• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Bellfires View Bell

Bellfires View Bell

Ons assortiment

De gashaarden uit de Bellfires View Bell 3 serie zijn schitterende 3-zijdige gashaarden, deze zijn er in verschillende breedtes en hoogtes. De Bellfires View Bell 3 serie heeft zowel horizontale, verticale als vierkante modellen met allemaal het zelfde unieke vlammenspel. Alle Bellfires View Bell 3 gashaarden zijn voorzien van een keramische brander, dit zorgt voor een extra helder vuurbeeld in de haard.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Keramische brander

Keramische brander

Uniek en zuiver vuurbeeld

De Bellfires View Bell 3 inbouw gashaarden zijn allemaal voorzien van een keramische brander. Vele andere merken hebben een standaard stalen brander, de gaatjes in de brander waar de vlammen uit komen zijn met een lazer uitgesneden. Wanneer een brander doormiddel van een lazermachine wordt uitgesneden zijn de gaatjes waar de vlammen uit komen niet zo rond dan wanneer u een keramische brander heeft die helemaal in een mal gegoten is zoals bij de Bellfires View Bell 3 gashaarden. Doordat de brander van de Bellfires View Bell 3 gashaarden geheel in een mal gegoten worden zijn deze gaatjes helemaal rond, dit zorgt ervoor dat de Bellfires View Bell 3 inbouw gashaarden een uniek en zuiver vuurbeeld hebben ten opzichte van de andere merken.

Uniek vuurbeeld

Uniek vuurbeeld

realistisch houtset

De Bellfires View Bell 3 gashaarden zijn allemaal voorzien van een robuust houtset. Veel gashaard fabrikanten leveren gashaarden met een onnatuurlijk en klein houtset, daarin tegen heeft Bellfires een uitgebreid houtset met vele verschillende soorten stammen die erg realistisch zijn. Wanneer u een Bellfires View Bell 3 gashaard ziet branden ziet u het verschil tussen een hout en gashaard nauwelijks, dat is het unieke van de 3-zijdige Bellfires inbouw gashaarden. Wilt u geen houtset? Bellfires heeft ook de optie om te kiezen voor strakke grijze kiezels, of witte marmersplit, dit is zonder meerprijs leverbaar. Als u voor de grijze kiezels of witte marmersplit kiest behoudt u nog steeds het unieke vlammenspel van de Bellfires gashaard.  

Opties

Opties

Naar eigen wens te combineren

De Bellfires View Bell 3 gashaarden zijn verkrijgbaar met vele verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor verschillende soorten brander decoraties, achterwanden, Kaders en verschillende soorten branders. Kortom, u kunt de Bellfires View Bell 3 gashaarden naar uw eigen wens samenstellen.

Brander decoratie

Brander decoratie

Keuzevrijheid

De Bellfires View Bell is leverbaar met verschillende brander decoraties. Allereerst de Robuuste houtstammen. Deze houtstammen hebben een zeer realistische uitstraling en zorgen voor een levendig vlammenspel. Kiest u ervoor om het strak te houden, dan hebben we natuurlijk alternatieve opties namelijk de witte marmersplit kiezels en de grijs gekleurde stenen. Hier naast vind u de verschillende brander decoraties van de Bellfires View Bell serie.

Achterwand

Achterwand

Kies de juiste achterwand

Bij de Bellfires View Bell serie heeft u de keuze uit verschillende achterwanden. Voor de achterwanden heeft u de keuze uit lamellen, zwart keramisch of vlakke wanden. Het zwarte keramische glas geeft het vlammenspel een extra dimensie doordat de vlammen weerspiegelen in de achterwand. Dit is werkelijk een prachtig gezicht en daardoor ook een absolute aanrader.

Kaders

Kaders

Keuze tussen 2 kaders

Bij de Bellfires View Bell serie kunt u de keuze maken tussen twee kaders. Met het standaard Hidden door kader van 4,2 cm, word er een perfecte minimalistische afwerking gerealiseerd. De andere optie is het Hidden Door 10cm kader. Dit bredere kader loopt rondom het glas, zodat er één geheel gecreëerd wordt met de ombouw.

Brandertechniek

Brandertechniek

Centre Fire en Line Fire

Centre Fire
De gehele Bellfires View Bell 3 serie is leverbaar met een Centre Fire brander, met deze brander kan u het vuur geheel naar het midden van de gashaard schakelen. Kortom, veel sfeer en weinig warmteafgifte.

Line Fire
De gehele Bellfires View Bell 3 serie is leverbaar met een Line Fire brander techniek, met één druk op de knop kan u de brander schakelen. U ziet nauwelijks verschil in het vuurbeeld maar toch bespaard u tot wel 40% op uw gasverbruik.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op