Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires roomdivider

Barbas Bellfires is een merk van gashaarden en houtkachels die kunnen worden beschreven als eigentijds, innovatief en ze zijn een lust voor het oog. Het merk is in 1976 opgericht en de passie om een kwalitatief goed product neer te zetten is nooit verdwenen. De gashaarden worden verkocht onder het merk Bellfires.

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Bellfires roomdivider

Gashaarden van Bellfires

De gashaarden van Bellfires bieden een hoog gebruiksgemak. Geen gedoe omdat er gesleept moet worden met houtblokken en met één druk op de knop van de afstandsbediening kunt u de haard aan- en uitschakelen. Daarnaast is een gashaard direct aangesloten op een gasleiding, waardoor u altijd verzekerd bent van brandstof.

Assortiment bellfires gashaarden

Bellfires heeft een groot scala aan gashaarden in zijn assortiment. Zo kun je niet alleen kiezen voor inbouw gashaarden of vrijstaande gashaarden, maar deze modellen zijn ook weer onder te verdelen in modellen met een front vuurzicht, een 2-zijdige haard, een 3-zijdige haard of een room divider, ook wel tunnel haard genoemd.

Room Dividers

Bellfires heeft circa 5 room divider haarden in zijn assortiment in verschillende grootten. Enkelen hebben een verticaal vuurzicht en enkelen hebben een horizontaal vuurzicht. Allen zijn ze voorzien van de nieuwste technieken en voldoen ze aan de milieueisen en de wetgeving.