Faber Duet Premium XL

Adviesprijs:
€ 4.399,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland
De Faber Duet XL is een zeer brede hoekhaard met een prachtig sfeervol vlammenspel. De Faber Duet XL is standaard voorzien van een stepburner, dit houdt in dat de brander opgedeeld is in drie delen.
×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Model
Inbouw
Afmetingen
Groot
Stijl
Modern
Vuurzicht
2-zijdig
Brandstof
Gas, Propaan
Branderdecoratie
Houtset, Kiezels, Split
Vermogen
8,4kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Keramisch glas, Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
130/200

Faber Duet Premium XL

De Faber Duet Premium XL  is het grootste model hoekhaard uit de Duet-serie van Faber. Deze elegante compacte gas inbouwhaard is zeer geschikt dankzij zijn 8,4KW vermogen voor wat grotere ruimtes. Door de Duet Premium XL in een strakke kolom in de hoek van de woonkamer te plaatsen bespaart u de meeste ruimte in de woonkamer maar de Faber Duet Premium XL is ook heel goed te combineren met een haardplateau van natuursteen of MDF waar u eventueel de T.V. op kunt plaatsen.

 

Faber Duet Premium XL – Opties

De Faber Duet Premium XL is leverbaar met levensechte houtstammen, moderne witte kiezels of grijze splitstenen. Deze hoekhaard wordt standaard geleverd met een zwarte stalen vlakke achterwand maar is ook optioneel leverbaar met een zwart glazen achterwand waardoor het vlammenspel weerspiegeld in de achterwand en er hierdoor een voller vlammenspel ontstaat. Met de standaard meegeleverde afstandsbediening kunt u het vlammenspel eenvoudig vanuit uw stoel bedienen.

 

Faber Duet Premium XL – eenvoudig te bedienen

De Faber Duet Premium XL is een zeer brede hoekhaard met een prachtig sfeervol vlammenspel. De Faber Duet XL is standaard voorzien van een stepburner, dit houdt in dat de brander opgedeeld is in drie delen. Wanneer u minder warmte en toch een hoog vuurbeeld wenst, kan er doormiddel van een knop op de afstandsbediening eenvoudig de buitenste twee delen van de brander uitgeschakeld worden.

  

Een vergelijkbaar model van de Faber Duet XL gashaard staat brandend opgesteld in onze showroom te Apeldoorn. wilt u meer informatie over deze serie klik dan op de volgende link.