Nestor Martin H 33

Houtkachels
Adviesprijs haard
€2.795

De Nestor Martin H 33 is een vrijstaande houtkachel van het merk Nestor Martin.

Haardenexpert kan zowel de losse levering als installatie van deze haard voor u verzorgen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs voorzien u graag van advies vooraf en/of tijdens de installatie.

Haardenexpert is totaalleverancier. Bij ons kunt u ook terecht voor de juiste installatiematerialen die behoren bij deze haard. Wij werken alleen met gecertificeerde en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Vakkundige monteurs installeren de haard op de juiste manier. Wij houden altijd rekening met de geldende regels en voorschriften. Indien gewenst kunt u de haard ook zelf installeren.

Wij installeren haarden in NL en BE, levering kan door heel Europa.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Nestor Martin H 33

Efficiënt en effectief

De Nestor Martin H33 is een efficiënte en effectieve houtkachel die is voorzien van de gepatenteerde Woodbox technologie. De haard heeft een stoere en elegante uitstraling vanwege zijn ranke pootjes. De haard is zwart van kleur en heeft een gietijzeren verwarmingsmantel. Hierdoor blijft de warmte goed behouden, ook als de houtblokken in de haard uit zijn. De haard is voorzien van een Air QWash systeem, waardoor de ruit lang schoon blijft. Hierdoor hoeft u deze niet zo vaak schoon te maken. Daarnaast is de haard voorzien van een extra luchttoevoer, zodat de ontbranding kan worden vergemakkelijkt.

Afstandsbediening

De Nestor Martin H33 kan optioneel, tegen meerprijs, worden aangeschaft inclusief afstandsbediening. Deze afstandsbediening biedt de mogelijkheid om de kachel handmatig danwel automatisch te bedienen. Bij de handmatige stand dient u alleen op het plusje of het minnetje te klikken. Op deze manier kunt u de intensiteit van het vuur bepalen. Bij de automatische stand is het voldoende om de temperatuur in te stellen. De kachel doet daarna het werk om tot die ingestelde temperatuur te komen en daar te blijven.

Afmetingen Nestor Martin H33

De Nestor Martin H33 heeft een breedte van 64,8 centimeter, een hoogte van 71,7 centimeter en een diepte van 39 centimeter.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkNestor Martin
ModelVrijstaand
Minimale vermogen2,0 kW
Maximale vermogen12,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
DeurDraaideur
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandVlak
Hoogte cm71,7 cm
Breedte cm64,8 cm
Diepte cm39 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Nestor Martin H 33 Houtkachels

De Nestor Martin H 33 is een vrijstaande houtkachel van het merk Nestor Martin.
Ontvang aanbieding