Dru Maestro 80/3

Gashaarden

Adviesprijs

€ 5.050
Zoekt u bijzondere Gashaarden van Dru? De Dru Maestro 80/3 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Dru Maestro 80/3

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie driezijdige gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard. Vol trots presenten wij de revolutionaire Maestro 80 gashaarden van Dru, oftewel ‘Het ultieme vuur’.

Dru Maestro 80/3, veelzijdige inbouwhaard

Met de Maestro 80/3 laat Dru zien dat ze haardliefhebbers begrijpen! Deze driezijdige inbouwhaard is zo ontworpen dat hij altijd garant staat voor een schitterend vuurbeeld, van waar u het ook aanschouwt. De speciale buisbranders zijn op ingenieuze wijze in de houtstammen verwerkt. Hierdoor ontstaat een levensecht vlammenspel waarbij het werkelijk lijkt alsof het hout in vuur en vlam staat. “Dynamic Flame Burner” wordt dit systeem door DRU genoemd. Dit doordachte systeem bestaat uit twee elementen en laat de grens tussen een echt houtvuur en een gashaard vervagen. In het branderbed zitten daarnaast twee branders verscholen die het vuur zijn breedte en diepte geven. Deze branders zijn verwerkt in de keramische houtblokken waardoor het vuur meer volume en meer hoogte krijgt. Samen zorgen ze voor een weergaloos vlammenspel waarin het gemak van gas en de beleving van een houtvuur moeiteloos in elkaar overvloeien. De branders die verwerkt zijn in de houtblokken zijn eenvoudig uit te schakelen zodat u uw energieverbruik eenvoudig zelf in de hand houdt.

Dru Maestro 80/3 driezijdige haard met natuurlijk vuur

De Dru Maestro 80/3 is een verrijking van elke woonkamer. In een traditioneel interieur zorgt hij voor een bron van gezellige warmte en gezelligheid, maar ook in een modern strak en simplistisch interieur vormt deze Dru gashaard graag het stijlvolle rustpunt. Deze driezijdige haard is kaderloos in te bouwen waardoor de haard naadloos lijkt over te lopen in uw meubilair. Dit oogt niet alleen strak en stijlvol, het geeft u ook vrijwel onbeperkte inbouwmogelijkheden. Door de hoge glazen ruiten laat het spectaculaire vlammenspel zich vanuit allerlei gezichtspunten bewonderen. De Maestro 80/3 Eco Wave is zowel staand als hangend te bevestigen. Hierdoor biedt deze Dru inbouw gashaard zoveel inbouwmogelijkheden dat vrijwel alleen uw creativiteit bepalend is voor de eindpresentatie.  Maar hoe uw droominterieur er ook uitziet, de Dru Maestro 80/3 wordt sowieso het stralende middelpunt van uw woonkamer of kantoorruimte.

Traditionele vlammen met de eisen van nu, Dru Maestro Eco Wave. 

Door de brede vermogensrange en het extreem hoge rendement kan de Maestro serie al uw haardwensen vervullen. Op hoog vermogen verwarmt de Maestro 80/3 in een ommezien uw woonkamer, maar ook op laag vermogen blijft deze gashaard een bron van sfeer en gezelligheid. Speciaal voor momenten dat warme niet uw prioriteit heeft is het Eco Wave systeem bedacht. Grote designhaarden zijn een aanwinst voor uw interieur, maar in kleinere ruimtes kan het haardvuur al gauw teveel warmte afgeven waardoor u de haard zachter wilt zetten. Bij de meeste haarden gaat dit ten kosten van het vuurbeeld en de sfeerbeleving, maar niet bij de Dru Maestro 80/3! Verantwoordelijk hiervoor is het revolutionaire Eco Wave concept. Een concept waarmee Dru laat zien dat ze de markt van nu begrijpen en aanvoelen wat u als moderne haardliefhebber wenst. Niet teveel warmte, niet teveel energieverbruik, en toch een aantrekkelijk en levendig vuurbeeld.

Het Eco Wave concept houdt in dat u de warmteafgifte helemaal in eigen hand kunt houden. U bepaalt zelf de gewenste warmte en kunt deze traploos instellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast ontwerpt u ook uw eigen vlambeeld, het Eco-wave systeem zorgt voor een geleidelijke stroom van fluctuerende vlammen, net als de fluctuaties zoals die bij een klassiek houtvuur optreden. Van traag glijdende vlammen tot knetterende vuurtongen, het Eco-wave systeem geeft deze driezijdige haard een natuurlijk vuurverloop bij een aanzienlijk lager gasverbruik, en dat allemaal door een simpele druk op de luxe afstandsbediening! Wilt u nog meer controle over het vuurbeeld en wilt u alle mogelijkheden van het Eco-wave systeem optimaal benutten? Download dan de gratis Control App van Dru op uw smartphone of tablet. Naast de standaard bedieningsopties kunt u met behulp van deze app uw eigen favoriete vlammenspel creëren. Zo houdt u zelf alle controle over het vuurbeeld terwijl uw energieverbruik verantwoord laag blijft!

Doordachte kwaliteit bij de Dru Maestro 80/3 met maximaal bedieningsgemak

Vanaf het moment dat u de Dru Maestro 80/3 bediend voelt u direct hoe belangrijk kwaliteit is in de ogen van Dru. Het spelingsvrije deurmechanisme is hier een goed voorbeeld van. Dit doordachte systeem maakt het gebruikelijke onderhoud erg eenvoudig. Zonder schroeven te gebruiken en zonder lichamelijke inspanning kunt u eenvoudig de deur openen zodat elke plek gemakkelijk bereikbaar wordt. De naadloze glas-op-glas verbinding bij de Dru Maestro oogt niet alleen chique maar is ook gegarandeerd gasdicht en dus volkomen veilig. De subtiel weggewerkte hendel zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Ervaar de Dru Maestro 80/3 inbouwhaard zelf en ontdek waarom de naam Dru synoniem staat voor een traditie, gevuld met kwaliteit & innovatie!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkDru
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen1 tot 2 kW, 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Dru Maestro 80/3 Gashaarden

Adviesprijs € 5.050

Benieuwd naar de gashaard waar iedereen het over heeft? Bekijk nu hier de Dru Maestro 80/3 van Dru.
Ontvang aanbieding