Bellfires Horizon Bell

Bellfires Horizon Bell

Ons assortiment

Bellfires Horizon Bell 3 bestaat uit een serie schitterend vormgegeven gashaarden van fabrikant Interfocos, het moederbedrijf van Bellfires. Design, schitterend vlammenspel en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de Bellfires Horizon Bell 3 gashaarden. De haarden zijn in verschillende maten, afwerkingen en opties te verkrijgen, zodat er voor elk interieur een juiste haard te verkrijgen is. Haardenexpert is één van Nederlands grootste erkende dealers van Bellfires, waardoor een perfecte service en goede kennis gewaarborgd is!

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Type haarden

Type haarden

Gashaarden Horizon Bell

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfire Horizon Bell XS 3   80,6 cm   2-6 kW
Bellfires Horizon Bell Small 3   100 cm   2-7 kW
Bellfires Horizon Bell Medium 3   115 cm   2-8 kW
Bellfires Horizon Bell Large 3   130 cm   2-9 kW
Bellfires Horizon Bell XL 3   145 cm   2-10 kW
Bellfires Horizon Bell XXL 3   169 cm   2-11 kW

Alle haarden uit deze serie hebben een ruithoogte van 42,5 cm wat u een schitterend zicht biedt op het prachtige vlammenspel!

Opties Bellfires Horizon Bell 3

Opties Bellfires Horizon Bell 3

Branderdecoratie

De Bellfires Horizon Bell 3 is leverbaar met verschillende brander decoraties. Het meest realistische zijn de robuuste houtstammen waar Bellfires haar Horizon Bell 3 gashaarden mee heeft uitgerust. Deze blokken zorgen voor een levend vlammenspel en realistische look. Voor diegene die het rustig en strak wil houden zijn er nóg 2 opties, namelijk de grijs gekleurde stenen en de witte marmersplit kiezels.

Achterwand

Achterwand

3 verschillende achterwanden

De Bellfires Horizon Bell 3 is leverbaar met 3 verschillende achterwanden. Standaard is de haard uitgerust met de stalen achterwand. Dit is een strakke, vlakke stalen plaat. De lamellen bestaan uit stalen stroken, die dus een onderbreking in de achterwand vormen. Onze tip is echter de zwarte spiegelwand. Deze wand zorgt ervoor dat het vuurbeeld wordt gespiegeld. Daardoor ontstaat er optisch een dubbel vuur in de haard, waardoor het vlammenspel nog intensiever wordt vertoond, zonder dat er extra warmte vrij komt.

Kaders

Kaders

Branderdecoratie

Ook een keuze die u kunt maken bij de Bellfires Horizon Bell 3 is een keuze tussen 5 frames. Bij Hidden Door krijgt u een super strakke afwerking met een afdruk op het glas waardoor de haard strak in de ombouw zit. Bij Floating Frame krijgt u een “sierkader” rondom het glas. Eerst komt er een kleine ruimte en dan een strak kader van 8mm dik. Verder is er nog een Hidden door +7cm en +10 cm kader, hiermee wordt de haard verdiept ingebouwd. Tevens is de haard met een Stone Bar te krijgen, een schitterende balk Belgisch hardsteen die voor het raam van de haard langs loopt.

Schakelbrander

Schakelbrander

Centre Fire en Line Fire

Bellfires biedt zelfs met 2 verschillende schakelbranders nog keuzemogelijkheden. Daarmee is Bellfires Uniek en de enige fabrikant die deze mogelijkheid bied. Bellfires bied keuze uit Line-Fire of Centre-Fire.

Centre Fire
de Centre Fire is een brander die kan schakelen in de breedte. De Brander bestaat uit 3 naast elkaar gelegen compartimenten, waarvan de beide buitenste in de schakelmodus worden uitgeschakeld. Dit resulteert in een wat minder breed, maar vol vuurbeeld. De besparing in deze stand is maar liefst 40%!

Line Fire
De Line-Fire is een brander die schakelt in de “diepte” er zijn 2 lijnen vuur achter elkaar gepositioneerd. Als u 1 lijn uitschakelt, dan blijft er een mooi vuur zichtbaar over de volle breedte van de haard, maar zult u iets minder volle vlammen zien. Deze besparing is eveneens 40% ten opzichte van volstand.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert