Dru Diablo Next

Gashaarden

Adviesprijs

€ 2.813
Zoekt u bijzondere Gashaarden van Dru? De Dru Diablo Next is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Dru Diablo Next

De Dru Diablo Next gashaard is een prachtige driezijdige hanghaard die geen vloer ruimte inneemt. Het compacte formaat van deze gasgestookte hanghaard zorgt ervoor dat de hanghaard uiterst geschikt is voor kleinere woonkamers. Het is tevens mogelijk de afvoerpijp te voorzien van een mooie sieromkadering in dezelfde kleuren als de haard.

Dru Diablo Next gashaard voor iedere woonruimte

Door de keuze tussen zwart of alu-metallic voor zowel de haard als het afvoermateriaal is de Dru Diablo naar eigen smaak uit te voeren en daarmee de lieveling van vele huiskamers. Bovendien zorgt het lage vermogen van 4 kW dat de haard in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is. De Dru Diablo Next is een gesloten gas-sfeerverwarmingstoestel. Een gesloten toestel haalt zijn zuurstof niet uit de ruimte waarin de haard staat maar van buiten. Dit gaat via een concentrisch afvoerpijp. Deze pijp bestaat uit 2 pijpen. De binnenste pijp voert de afvoer gassen naar buiten en de buitenste pijp voert de verse lucht naar de haard. Zo komt de haard toch aan zijn zuurstof. Dit systeem kan in tegenstelling tot een open verbranding zowel door de gevel als door het dak worden aangebracht.

Gemakkelijke bediening van de Dru Diablo Next

De Dru Diablo Next wordt bedient via een afstandsbediening. Zowel het ontsteken als het regelen van de vlam hoogte wordt via de afstandsbediening geregeld. Ook het uitschakelen van de haard gaat via de afstandsbediening. Dit gaat allemaal via een bedieningskastje wat bij de haard is ingebouwd. Om de afstandsbediening te gebruiken moet een communicatiecode worden ingesteld tussen de afstandsbediening en de ontvanger. Er wordt bij de haard een handleiding geleverd waar dit allemaal duidelijk in wordt uitgelegd.

De Diablo Next gashaard word geleverd met een afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie. Ook wordt de Dru Diablo Next standaard geleverd met een mantel. *De Diablo Next kan ook worden geleverd met een ceraglazen achterwand 

Wilt u meer informatie of de Dru Diablo Next prijs weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent ook welkom voor een bezoek aan onze showroom te Rijssen!

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkDru
ModelVrijhangend
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen1 tot 2 kW, 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement90% tot 95%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAlu-Metallic, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke opbouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Dru Diablo Next Gashaarden

Adviesprijs € 2.813

Zoekt u een bijzondere gashaard van Dru? De Dru Diablo Next is zeker het bekijken waard!
Ontvang aanbieding