Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Horizon Bell

Bellfires Horizon Bell 3 bestaat uit een serie schitterend vormgegeven gashaarden van fabrikant Interfocos, het moederbedrijf van Bellfires. Design, schitterend vlammenspel en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de Bellfires Horizon Bell 3 gashaarden. De haarden zijn in verschillende maten, afwerkingen en opties te verkrijgen, zodat er voor elk interieur een juiste haard te verkrijgen is. Haardenexpert is één van Nederlands grootste erkende dealers van Bellfires, waardoor een perfecte service en goede kennis gewaarborgd is!

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Type haarden

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfire Horizon Bell XS 3   80,6 cm   2-6 kW
Bellfires Horizon Bell Small 3   100 cm   2-7 kW
Bellfires Horizon Bell Medium 3   115 cm   2-8 kW
Bellfires Horizon Bell Large 3   130 cm   2-9 kW
Bellfires Horizon Bell XL 3   145 cm   2-10 kW
Bellfires Horizon Bell XXL 3   169 cm   2-11 kW

 

 

 

 

 

Alle haarden uit deze serie hebben een ruithoogte van 42,5 cm wat u een schitterend zicht biedt op het prachtige vlammenspel!


 

Opties Bellfires Horizon Bell 3

 

Branderdecoratie

De Bellfires Horizon Bell 3 is leverbaar met verschillende brander decoraties. Het meest realistische zijn de robuuste houtstammen waar Bellfires haar Horizon Bell 3 gashaarden mee heeft uitgerust. Deze blokken zorgen voor een levend vlammenspel en realistische look. Voor diegene die het rustig en strak wil houden zijn er nóg 2 opties, namelijk de grijs gekleurde stenen en de witte marmersplit kiezels.

 

Drie optionele branderdecoraties

Bellfires Horizon Bell 3 houtstammenset   Bellfires Horizon Bell 3 grijze stenen   Bellfires Horizon Bell 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand

De Bellfires Horizon Bell 3 is leverbaar met 3 verschillende achterwanden. Standaard is de haard uitgerust met de stalen achterwand. Dit is een strakke, vlakke stalen plaat. De lamellen bestaan uit stalen stroken, die dus een onderbreking in de achterwand vormen. Onze tip is echter de zwarte spiegelwand. Deze wand zorgt ervoor dat het vuurbeeld wordt gespiegeld. Daardoor ontstaat er optisch een dubbel vuur in de haard, waardoor het vlammenspel nog intensiever wordt vertoond, zonder dat er extra warmte vrij komt.

Bellfires View Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires View Bell 3 Lamellen achterwand   Bellfires View Bell 3 spiegelachterwand
Stalen vlakke achterwand
 
  Lamellen   Spiegelwand zwart keramisch
 

 

Kaders

Ook een keuze die u kunt maken bij de Bellfires Horizon Bell 3 is een keuze tussen 5 frames. Bij Hidden Door krijgt u een super strakke afwerking met een afdruk op het glas waardoor de haard strak in de ombouw zit. Bij Floating Frame krijgt u een “sierkader” rondom het glas. Eerst komt er een kleine ruimte en dan een strak kader van 8mm dik. Verder is er nog een Hidden door +7cm en +10 cm kader, hiermee wordt de haard verdiept ingebouwd. Tevens is de haard met een Stone Bar te krijgen, een schitterende balk Belgisch hardsteen die voor het raam van de haard langs loopt.

Bellfires Floating frame Bellfires Hidden door +7cm Bellfires Hidden door 10cm Bellfires Hidden door +10cm stenen plateau Bellfires Hidden door
met Hidden door
  met Hidden door +7cm
  met Hidden door +10cm
  met Hidden door +10cm
en stenen plateau
  met Floating Frame

 

Schakelbrander

Bellfires biedt zelfs met 2 verschillende schakelbranders nog keuzemogelijkheden. Daarmee is Bellfires Uniek en de enige fabrikant die deze mogelijkheid bied. Bellfires bied keuze uit Line-Fire of Centre-Fire.

  • Centre Fire
    de Centre Fire is een brander die kan schakelen in de breedte. De Brander bestaat uit 3 naast elkaar gelegen compartimenten, waarvan de beide buitenste in de schakelmodus worden uitgeschakeld. Dit resulteert in een wat minder breed, maar vol vuurbeeld. De besparing in deze stand is maar liefst 40%!

  • Line Fire
    De Line-Fire is een brander die schakelt in de “diepte” er zijn 2 lijnen vuur achter elkaar gepositioneerd. Als u 1 lijn uitschakelt, dan blijft er een mooi vuur zichtbaar over de volle breedte van de haard, maar zult u iets minder volle vlammen zien. Deze besparing is eveneens 40% ten opzichte van volstand.