• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Wanders Oak

Ons assortiment

De Wanders Oak-serie is een pronkstuk van het Nederlandse merk Wanders. De serie is gelanceerd tijdens de Dutch Design Week in 2013 en is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij het lage vermogen, de externe beluchting en de zelfsluitende deur is de Wanders Oak-serie zeer geschikt voor de lagere energiewoningen. De haarden uit de Wanders Oak-serie kunnen prima als meubelstuk in uw kamer gebruikt worden.

Welke houtkachel zoekt u?

Maak uw keuze uit meer dan 700 houthaarden

Wanders Oak

Wanders Oak

Hoog rendement

De Wanders Oak-serie is ontworpen door Fons Broess en Mars Holwerda van StudioMOM. De haarden zijn dan ook meer een meubelstuk dan een apparaat. De Wanders Oak-serie misstaat in bijna geen enkel interieur! Dit komt ook omdat de houtkachel in veel verschillende uitvoeringen geleverd kan worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een stalen of een betonnen ommanteling. De betonnen ommanteling is zelfs beschikbaar in twee kleuren. Ook zijn er vijf verschillende voetstukken verkrijgbaar. De houtkachel is uitgerust met de modernste technieken. De kachel beschikt over een hoog rendement, een laag vermogen, een zelfsluitende deur en de ruit is voorzien van warmte reflecterend glas. Dit maakt de haard bijzonder populair onder de consument.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Wanders Oak Steel

Zoals al eerder benoemd zijn de haarden van de Wanders Oak-serie leverbaar in verschillende uitvoeringen. Deze staan hieronder beschreven:

Wanders Oak Steel
De Wanders Oak Steel is de standaarduitvoering van deze haard. De mantel is gemaakt van een antracietkleurige staalplaat. De haard wordt ook standaard met een stalen voet geleverd. De voet kan naar keuze vervangen worden voor een gekleurde, draadstalen, houten of betonnen voet.

De Wanders Oak Concrete

De Wanders Oak Concrete

Past in ieder interieur

De Wanders Oak heeft een betonnen mantel die in de volgende kleuren leverbaar is:

Rood, Wit, Grijs, Groen, Blauw

Zo bent u ervan verzekerd dat de Wanders Oak Concrete past bij ieder interieur.

De Wanders Oak-serie geeft u een ruime keuze in voetstukken. Zo kunt u uw kachel helemaal zelf combineren volgens uw smaak. Bij de Wanders Oak-serie hebt u keuze uit de volgende voeten:

Steel Base – Dit is de standaard bijgeleverde voet van plaatstaal. De Steel Base voet is leerbaar in verschillende kleuren; Antraciet en de Coloured BaseWire Base – Dit is een voet die bestaat uit parelgestraald RVS materiaal

Wood Base – Deze oet bestaat uit massief Nederlands eikenhout

Concrete Base – Dit is een voet gegoten uit een enkel stuk beton.

Combineer uw kachel met een verassende voet en creëer uw eigen designstuk!