Nestor Martin H 23

Houtkachels

Adviesprijs

€ 2.695
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Nestor Martin? De Nestor Martin H 23 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Nestor Martin H 23

Stoer en vrijstaand

De Nestor Martin H23 is een vrijstaande houtkachel met een stoere en tijdloze uitstraling. Het verwarmingslichaam is vervaardigd uit gietijzer, waardoor de warmte lang wordt vastgehouden. De haard beschikt over strakke lijnen en mooie details. De ruit is relatief groot waardoor u mooi zicht heeft op de dansende vlammen in de haard. De Nestor Martin H23 beschikt over de woodbox technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om gemakkelijk de kachel en zijn warmte te regelen. Dit maakt deze haard zeer efficiënt. De H23 beschikt ook over een Air Wash syteem wat er voor zorgt dat de ruit lang schoon blijft. Tot slot beschikt de haard ook over een extra luchttoevoer waardoor de verbranding wordt vergemakkelijkt. 

Afstandsbediening

In tegenstelling tot vele andere houtkachels, kan de Nestor Martin H23 worden aangeschaft inclusief afstandsbediening. Deze afstandsbediening zorgt voor veel gebruiksgemak en heeft twee verschillende modes, namelijk de handmatige en de automatische modus. Bij de handmatige modus kunt u, door middel van het klikken op het +je of het -tje, de intensiteit van het vuur bepalen. Bij de automatische modus stel je de temperatuur in en de kachel zal zelf zijn vuurintensiteit aanpassen om er voor te zorgen dat de temperatuur behaald en behouden wordt.

Efficiëncy

De Nestor Martin H23 heeft een minimaal vermogen van 1,5 kW en een maximaal vermogen van 9 kW. Hiermee is hij geschikt voor middelgrote woningen. De haard biedt een rendement van 77,2% en is voorzien van energielabel A.

Afmetingen

De haard heeft een compact formaat van 61 centimeter breed, 65,9 centimeter hoog en 35,6 centimeter diep. De haard kan zowel boven als achter worden aangesloten met een rookkanaal van 150mm.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkNestor Martin
ModelVrijstaand
Minimale vermogen1,5 kW
Maximale vermogen9,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
DeurDraaideur
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandVlak
Hoogte cm65,9 cm
Breedte cm61 cm
Diepte cm35,6 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Nestor Martin H 23 Houtkachels

De Nestor Martin H 23 is een vrijstaande houtkachel van het merk Nestor Martin.

Ontvang aanbieding