Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires View Bell

De gashaarden uit de Bellfires View Bell 3 serie zijn schitterende 3-zijdige gashaarden, deze zijn er in verschillende breedtes en hoogtes. De Bellfires View Bell 3 serie heeft zowel horizontale, verticale als vierkante modellen met allemaal het zelfde unieke vlammenspel. Alle Bellfires View Bell 3 gashaarden zijn voorzien van een keramische brander, dit zorgt voor een extra helder vuurbeeld in de haard.

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 2
 2. 1
 3. 2

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 2
 2. 1
 3. 2

Keramische brander

De Bellfires View Bell 3 inbouw gashaarden zijn allemaal voorzien van een keramische brander. Vele andere merken hebben een standaard stalen brander, de gaatjes in de brander waar de vlammen uit komen zijn met een lazer uitgesneden. Wanneer een brander doormiddel van een lazermachine wordt uitgesneden zijn de gaatjes waar de vlammen uit komen niet zo rond dan wanneer u een keramische brander heeft die helemaal in een mal gegoten is zoals bij de Bellfires View Bell 3 gashaarden. Doordat de brander van de Bellfires View Bell 3 gashaarden geheel in een mal gegoten worden zijn deze gaatjes helemaal rond, dit zorgt ervoor dat de Bellfires View Bell 3 inbouw gashaarden een uniek en zuiver vuurbeeld hebben ten opzichte van de andere merken.

Uniek vuurbeeld

De Bellfires View Bell 3 gashaarden zijn allemaal voorzien van een robuust houtset. Veel gashaard fabrikanten leveren gashaarden met een onnatuurlijk en klein houtset, daarin tegen heeft Bellfires een uitgebreid houtset met vele verschillende soorten stammen die erg realistisch zijn. Wanneer u een Bellfires View Bell 3 gashaard ziet branden ziet u het verschil tussen een hout en gashaard nauwelijks, dat is het unieke van de 3-zijdige Bellfires inbouw gashaarden. Wilt u geen houtset? Bellfires heeft ook de optie om te kiezen voor strakke grijze kiezels, of witte marmersplit, dit is zonder meerprijs leverbaar. Als u voor de grijze kiezels of witte marmersplit kiest behoudt u nog steeds het unieke vlammenspel van de Bellfires gashaard.  

Opties

De Bellfires View Bell 3 gashaarden zijn verkrijgbaar met vele verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor verschillende soorten brander decoraties, achterwanden, Kaders en verschillende soorten branders. Kortom, u kunt de Bellfires View Bell 3 gashaarden naar uw eigen wens samenstellen.
 

Branderdecoratie

Bellfires View Bell 3 houtstammenset   Bellfires View Bell 3 grijze stenen   Bellfires View Bell 3 witte kiezels
Keramische houtstammen set    Grijze stenen   Witte kiezels

 

Achterwand

Bellfires View Bell 3 stalen vlakke achterwand   Bellfires View Bell 3 Lamellen achterwand   Bellfires View Bell 3 spiegelachterwand
Stalen vlakke achterwand
Deze achterwand wordt standaard geleverd bij iedere Bellfires View Bell 3 gashaard, deze achterwand zorgt voor een strak en natuurlijk geheel.
 
  Lamellen 
Het lamellen binnenwerk kan zonder meerprijs bij de Bellfires View Bell 3 gashaarden haard geleverd worden, het lamellen binnenwerk zorgt voor een klassieke look dat afgeleid is van de klassieke houtkachels.
  Spiegelwand zwart keramisch 
De zwart keramische spiegelachterwand is tegen een meerprijs leverbaar bij elke Bellfires View Bell 3 gashaard. Deze spiegelachterwand zorgt ervoor dat u nog meer diepte creëert in het vuurbeeld, Wanneer de gashaard is voorzien van een spiegelwand weerkaatsen de vlammen in spiegelwand, dit geeft een extra natuurlijke look.  
 

Kaders

Bellfires View Bell 3 Hidden door   Bellfires View Bell 3 Hidden door +10
met Hidden door
Dit standaard Hidden door kader die standaard wordt
geleverd bij de Bellfires View Bell 3 serie is 4,2cm, dit
kader is aan te raden wanneer u bijvoorbeeld een kast
of plateau onder de haard krijgt. 
  met Hidden door +10cm
Het +10cm Hidden door kader die optioneel verkrijgbaar
is voor de gehele Bellfires View Bell 3 serie wordt vaak
toegepast wanneer de haard in een strakke kolom wordt
ingebouwd, dit kader zorgt voor net iets meer body
rondom de haard. 

 

Brandertechniek

 • Centre Fire
  De gehele Bellfires View Bell 3 serie is leverbaar met een Centre Fire brander, met deze brander kan u het vuur geheel naar het midden van de gashaard schakelen. Kortom, veel sfeer en weinig warmteafgifte.
 • Line Fire
  De gehele Bellfires View Bell 3 serie is leverbaar met een Line Fire brander techniek, met één druk op de knop kan u de brander schakelen. U ziet nauwelijks verschil in het vuurbeeld maar toch bespaard u tot wel 40% op uw gasverbruik.