Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Barbas Box 55

Houtkachel
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 2.546

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Barbas Box 55

De Barbas Box 55 is een enorm populaire houtkachel uit de stal van het Nederlandse Barbas. De Barbas Box 55 is een moderne houtkachel met een tijdloze schoonheid. Maar laat u niet op het verkeerde been zetten door het fraaie design van deze kwaliteitshaard. Achter de fraaie lijnen van deze bijzondere houtkachel vindt u de allernieuwste materialen en een fraai stukje moderne brandoptimalisatie. De Barbas Box serie bestaat uit diverse modellen, beginnend bij de bescheiden Box 40 en eindigend bij de immens grote Box 80. Voor elke warmtewens is er dus wel een Barbas te vinden die deze kan vervullen. De Barbas Box 55 is erg populair omdat hij met zijn vermogen van 7-9 kW goed aansluit bij de warmtebehoefte in veel moderne woningen. Door de grote ruit van de Box 55 heeft u uitstekend zicht op datgene waar het eigenlijk om gaat, het allermooiste houtvuur!

Moderne sfeermakers

Al sinds 1976 brengt Barbas de mooiste vorm van vuurbeleving bij u thuis. Als houtkachelspecialist begrijpt Barbas dat een houthaard meer is dan zomaar een verwarmingsapparaat. Met de Barbas Box 55 laat Barbas zien dat ze houthaardliefhebbers begrijpen. Een prachtig en doordacht design, het allerlaatste op het gebied van brandertechniek en het optimale gebruiksgemak zijn allemaal redenen die bijdragen aan het succesverhaal van de Barbas Box 55. Een Barbas Box 55 is een investering in sfeer en haardbeleving die zich dubbel en dwars zal terugbetalen. De grote ruiten geven perfect zicht op het vuur en de vlammen. U ziet hoe vlammen langzaam het hout verteren en hoort het rustgevende geknisper van verkolend hout. Een Barbas Box 55 bespeeld al uw zintuigen!

Kwaliteit en passie

De Barbas Box is met de grootste zorg en toewijding gefabriceerd in de moderne fabriek van Barbas. In elke houthaard uit deze bijzondere serie haarden ziet u de passie voor het vak en de ambachtelijke kwaliteit terug waar Barbas zo bekend om staat. Elke Barbas Box wordt gemaakt van hoogwaardig 8mm dik kwaliteitsstaal en heeft hierdoor een lange en zorgeloze levensduur. Barbas is trots op zijn reputatie en doet er alles aan om deze hoog te houden. Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit bij Barbas. Door gebruik te maken van de nieuwste materialen en de allerlaatste productietechnieken weet Barbas houthaarden te maken die elke kwaliteitstest aandurven. Om hier absoluut zeker van te zijn wordt elke Barbas Box 55 uitvoerig getest voordat hij het Barbas terrein mag verlaten. In elke Barbas Box 55 ziet u het vakmanschap en de toewijding van slechts 1 werknemer terug. 1 Deskundige medewerker maakt elke Barbas Box helemaal van het begin tot aan het einde helemaal alleen. Door deze ambachtelijke insteek weet Barbas de passie en verantwoordelijkheid bij zijn werknemers ten volle te benutten. Deze persoonlijke aandacht maakt van elke Barbas Box 55 een houthaard met de goedkeuring en de trots van een deskundige medewerker. Waar ziet u dat nu nog tegenwoordig?

Kies uw Barbas Box 55

De Barbas Box 55 is verkrijgbaar in allerlei verschillende configuraties. Zo kunt u ervoor kiezen om uw Box 55 als vrijstaande haard te presenteren in combinatie met een fraaie houtopslag. Deze houtopslag is in exact dezelfde stijl uitgevoerd als de Barbas Box 55 zelf en geeft uw haard een bijzondere uitstraling. De natuurlijke, ruwe vormen van het gestapelde hout vormen een fraai accent bij de strakke lijnen van de Box 55 zelf. Zo is de houtopslag niet alleen erg handig, maar ook bijzonder stijlvol. Wanneer u voor de vrijstaande variant kiest is het speciaal ontworpen Barbas Box rookkanaal een aanrader. Dit is een speciale afvoerpijp in exact dezelfde kleur en stijl als de Box zelf. Door zijn lengte van 195cm zorgt deze afvoerpijp voor een strak en vloeiend geheel vanaf de haard tot aan het plafond. Zo worden de strakke lijnen van de Barbas Box 55 voortgezet en klopt het hele plaatje. Geen wonder dat ook professionals zoals architecten en interieurbouwers graag kiezen voor een houthaard uit de Barbas Box serie!

Vrijstaand of als hanghaard?

Als vrijstaande houtkachel is de Barbas Box 55 een verrijking voor ieder interieur. Maar ook als u iets minder traditioneel bent ingesteld heeft de Barbas Box 55 u veel te bieden! Door het modulaire ontwerp is de Barbas Box bijvoorbeeld ook erg in trek als hanghaard, oftewel een houthaard die zwevend aan een muur wordt bevestigt. Dit geeft een bijzonder speel en origineel effect dat vooral bij moderne designwoningen helemaal tot zijn recht komt! Laat u uw Barbas Box 55 toch liever op zijn onderkant rusten? Door het slimme ontwerp is deze prachthaard ook erg op zijn plaats op een natuurstenen haardplateau of in een speciaal ontworpen haardmeubel. Het tijdloze design maakt de Barbas Box geliefd bij zowel liefhebbers van een moderne woonstijl als bij degenen die houden van een meer traditioneel interieur. Nederland staat internationaal bekend om zijn vernieuwende design en zijn succesvolle ontwerpers. De elegante wijze waarop de Barbas Box 55 functionaliteit weet te combineren met uiterlijke schoonheid maakt van deze prachtige houthaard ‘Dutch Design’ bij uitstek! Met de Barbas Box maakt u een designstatement waar niemand omheen zal kunnen!

