Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Maestro 80/3

Gashaard
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 5.050

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Dru Maestro 80/3

260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie driezijdige gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard. Vol trots presenten wij de revolutionaire Maestro 80 gashaarden van Dru, oftewel ‘Het ultieme vuur’.

Dru Maestro 80/3, veelzijdige inbouwhaard

Met de Maestro 80/3 laat Dru zien dat ze haardliefhebbers begrijpen! Deze driezijdige inbouwhaard is zo ontworpen dat hij altijd garant staat voor een schitterend vuurbeeld, van waar u het ook aanschouwt. De speciale buisbranders zijn op ingenieuze wijze in de houtstammen verwerkt. Hierdoor ontstaat een levensecht vlammenspel waarbij het werkelijk lijkt alsof het hout in vuur en vlam staat. “Dynamic Flame Burner” wordt dit systeem door DRU genoemd. Dit doordachte systeem bestaat uit twee elementen en laat de grens tussen een echt houtvuur en een gashaard vervagen. In het branderbed zitten daarnaast twee branders verscholen die het vuur zijn breedte en diepte geven. Deze branders zijn verwerkt in de keramische houtblokken waardoor het vuur meer volume en meer hoogte krijgt. Samen zorgen ze voor een weergaloos vlammenspel waarin het gemak van gas en de beleving van een houtvuur moeiteloos in elkaar overvloeien. De branders die verwerkt zijn in de houtblokken zijn eenvoudig uit te schakelen zodat u uw energieverbruik eenvoudig zelf in de hand houdt.

Dru Maestro 80/3 driezijdige haard met natuurlijk vuur

De Dru Maestro 80/3 is een verrijking van elke woonkamer. In een traditioneel interieur zorgt hij voor een bron van gezellige warmte en gezelligheid, maar ook in een modern strak en simplistisch interieur vormt deze Dru gashaard graag het stijlvolle rustpunt. Deze driezijdige haard is kaderloos in te bouwen waardoor de haard naadloos lijkt over te lopen in uw meubilair. Dit oogt niet alleen strak en stijlvol, het geeft u ook vrijwel onbeperkte inbouwmogelijkheden. Door de hoge glazen ruiten laat het spectaculaire vlammenspel zich vanuit allerlei gezichtspunten bewonderen. De Maestro 80/3 Eco Wave is zowel staand als hangend te bevestigen. Hierdoor biedt deze Dru inbouw gashaard zoveel inbouwmogelijkheden dat vrijwel alleen uw creativiteit bepalend is voor de eindpresentatie.  Maar hoe uw droominterieur er ook uitziet, de Dru Maestro 80/3 wordt sowieso het stralende middelpunt van uw woonkamer of kantoorruimte.

Traditionele vlammen met de eisen van nu, Dru Maestro Eco Wave. 

Door de brede vermogensrange en het extreem hoge rendement kan de Maestro serie al uw haardwensen vervullen. Op hoog vermogen verwarmt de Maestro 80/3 in een ommezien uw woonkamer, maar ook op laag vermogen blijft deze gashaard een bron van sfeer en gezelligheid. Speciaal voor momenten dat warme niet uw prioriteit heeft is het Eco Wave systeem bedacht. Grote designhaarden zijn een aanwinst voor uw interieur, maar in kleinere ruimtes kan het haardvuur al gauw teveel warmte afgeven waardoor u de haard zachter wilt zetten. Bij de meeste haarden gaat dit ten kosten van het vuurbeeld en de sfeerbeleving, maar niet bij de Dru Maestro 80/3! Verantwoordelijk hiervoor is het revolutionaire Eco Wave concept. Een concept waarmee Dru laat zien dat ze de markt van nu begrijpen en aanvoelen wat u als moderne haardliefhebber wenst. Niet teveel warmte, niet teveel energieverbruik, en toch een aantrekkelijk en levendig vuurbeeld.

Het Eco Wave concept houdt in dat u de warmteafgifte helemaal in eigen hand kunt houden. U bepaalt zelf de gewenste warmte en kunt deze traploos instellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast ontwerpt u ook uw eigen vlambeeld, het Eco-wave systeem zorgt voor een geleidelijke stroom van fluctuerende vlammen, net als de fluctuaties zoals die bij een klassiek houtvuur optreden. Van traag glijdende vlammen tot knetterende vuurtongen, het Eco-wave systeem geeft deze driezijdige haard een natuurlijk vuurverloop bij een aanzienlijk lager gasverbruik, en dat allemaal door een simpele druk op de luxe afstandsbediening! Wilt u nog meer controle over het vuurbeeld en wilt u alle mogelijkheden van het Eco-wave systeem optimaal benutten? Download dan de gratis Control App van Dru op uw smartphone of tablet. Naast de standaard bedieningsopties kunt u met behulp van deze app uw eigen favoriete vlammenspel creëren. Zo houdt u zelf alle controle over het vuurbeeld terwijl uw energieverbruik verantwoord laag blijft!

Doordachte kwaliteit bij de Dru Maestro 80/3 met maximaal bedieningsgemak

Vanaf het moment dat u de Dru Maestro 80/3 bediend voelt u direct hoe belangrijk kwaliteit is in de ogen van Dru. Het spelingsvrije deurmechanisme is hier een goed voorbeeld van. Dit doordachte systeem maakt het gebruikelijke onderhoud erg eenvoudig. Zonder schroeven te gebruiken en zonder lichamelijke inspanning kunt u eenvoudig de deur openen zodat elke plek gemakkelijk bereikbaar wordt. De naadloze glas-op-glas verbinding bij de Dru Maestro oogt niet alleen chique maar is ook gegarandeerd gasdicht en dus volkomen veilig. De subtiel weggewerkte hendel zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Ervaar de Dru Maestro 80/3 inbouwhaard zelf en ontdek waarom de naam Dru synoniem staat voor een traditie, gevuld met kwaliteit & innovatie!

Beste prijs voor de Dru Maestro 80/3?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Dru Maestro 80/3
Categorie Gashaarden, Dru, Propaangas
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vermogen 1 tot 2 kW, 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 90% tot 95%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Maattekening Bekijk online maattekening
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 5.050

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie