Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas BOX

De Barbas Box is, zoals Barbas zelf aangeeft, de coolste haard sinds tijden. Het strakke, toch minimalistische design maakt dat de haarden uit deze serie een object zijn die in iedere huiskamer past. Deze serie van Barbas houthaarden zijn losstaande kachels, waarbij een prachtig frontzicht is op de brandende houtblokken.

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Barbas BOX serie

De Barbas Box is te maken zoals u het wilt. Verschillende formaten of een houtopslagmodule, het is bij deze serie allemaal mogelijk. Door de mogelijkheid om een houtopslagmodule toe te voegen, is het mogelijk om de haard op veel verschillende manieren te gebruiken. Alleenstaand met een houtmodule of als kleinere variant, zonder hout. Hierdoor is de haard perfect af te stemmen op uw wensen en behoeften. 

Zoals u het wilt

De Barbas Box is te maken zoals u dit het liefste ziet. Naast de vele combinatiemogelijkheden, wordt de Barbas Box altijd besteld met het rookafvoerkanaal in dezelfde kleur als de haard. Deze buis heeft een afmeting tot 1,95 meter en heeft geen onderbrekingen in de buis.

Unieke verbranding

Deze serie van Barbas heeft een unieke verbrandingsconcept. Met dit concept kan er uren achtereen gestookt worden met slechts een paas houtblokken. Met slechts een enkele bediening wordt het vuur geregeld en dankzij het 8 millimeter dikke stalen design van de BOX wordt de ruimte heerlijk verwarmd.

Er is bij de BOX serie van Barbas veel aandacht en precisie geschonken aan de details. Met het beton keramische interieur wordt er niet alleen aan het uiterlijk gewerkt, maar ook duurzaamheid speelt hierin een grote rol. Door het beton keramische interieur wordt er zuinig omgegaan met het vuur en de afgifte geoptimaliseerd. Het remdement van deze haarden is zo hoog mogelijk gemaakt. En daarnaast is het vuuraanzicht een ware entertainment.