• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Box gas Panorama 45/59

Gashaarden
€ 4.432

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Bellfires Box gas Panorama 45/59
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Box gas Panorama 45/59

Bellfires Box gas Panorama 45-59

De Bellfires Box gas Panorama 45-59 is een prachtige vrijstaande gashaard met een driezijdige vuurbeeld. De ruit van deze haard is relatief zeer groot, waardoor u ruim zicht heeft op de vlammen. De boden van de haard is gevuld met chips en een zeer realistische houtset. De haard heeft weinig tierelantijntjes waardoor hij een stoere en minimalistische uitstraling heeft. Hierdoor past hij goed in moderne en industriële interieurs. De haard kan zowel vrijhangend, vrijstaand of op een plateau worden geïnstalleerd. De haard heeft een afmeting van 92 centimeter hoog, 55,3 centimeter breed en 39,9 centimeter diep.

Technische eigenschappen

De Bellfires Box gas Panorama 45-59 is voorzien van een vermogen van 5,9 kW. Hiermee is hij geschikt voor woningen met een formaat van circa 40 tot 110 m2. Daarnaast beschikt deze haard over energielabel B. De haard heeft een perfecte verbranding en een hoog rendement, waardoor je snel kunt genieten van de behaaglijke warmte nadat de haard is aangezet. De haard kan branden op aardgas, propaan of butaan. Het rookkanaal met een diameter van 100-150mm kan bovenop de haard worden aangesloten.

Mogelijke toevoegingen aan de Bellfires Box gas Panorama 45-59

De Bellfires Box gas Panorama 45-59 biedt verschillende mogelijkheden. Zo kan hij branden op aardgas, propaan of butaan. Verder is het mogelijk om de haard aan te schaffen inclusief opslagmodule, zwart keramische spiegelwand, industrial interior, muurbeugel, Wifi-module + afstandsbediening of Wifi-module + puck. Alle opties zijn tegen een meerprijs. De Wifi-Module maakt het mogelijk om de haard van een afstand te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de haard al aanschakelen terwijl u op het werk bent, zodat u thuis komt om een behaaglijke warmte in uw woning. Kortom, de haard is voor een groot deel naar wens samen te stellen en ook luxer te maken m.b.v. de optionele toevoegingen.

Komt u er niet helemaal uit of laat u zich graag nog even adviseren door een expert? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in onze showroom te Rijssen. Hier hebben wij ook vele (vergelijkbare) haarden opgesteld staan. We zetten de koffie alvast klaar!

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkBellfires
ModelVrijstaand
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak
Hoogte cm92 cm
Breedte cm55,3 cm
Diepte cm39,9 cm

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Bellfires Box

Box-serie

Design in de meest pure vorm

Deze haard behoort tot de serie Bellfires Box. De BOX gas stelt u samen zoals u dat wilt: Kies uit verschillende formaten, met of zonder opslagmodule of juist hangend. Strakke belijningen, perfect vormgegeven hoeken, ‘blind’ met elkaar verbonden. Door het gebruik van 8 millimeter dik staal oogt de BOX stoer en tot het kleinste detail doordacht. Bellfires BOX gas is puur door zijn eenvoud en alle aandacht gaat daardoor uit naar het vuurspel. Ervaar zelf deze compleet nieuwe beleving van vuur en kies voor Bellfires bij Haardenexpert.

Productoverzicht

Productoverzicht

Keuze uit meer dan 10 modellen

Is deze Bellfires Box gashaard niet wat u zoekt? Kies voor een van de andere modellen uit de Bellfires Box-serie, de haarden worden geleverd met of zonder opslagbox.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte
Bellfires Box 45 Front 43,2cm 62,5cm
Bellfires Box 55 Front 53,7cm 62,5cm
Bellfires Box 65 Front 64,2cm 62,5cm
Bellfires Box 75 Front 73,2cm 62,5cm
Bellfires Box 80 Front 82,2cm 62,5cm
Bellfires Box Panorama 45/45 Driezijdig 55,3cm 78,3cm
Bellfires Box Panorama 45/45 hang Driezijdig 55,3cm 78,3cm
Bellfires Box Panorama 45/59 Driezijdig 55,3cm 92,0cm
Bellfires Box Panorama 45/59 hang Driezijdig 55,3cm 92,0cm
Bellfires Box Panorama 73/52 Driezijdig 83,3cm 85,0cm
Bellfires Box Panorama 73/52 hang Driezijdig 83,3cm 85,0cm

MagniFire brander

Trapsgewijze weergave van vuur

Deze gashaard van Bellfires maakt gebruik van de MagniFire brander. Deze brander is speciaal ontwikkeld om bij een wat minder hoge gashaard een 3D-vuurbeeld te creëren. De voorste brander is lager dan de achterste brander waardoor er een hoogteverschil in het vlammen en (daardoor) diepte ontstaat. Het branderbed en houtset is voorzien van sfeerledverlichting waardoor er op de bodem een mooi gloei-effect ontstaat. Net echt!

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Box gas Panorama 45/59 Gashaarden

De Bellfires Box gas Panorama 45/59 is een vrijstaande gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding