• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Horizon Bell XS 3

Gashaarden
€ 4.508

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires Horizon Bell XS 3
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Horizon Bell XS 3

De Bellfires Horizon Bell XS 3 is een designobject, sfeermaker en warmtebron in één. Met een goed schakelbaar vermogen en een rendement van 85% kan deze gashaard ruimtes gemakkelijk verwarmen.  

Brander

Bellfires bied u twee verschillende branders aan, de line fire en de centre fire.

- De line fire heeft twee branders achter elkaar geplaatst. Line fire heeft de mogelijkheid om de achterste brander uit te schakelen, zo kan u de vuurdiepte aanpassen. Bij de line fire heeft u altiijd vuur over de gehele breedte.

- De centre fire is opgedeeld in drie delen, waarvan u de twee buitenste delen kan uitschakelen. Hierdoor geeft de kachel minder warmte af maar behoud de haard wel een mooi vlammenspel.

Opties

Bij de Bellfires horizon bell XS 3 kunt u veel dingen zelf uitkiezen. Zo bieden wij u twee verschillende kaders aan. De Floating frame of Hidden door. Bij de Floating frame laten ze een 8 milimeter dik profiel optisch zweven. Achter dit profiel is een keramisch glas gemonteerd. Het Hidden door systeem heeft zwart gescreende glasranden. Hierdoor krijgt dit kader een zeer modern en strak uiterlijk 

Naast een kader keuze heeft u bij deze gashaard ook de keuze uit verschillende brand decoraties: Houtstammen, marmeresplit of grijze kiezels. Bij de achterwand bieden wij u de volgende mogelijkheden aan: Vlakke stalen achterwand, lammelen of een zwart keramisch spiegel.

Voor alle modellen van de Bellfires Horizon Bell 3 serie bekijkt u onze website. Een vergelijkbaar product van de Bellfires Horizon Bell XS 3  is te bewonderen in onze showroom waar u uiteraard van harte welkom bent. Wilt u meer informatie over deze gashaard serie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurGrijs
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Line Fire of Center Fire

Bij deze gashaard heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de Line Fire of Center Fire brander. Beide branders hebben hun eigen voordelen, het is een kwestie van smaak welke u het mooist vind. Bekijk de video en laat u overtuigen door deze twee bijzondere vuurbeelden.

Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van realistisch vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik.
Center Fire Twee schakelbare branders naast elkaar, behoud van mooi gecentreerd vuur bij besparing op verbruik.

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Horizon Bell XS 3 Gashaarden

De Bellfires Horizon Bell XS 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding