd vuur bij besparing op verbruik

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires View Bell Medium 3 Gashaarden

De Bellfires View Bell Medium 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding