Bellfires Vertical Bell

Bellfires Vertical Bell

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een mooie, verticale gashaard? De Bellfires Vertical Bell serie kenmerkt zich door zijn prachtige slanke en unieke toestellen. Binnen deze serie vindt u fronthaarden en tunnelhaarden. Met de vormgeving van een tunnelhaard zijn twee ruimtes op een bijzondere wijze met elkaar te koppelen. Zo is het mogelijk om de tunnelhaard tussen de woonkamer en eetkamer te plaatsen. U kijkt dan vanaf de ene ruimte, door de gashaard, naar de andere ruimte. Daarnaast is het levensechte vlammenspel vanuit beide posities te aanschouwen. De haarden van de Bellfires Vertical Bell serie staan bekend om een gebruiksvriendelijke bediening, een minimale uitstoot en een hoog rendement.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Ideale gashaarden

Ideale gashaarden

Andere dimensie

De Bellfires Vertical Bell gashaarden zijn ideaal in situaties waar u de nodige ruimte in de breedte ontbreekt. Bellfires heeft onlangs het Floating Frame geïntroduceerd, hiermee kan een heel andere dimensie aan de haard worden gegeven. Het zware stalen frame heeft een stoer en degelijk uiterlijk. De Bellfires Vertical Bell 3 serie bestaat uit drie modellen, namelijk de Bellfires Vertical Bell 3 Small, Bellfires Vertical Bell 3 Large en de Bellfires Vertical Bell 3 Large Doorkijk.

Type Ruitbreedte Vermogen
Bellfires Vertical Bell Small 3 53,4 cm 6 kW
Bellfires Vertical Bell Medium 3 40,9 cm 7 kW
Bellfires Vertical Bell Small Tunnel 3 53,4 cm 6 kW
Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3 40,9 cm 7 kW

Opties Bellfires Vertical Bell 3

Opties Bellfires Vertical Bell 3

Voldoende keuze vrijheid

Bellfires geeft u als klant de mogelijkheid om een gashaard naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan verschillende kaders, een specifieke brander, branderdecoraties en zelfs het glaswerk. Voldoende vrijheid om een geschikte gashaard te vinden die aansluit op uw interieur en verwarmingsbehoefte.

Brander decoraties

Brander decoraties

Creëer je vuurbeeld

Keramische houtstammen set, deze optie zorgt ervoor dat u zo dicht mogelijk bij het echt brandende houtvuur komt.

Grijze kiezels, met bijvoorbeeld de Lamellen achterwand word de inhoud van deze haard mooi donker waardoor de vlammen goed zichtbaar zijn.

Marmersplit, ook wel witte kiezels genoemd in interieur wat goed tot zijn recht komt binnen een moderne inrichting.

Achterwand opties

Achterwand opties

keuze genoeg

Stalen vlakke achterwand, dit is de standaard achterwand optie binnen de Bellfires Vertical Bell 3 serie. 

Brede lamellen, zoals de naam al zegt is de achterwand met deze optie van donkere Lamellen gemaakt wat zorgt dat de gashaard een modern uiterlijk krijgt. 

Spiegelwand zwart keramisch, door dat het zwart en van glas is weerspiegelen de vlammen van het vuur nog een keer in de achterwand, wat een mooi effect geeft. 

Afwerkkaders

Afwerkkaders

Keuze tussen 2 kaders

1) Met Floating frame, deze optie is gemaakt om de haard een opties zwevend effect te geven door middel van een keramisch glas wat achter het 8mm dik profiel gemonteerd zit.

2) met Hidden door kader, dit is een kader waar de haard een strak en modern uiterlijk van krijgt. 

Veiligheid boven alles!

Veiligheid boven alles!

Veiligheid van de gashaarden

Binnen Bellfires zijn de ontwikkelaars uitgebreid gaan nadenken over de veiligheid van de gashaarden, hierdoor zijn ze op een systeem gekomen wat gecontroleerd eventuele overdruk binnen de gashaard afvoert. Een groot voordeel van dit systeem is dat het vervangbaar is, dit zorgt ervoor dat de gashaarden van Bellfires uiterst betrouwbaar zijn. Juist in extreme situaties is dit een duidelijke meerwaarde, en zeker een grote factor om rekening mee te houden met het aanschaffen van een gashaard.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op