• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Gashaarden
€ 8.890

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Dru Maestro 80/3, veelzijdige inbouwhaard

Met de Maestro 80/3 laat Dru zien dat ze haardliefhebbers begrijpen! Deze driezijdige inbouwhaard is zo ontworpen dat hij altijd garant staat voor een schitterend vuurbeeld, van waar u het ook aanschouwt. De speciale buisbranders zijn op ingenieuze wijze in de houtstammen verwerkt. Hierdoor ontstaat een levensecht vlammenspel waarbij het werkelijk lijkt alsof het hout in vuur en vlam staat. “Dynamic Flame Burner” wordt dit systeem door DRU genoemd. Dit doordachte systeem bestaat uit twee elementen en laat de grens tussen een echt houtvuur en een gashaard vervagen.

In het branderbed zitten daarnaast twee branders verscholen die het vuur zijn breedte en diepte geven. Deze branders zijn verwerkt in de keramische houtblokken waardoor het vuur meer volume en meer hoogte krijgt. Samen zorgen ze voor een weergaloos vlammenspel waarin het gemak van gas en de beleving van een houtvuur moeiteloos in elkaar overvloeien. De branders die verwerkt zijn in de houtblokken zijn eenvoudig uit te schakelen zodat u uw energieverbruik eenvoudig zelf in de hand houdt.

Dru Maestro 80/3 driezijdige haard met natuurlijk vuur

De Dru Maestro 80/3 is een verrijking van elke woonkamer. In een traditioneel interieur zorgt hij voor een bron van gezellige warmte en gezelligheid, maar ook in een modern strak en simplistisch interieur vormt deze Dru gashaard graag het stijlvolle rustpunt. Deze driezijdige haard is kaderloos in te bouwen waardoor de haard naadloos lijkt over te lopen in uw meubilair. Dit oogt niet alleen strak en stijlvol, het geeft u ook vrijwel onbeperkte inbouwmogelijkheden. Door de hoge glazen ruiten laat het spectaculaire vlammenspel zich vanuit allerlei gezichtspunten bewonderen. De Dru Maestro 80/3 Eco Wave is zowel staand als hangend te bevestigen. Hierdoor biedt deze Dru inbouw gashaard zoveel inbouwmogelijkheden dat vrijwel alleen uw creativiteit bepalend is voor de eindpresentatie.  Maar hoe uw droominterieur er ook uitziet, de Dru Maestro 80/3 wordt sowieso het stralende middelpunt van uw woonkamer of kantoorruimte.

Traditionele vlammen met de eisen van nu, Dru Maestro Eco Wave. 

Door de brede vermogensrange en het extreem hoge rendement kan de Maestro serie al uw haardwensen vervullen. Op hoog vermogen verwarmt de Maestro 80/3 in een ommezien uw woonkamer, maar ook op laag vermogen blijft deze gashaard een bron van sfeer en gezelligheid. Speciaal voor momenten dat warme niet uw prioriteit heeft is het Eco Wave systeem bedacht. Grote designhaarden zijn een aanwinst voor uw interieur, maar in kleinere ruimtes kan het haardvuur al gauw teveel warmte afgeven waardoor u de haard zachter wilt zetten. Bij de meeste haarden gaat dit ten kosten van het vuurbeeld en de sfeerbeleving, maar niet bij de Dru Maestro 80/3! Verantwoordelijk hiervoor is het revolutionaire Eco Wave concept. Een concept waarmee Dru laat zien dat ze de markt van nu begrijpen en aanvoelen wat u als moderne haardliefhebber wenst. Niet teveel warmte, niet teveel energieverbruik, en toch een aantrekkelijk en levendig vuurbeeld.

Het Eco Wave concept houdt in dat u de warmteafgifte helemaal in eigen hand kunt houden. U bepaalt zelf de gewenste warmte en kunt deze traploos instellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast ontwerpt u ook uw eigen vlambeeld, het Eco-wave systeem zorgt voor een geleidelijke stroom van fluctuerende vlammen, net als de fluctuaties zoals die bij een klassiek houtvuur optreden. Van traag glijdende vlammen tot knetterende vuurtongen, het Eco-wave systeem geeft deze driezijdige haard een natuurlijk vuurverloop bij een aanzienlijk lager gasverbruik, en dat allemaal door een simpele druk op de luxe afstandsbediening! Wilt u nog meer controle over het vuurbeeld en wilt u alle mogelijkheden van het Eco-wave systeem optimaal benutten? Download dan de gratis Control App van Dru op uw smartphone of tablet. Naast de standaard bedieningsopties kunt u met behulp van deze app uw eigen favoriete vlammenspel creëren. Zo houdt u zelf alle controle over het vuurbeeld terwijl uw energieverbruik verantwoord laag blijft!

Doordachte kwaliteit bij de Dru Maestro 80/3 met maximaal bedieningsgemak

Vanaf het moment dat u de Dru Maestro 80/3 bediend voelt u direct hoe belangrijk kwaliteit is in de ogen van Dru. Het spelingsvrije deurmechanisme is hier een goed voorbeeld van. Dit doordachte systeem maakt het gebruikelijke onderhoud erg eenvoudig. Zonder schroeven te gebruiken en zonder lichamelijke inspanning kunt u eenvoudig de deur openen zodat elke plek gemakkelijk bereikbaar wordt. De naadloze glas-op-glas verbinding bij de Dru Maestro oogt niet alleen chique maar is ook gegarandeerd gasdicht en dus volkomen veilig. De subtiel weggewerkte hendel zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Ervaar de Dru Maestro 80/3 inbouwhaard zelf en ontdek waarom de naam Dru synoniem staat voor een traditie, gevuld met kwaliteit & innovatie!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkDru
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen1 tot 2 kW, 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dru Maestro serie

Dru Maestro serie

Verschillende modellen en afmetingen

De Maestro serie van DRU bestaat uit diverse modellen. Opties en mogelijkheden zijn bij alle haarden hetzelfde, de afmetingen verschillen.

Haard Vuurzicht Breedte ruit Variant
Maestro 60/1 Front 60 cm Hoge variant
Maestro 60/2 2-zijdig hoek 60 cm Hoge variant
Maestro 60/3 3-zijdig 55 cm Met ombouw
Maestro 60/3 Tall 3-zijdig 60 cm  
Maestro 75 Front 75 cm Hoge variant
Maestro 75 Tunnel Tunnel-doorkijk 75 cm Hoge variant
Maestro 80/2 2-zijdig hoek 76 cm  
Maestro 80/3 3-zijdig 79 cm  
Maestro 100 Front 100 cm  
Maestro 105/2 2-zijdig hoek 103.9 cm  
Maestro 105/3 3-zijdig 105 cm  

Vuurspecialisten sinds 1754

Vuurspecialisten sinds 1754

Met een uiteenlopend assortiment

DRU, voluit Diepenbrock & Reigers Ulft, is opgericht in 1754 en is een van de oudste bedrijven van Nederland. Een Dru gashaard creëert de beste beleving van sfeer, warmte en comfort. Met één druk op de knop, op ieder moment. In een uitgebreide collectie haarden zit altijd een model dat past bij uw persoonlijke woonwensen.

Dynamic Flame Burner

Dynamic Flame Burner

Met een tweede brander

De DRU Maestro serie staat bekend om het zeer realistische vuurbeeld. Deze haarden beschikken over een Dynamic Flame Burner, wat betekent dat er een tweede brander in de keramische houtblokken is verwerkt. De vlammen komen niet uit de bodem, maar uit de keramische houtblokken.

Eco Wave techniek

Voor zowel sfeer als warmte

Niet te warm en toch een levendig vuur: hier heeft DRU een oplossing voor bedacht. Het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Vijf voordelen:

1. Volledige controle over haard, vermogen en warmte
2. Langer genieten van de haard: minder snel warm
3. Ook ideaal voor in de lente en herfst
4. Levendig en variërend vlammenpel
5. Tot wel 50% besparing, bepaal zelf het vermogen

gaskachel dru

Stel uw Dru gashaard samen

Welke uitstraling moet de haard hebben?

Smaken verschillen, ook als het om een gaskachel van Dru gaat. Bij de Dru gashaarden stelt u uw favoriete haard tot in de kleinste details samen. Zo kunt u bij de Dru haarden kiezen voor verschillende branderbedden en interieurbekledingen.

Let op! Niet elke haard kan met elk interieur en branderbed. Vraag haardadvies aan onze experts.

Een Dru gashaard inbouwen in een meubel?

Ontdek de mogelijkheden

Wist u al dat onze gashaarden van Dru ingebouwd kunnen worden in een uniek meubel? Er zijn verschillende opstellingen, kleuren- en materiaalgebruik mogelijk.
Doe inspiratie op

dru powervent

Een haard op elke plek

Bijzondere innovatie van DRU

Met het Powervent systeem van DRU kan de haard overal worden geplaatst. De rookkanalen van een Dru gashaard hoeven door Powervent niet gelijk door de gevel naar buiten. Het rookkanaal kan horizontaal, verticaal of via allerlei bochten naar de buitenlucht. De drie voordelen van het Powervent systeem:

1. Een sfeervolle haard in elke ruimte in huis
2. Ideaal voor tussenwoningen en appartemenenten
3. Afvoer kan zelfs via de kruipruimte

DRU Inspiration Shop

DRU Inspiration Shop

Haardenexpert exclusief geselecteerd

Welkom bij de DRU Inspiration Shop van de Haardenexpert. Een zorgvuldig geselecteerd aantal dealers mogen het predikaat 'DRU Inspiration Shop' dragen. Onze Inspiration Shop in Apeldoorn en Rijssen is een ware belevingswinkel waar u een groot assortiment aan gashaarden en houtkachels van DRU en de daar aan gelinieerde merken vindt. Denk hierbij aan de prachtige haarden van de merken DRU, Global Fires, Dovre en Spartherm. Vijf redenen voor een bezoek:

1. Alle haarden van DRU onder één dak
2. Dé perfecte plek voor inspiratie en beleving
3. Professioneel en deskundig advies
4. Vakkundige monteurs installeren uw haard
5. Drie jaar extra garantie, bovenop de twee jaar fabrieksgarantie

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Dru Maestro 80/3 Eco Wave Gashaarden

De Dru Maestro 80/3 Eco Wave is een inbouw gashaard van het merk Dru.
Ontvang aanbieding