Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires Vertical Bell

Bent u op zoek naar een mooie, verticale gashaard? De Bellfires Vertical Bell serie kenmerkt zich door zijn prachtige slanke en unieke toestellen. Binnen deze serie vindt u fronthaarden en tunnelhaarden. Met de vormgeving van een tunnelhaard zijn twee ruimtes op een bijzondere wijze met elkaar te koppelen. Zo is het mogelijk om de tunnelhaard tussen de woonkamer en eetkamer te plaatsen. U kijkt dan vanaf de ene ruimte, door de gashaard, naar de andere ruimte. Daarnaast is het levensechte vlammenspel vanuit beide posities te aanschouwen. De haarden van de Bellfires Vertical Bell serie staan bekend om een gebruiksvriendelijke bediening, een minimale uitstoot en een hoog rendement.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Ideale gashaarden

De Bellfires Vertical Bell gashaarden zijn ideaal in situaties waar u de nodige ruimte in de breedte ontbreekt. Bellfires heeft onlangs het Floating Frame geïntroduceerd, hiermee kan een heel andere dimensie aan de haard worden gegeven. Het zware stalen frame heeft een stoer en degelijk uiterlijk. De Bellfires Vertical Bell 3 serie bestaat uit drie modellen, namelijk de Bellfires Vertical Bell 3 Small, Bellfires Vertical Bell 3 Large en de Bellfires Vertical Bell 3 Large Doorkijk.

Type   Ruitbreedte Vermogen
Bellfires Vertical Bell Small 3   53,4 cm   6 kW
Bellfires Vertical Bell Medium 3   40,9 cm   7 kW
Bellfires Vertical Bell Small Tunnel 3   53,4 cm   6 kW
Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3   40,9 cm   7 kW

 

 

 


 

Opties Bellfires Vertical Bell 3

Bellfires geeft u als klant de mogelijkheid om een gashaard naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan verschillende kaders, een specifieke brander, branderdecoraties en zelfs het glaswerk. Voldoende vrijheid om een geschikte gashaard te vinden die aansluit op uw interieur en verwarmingsbehoefte.

Brander decoraties

Bellfires Corner Bell 3 houtstammenset   Bellfires Corner Bell 3 grijze stenen   Bellfires Corner Bell 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set, deze optie zorgt ervoor dat u zo dicht mogelijk bij het echt brandende houtvuur komt.    Grijze kiezels, met bijvoorbeeld de Lamellen achterwand word de inhoud van deze haard mooi donker waardoor de vlammen goed zichtbaar zijn.   Marmersplit, ook wel witte kiezels genoemd in interieur wat goed tot zijn recht komt binnen een moderne inrichting. 

 

Achterwand opties

Bellfires Vertical Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires Vertical Bell 3 Lamellen achterwand   Bellfires Vertical Bell 3 spiegelachterwand
Stalen vlakke achterwand, dit is de standaard achterwand optie binnen de Bellfires Vertical Bell 3 serie. 
 
  Brede lamellen, zoals de naam al zegt is de achterwand met deze optie van donkere Lamellen gemaakt wat zorgt dat de gashaard een modern uiterlijk krijgt.    Spiegelwand zwart keramisch, door dat het zwart en van glas is weerspiegelen de vlammen van het vuur nog een keer in de achterwand, wat een mooi effect geeft. 
 

 

Afwerkkaders

Bellfires Hidden door Bellfires Hidden door 10cm      
Bellfires Corner Bell 3
met Floating frame, 
deze optie is gemaakt om de haard een opties
zwevend effect te geven door middel van een keramisch glas
wat achter het 8mm dik profiel gemonteerd zit.  
  Bellfires Corner Bell 3
met Hidden door kader,
dit is een kader waar de haard een strak en modern uiterlijk van krijgt.  
           

 

Veiligheid boven alles!

Binnen Bellfires zijn de ontwikkelaars uitgebreid gaan nadenken over de veiligheid van de gashaarden, hierdoor zijn ze op een systeem gekomen wat gecontroleerd eventuele overdruk binnen de gashaard afvoert. Een groot voordeel van dit systeem is dat het vervangbaar is, dit zorgt ervoor dat de gashaarden van Bellfires uiterst betrouwbaar zijn. Juist in extreme situaties is dit een duidelijke meerwaarde, en zeker een grote factor om rekening mee te houden met het aanschaffen van een gashaard.