• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires View Bell Small 3

Gashaarden
€ 4.829

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires View Bell Small 3

De Bellfires View Bell Small 3 is een compacte driezijdige inbouwgashaard met een strakke afwerking net als de Bellfires View Bell Medium 3 en de Bellfires View Bell Large 3. De Bellfires View Bell Small 3 is ook voorzien van een heel natuurlijk houtset wat er voor zorgt dat u eerst meerdere keren moet kijken of het wel of geen echte openhaard is.

Uniek vuurbeeld

De Bellfires View Bell Small 3 is een driezijdige inbouw gashaard met een prachtig vuurbeeld, dit komt door de keramische brander die in de haard zit. Een keramische brander zorgt ervoor dat je vlammen nog beter zijn dan wanneer je een ander soort brander hebt, de gaatjes die in de brander zitten waar de vlammen uitkomen zijn bij een keramische brander helemaal rond en dat zorgt er dus voor dat de vlam optimaal is. Bij andere branders zijn de gaatjes niet helemaal rond en dit zorgt er dus voor dat de vlam niet zo mooi is dan wanneer u een haard hebt met een keramische brander.

Schakelbrander

De Bellfires View Bell Small 3 is leverbaar met drie verschillende schakelbranders, Linefire, Centrefire en Premium Fire.

  • Wanneer u kiest voor Linefire houdt dit in dat u twee branders achter elkaar hebt. Als u de achterste brander uitschakelt, verandert het vuurbeeld niet. De gashaard geeft alleen minder warmte af, zodat u bespaart op de stookkosten.
  • Bij de Centre fire zitten er drie branders naast elkaar. Aan de buitenkant zitten twee kleine branders en in het midden een grote. Wanneer de haard teveel warmte afgeeft, kunt u de buitenste branders uitzetten. Doordat de middelste blijft branden, behoudt u toch nog een mooi vuurbeeld.
  • Tot slot de Premium Fire. Hierbij zijn drie branders in de houtstammen verwerkt, waardoor het vuur daadwerkelijk vanuit de stammen komt.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels, Split
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurAntraciet
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Premium Fire, Line Fire of Center Fire

Bij deze gashaard van Bellfires heeft u de mogelijkheid om zelf de brander te kiezen: Premium Fire, Line Fire of Center Fire brander. Bekijk de video en laat u verrassen door de mogelijkheden van de verschillende branders van Bellfires.

Premium Fire Stammenbrander, vuur komt echt uit de houtblokken
Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van mooi vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik
Center Fire Twee schakelbare branders naast elkaar, behoud van gecentreerd vuur bij besparing op verbruik

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

 

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires View Bell Small 3 Gashaarden

De Bellfires View Bell Small 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding