• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dru Diablo Next

Gashaarden
€ 3.370

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Dru Diablo Next
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Dru Diablo Next

De Dru Diablo Next gashaard is een prachtige driezijdige hanghaard die geen vloer ruimte inneemt. Het compacte formaat van deze gasgestookte hanghaard zorgt ervoor dat de hanghaard uiterst geschikt is voor kleinere woonkamers. Het is tevens mogelijk de afvoerpijp te voorzien van een mooie sieromkadering in dezelfde kleuren als de haard.

Dru Diablo Next gashaard voor iedere woonruimte

Door de keuze tussen zwart of alu-metallic voor zowel de haard als het afvoermateriaal is de Dru Diablo naar eigen smaak uit te voeren en daarmee de lieveling van vele huiskamers. Bovendien zorgt het lage vermogen van 4 kW dat de haard in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is. De Dru Diablo Next is een gesloten gas-sfeerverwarmingstoestel. Een gesloten toestel haalt zijn zuurstof niet uit de ruimte waarin de haard staat maar van buiten. Dit gaat via een concentrisch afvoerpijp. Deze pijp bestaat uit 2 pijpen. De binnenste pijp voert de afvoer gassen naar buiten en de buitenste pijp voert de verse lucht naar de haard. Zo komt de haard toch aan zijn zuurstof. Dit systeem kan in tegenstelling tot een open verbranding zowel door de gevel als door het dak worden aangebracht.

Gemakkelijke bediening van de Dru Diablo Next

De Dru Diablo Next wordt bedient via een afstandsbediening. Zowel het ontsteken als het regelen van de vlam hoogte wordt via de afstandsbediening geregeld. Ook het uitschakelen van de haard gaat via de afstandsbediening. Dit gaat allemaal via een bedieningskastje wat bij de haard is ingebouwd. Om de afstandsbediening te gebruiken moet een communicatiecode worden ingesteld tussen de afstandsbediening en de ontvanger. Er wordt bij de haard een handleiding geleverd waar dit allemaal duidelijk in wordt uitgelegd.

De Diablo Next gashaard word geleverd met een afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie. Ook wordt de Dru Diablo Next standaard geleverd met een mantel. *De Diablo Next kan ook worden geleverd met een ceraglazen achterwand 

Wilt u meer informatie of de Dru Diablo Next prijs weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent ook welkom voor een bezoek aan onze showroom te Rijssen!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkDru
ModelVrijhangend
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen1 tot 2 kW, 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAlu-Metallic, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Vuurspecialisten sinds 1754

Vuurspecialisten sinds 1754

Met een uiteenlopend assortiment

DRU, voluit Diepenbrock & Reigers Ulft, is opgericht in 1754 en is een van de oudste bedrijven van Nederland. Een Dru gashaard creëert de beste beleving van sfeer, warmte en comfort. Met één druk op de knop, op ieder moment. In een uitgebreide collectie haarden zit altijd een model dat past bij uw persoonlijke woonwensen.

Line Burner

Line Burner

Hoge vlammen in strakke lijn

De lijnbrander van Dru geeft een uniek, dynamisch vlambeeld in een strakke, horizontale lijn. De vlammen branden over de gehele breedte van de haard.

Eco Wave techniek

Voor zowel sfeer als warmte

Niet te warm en toch een levendig vuur: hier heeft DRU een oplossing voor bedacht. Het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Vijf voordelen:

1. Volledige controle over haard, vermogen en warmte
2. Langer genieten van de haard: minder snel warm
3. Ook ideaal voor in de lente en herfst
4. Levendig en variërend vlammenpel
5. Tot wel 50% besparing, bepaal zelf het vermogen

dru powervent

Een haard op elke plek

Bijzondere innovatie van DRU

Met het Powervent systeem van DRU kan de haard overal worden geplaatst. De rookkanalen van een Dru gashaard hoeven door Powervent niet gelijk door de gevel naar buiten. Het rookkanaal kan horizontaal, verticaal of via allerlei bochten naar de buitenlucht. De drie voordelen van het Powervent systeem:

1. Een sfeervolle haard in elke ruimte in huis
2. Ideaal voor tussenwoningen en appartemenenten
3. Afvoer kan zelfs via de kruipruimte

DRU Inspiration Shop

DRU Inspiration Shop

Haardenexpert exclusief geselecteerd

Welkom bij de DRU Inspiration Shop van de Haardenexpert. Een zorgvuldig geselecteerd aantal dealers mogen het predikaat 'DRU Inspiration Shop' dragen. Onze Inspiration Shop in Apeldoorn en Rijssen is een ware belevingswinkel waar u een groot assortiment aan gashaarden en houtkachels van DRU en de daar aan gelinieerde merken vindt. Denk hierbij aan de prachtige haarden van de merken DRU, Global Fires, Dovre en Spartherm. Vijf redenen voor een bezoek:

1. Alle haarden van DRU onder één dak
2. Dé perfecte plek voor inspiratie en beleving
3. Professioneel en deskundig advies
4. Vakkundige monteurs installeren uw haard
5. Drie jaar extra garantie, bovenop de twee jaar fabrieksgarantie

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Dru Diablo Next Gashaarden

De Dru Diablo Next is een vrijhangende gashaard van het merk Dru.
Ontvang aanbieding