• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Wanders S

Ons assortiment

De Wanders S serie bestaat uit prachtige inzethaarden met een compact formaat. Deze houthaarden zijn verkrijgbaar met een frontaal of een tweezijdig vuurzicht. Dankzij een optimale verbrandingssysteem ontstaat er een aanzienlijk rendement en een zeer schone verbranding. Het gevolg is dat de kachelruit schoon blijft, zodat u ongehinderd blijft genieten van het prachtige vlammenspel. Alle Wanders S inzethaarden zijn voorzien van het innoverende Highly Insulated Interior. Dit duurzame materiaal is aan de binnenwand van de haard gemonteerd, wat zorgt voor een lange levensduur, een hogere isolatiewaarde en een betere verbranding.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Wanders S 60 Front en de Wanders S 75 Front

Wanders S 60 Front en de Wanders S 75 Front

Assortiment Wanders

Voor een fraaie inzethaard bekijkt u de modellen de Wanders S 60 Front en de Wanders S 75 Front . Het kleinste model, de Wanders S 60 Front, heeft een nominaal vermogen van 6kW. Voor de plaatsing wordt er een flexibel rookkanaal getrokken door de schoorsteen, wat gegarandeerd voor een optimale verbranding zorgt. Heeft u behoefte aan een grotere inzethaard met meer vermogen? Dan is de Wanders S 75 Front de perfecte haard voor u. Dit model is in staat om een nominaal vermogen van 9kW op te wekken. Dankzij het grotere formaat heeft u een groter zicht op de prachtige vlammen.

Wanders S 60 Hoek en de Wanders S 75 Hoek

Wanders S 60 Hoek en de Wanders S 75 Hoek

Fraaie hoekhaard

Toch meer geïnteresseerd in een fraaie hoekhaard? Dan zijn de modellen Wanders S 60 Hoek en de Wanders S 75 Hoek een uitstekende keus. Beide modellen zijn voorzien van een doorlopende ruit die om de hoek zichtbaar is. Zo heeft u vanuit meerdere posities een optimaal zicht op het sensationele vuurbeeld. Standaard worden de toestellen geleverd in de kleur zwart. De Wanders S 60 Hoek is goed voor een nominaal vermogen van 6kW. Heeft uw woonsituatie een hoger vermogen nodig? De Wanders S 75 Hoek wekt namelijk een krachtig vermogen van 9kW op. In combinatie met een rendement van 80% stookt u zeer energiezuinig en milieuvriendelijk.