Duurzaam en efficiënt

Maar de Barbas Box 55 is meer dan alleen uiterlijk vertoon! De Box 55 is een houthaard die doet wat hij moet doen en doet dit op een bijzonder doeltreffende wijze. Verscholen achter het strakke design van deze fraaie houthaard vindt een uiterst efficiënt verbrandingsproces plaats dat zorgt voor een bijzonder hoog rendement van wel 80%. Dit betekent dat maar liefst 80% van alle opgewekte warmte ook daadwerkelijk wordt gebruikt om de omliggende woonruimte te verwarmen. Dit is een bijzonder hoog rendement waarmee Barbas laat zien dat verantwoord hout stoken ook anno nu nog prima mogelijk is! De Barbas Box behoort tot de duurzaamste haarden vanwege de geavanceerde verbrandingstechniek waardoor het verbrandingsproces optimaal verloopt. Hierdoor haalt u met een Barbas Box zoveel mogelijk warmte uit zo min mogelijk hout! Door het doordachte verbrandingsconcept kan een Barbas Box 55 met gemak een hele avond vooruit met slechts enkele blokken brandhout! Houthaarden liggen tegenwoordige geregeld onder vuur door nieuwe inzichten. Bij het verbranden van hout komt de CO2 die de boom tijdens zijn leven heeft opgenomen weer vrij. CO2 is een broeikasgas en is de grootste veroorzaker van de klimaatverandering. Eenmaal vrijgekomen blijft CO2 in onze atmosfeer hangen waardoor warmte moeite krijgt om onze aarde te verlaten. Het is dus in ons gezamenlijke belang om zuinig te zijn op ons brandhout. Gelukkig kwam deze ontwikkeling niet plotseling uit de lucht vallen. Barbas is al jaren bezig met het verduurzamen van zijn houtkachels. De resultaten hiervan zijn duidelijk weer te vinden in de Barbas Box 55. Door de slimme manier waarop de lucht wordt gecirculeerd en gecontroleerd zijn de verbrandingsomstandigheden in de brandkamer optimaal. Door deze ideale omstandigheden brandt het vuur fel en grondig. De temperatuur die wordt bereikt ligt hoger dan bij zomaar een houtkachel. In de Barbas Box worden enorm hoge temperaturen bereikt waardoor het hout grondig wordt verbrandt. Dit levert niet alleen voordelen op qua warmteontwikkeling, maar ook in het aantal overblijvende reststoffen zoals as en roet.

Verantwoord stoken met de Barbas Box 55

Vollediger verbranding betekent minder reststoffen zoals as en roet. U hoeft hierdoor de kachelruit van de Barbas Box 55 minder vaak te reinigen dan u normaal van een houtkachel gewend bent Ook het legen van de aslade hoeft minder frequent wanneer uw houthaard effectief stookt. Maar het allergrootste voordeel is natuurlijk de wereld om ons heen. De tijd dat we zonder nadenken maar hout in onze haarden bleven gooien ligt nu achter ons. Het uiterste uit ons brandhout halen is de enige manier van verantwoord stoken. En de Barbas Box 55 laat zien dat verantwoord stoken nu heel goed mogelijk is. Houtkachels hebben hierdoor niet alleen een roemrijk verleden, maar ook zeker nog een toekomst!

Barbas Box 55 prijs & service

Mogen wij de bijzondere Barbas 55 wat nader aan u voorstellen? Of bent u al om, maar zoekt u nu naar de beste prijs en de beste service? Wij zijn uw partners bij het realiseren van iedere droomhaard! Als officieel dealer van Barbas bent u bij ons altijd gegarandeerd van de meest actuele modellen, tegen sterk concurrerende prijzen en met de allerbeste servicevoorwaarden. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u graag eerlijk en persoonlijk advies. Indien gewenst is de installatie van uw Barbas Box 55 bij ons in goede handen. Onze ervaren installateurs staan garant voor een veilige en betrouwbare installatie, waar dan ook in Nederland! Neem gerust even telefonisch contact met ons op, of per mail of via onze chatfunctie. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze luxe showroom. Kom gewoon even binnenlopen voor inspiratie of maak even een afspraak zodat wij u onze aandacht kunnen garanderen. De koffie staat klaar. Graag tot ziens!

Beste prijs voor de Barbas Box 55?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Barbas Box 55
Categorie Houtkachels, Houtkachel informatie
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Barbas
Systeem Open, Gesloten
Vermogen 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Deur Draaideur
Rendement 75% tot 80%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Kleur Antraciet
Hoogte cm 105,5 cm
Breedte cm 52,6 cm
Diepte cm 40 cm
Maattekening Bekijk online maattekening
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 2.546

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie