Nestor Martin H 43

Houtkachels
Adviesprijs haard
€3.250

De Nestor Martin H 43 is een vrijstaande houtkachel van het merk Nestor Martin.

Haardenexpert kan zowel de losse levering als installatie van deze haard voor u verzorgen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u ook terecht voor de juiste installatiematerialen die behoren bij deze haard. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Nestor Martin H 43

Een efficiënte verbranding

De Nestor Martin H43 is een vrijstaande houtkachel die is voorzien van de Woodbox technologie. Deze technologie zorgt er voor dat de warmte gemakkelijk te regelen is zonder dat het vuurbeeld minder mooi wordt. Daarnaast beschikt deze haard over een Air Wash systeem. Deze zorgt er voor dat de ruit zo lang mogelijk schoon blijft, waardoor u deze niet zo vaak schoon hoeft te maken. De Nestor Martin H43 is deels vervaardigd uit gietijzer. Dit materiaal zorgt er voor dat er, ook als het vuur in de haard al uit is gegaan, nog lang kan worden genoten van een behaaglijke warmte. De haard is tevens voorzien van een extra luchttoevoer om de ontbranding te vergemakkelijken.

Afstandsbediening

De Nestor Martin H43 kan optioneel worden aangeschaft met afstandsbediening. Dit is nogal uitzonderlijk voor bij een houtkachel. Middels de afstandsbediening kan de haard zowel handmatig als automatisch worden bestuurd. In de handmatige modus hoeft u slechts op het plusje of het minnetje te drukken om de vuurintensiteit te bepalen. Bij de automatische stand bepaald u op de afstandsbediening de temperatuur. De kachel zorgt er dan zelf voor dat de temperatuur behaald wordt en behouden wordt.

Technische specificaties

De Nestor Martin H43 is zeer geschikt voor grotere ruimtes omdat er een maximaal vermogen van 14kW kan worden behaald. De haard bereikt een rendement van maar liefst 80%. Het rookkanaal van 180mm kan zowel achter als boven worden aangesloten. De haard is voorzien van energielabel A+.

Afmetingen

De Nestor Martin H43 heeft een breedte van 75 centimeter, een hoogte van 76,8 centimeter en een diepte van 43,3 centimeter.

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkNestor Martin
ModelVrijstaand
Minimale vermogen2,5 kW
Maximale vermogen14,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter180mm
DeurDraaideur
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandVlak
Hoogte cm76,8 cm
Breedte cm75 cm
Diepte cm43,3 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Nestor Martin H 43 Houtkachels

De Nestor Martin H 43 is een vrijstaande houtkachel van het merk Nestor Martin.
Ontvang aanbieding