• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Swing Front H2O 67x51

Houtkachels
€ 6.545

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Swing Front H2O 67x51

De Spartherm Swing Front H2O 67x51 heeft een rendement van meer dan 80%. Deze haard beschikt over een liftdeur. Het reinigen van de ruit is ook zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het naar voren kantelen van de ruit. Deze haard is vierkant waarmee u een prachtig zicht heeft op het vuur. Deze haard heeft een front aanzicht en kan worden ingebouwd in ieder interieur. 

Met deze haard kunt u veel meer dan alleen het verwarmen van de ruimte waarin de haard staat. Het is namelijk mogelijk om hem aan te sluiten op uw cv-installatie. Hiermee kunt u met de houthaard uw eigen water opwarmen. 

Verwarm uw hele huis

Bij deze haard van Spartherm kunt u aansluiten op uw cv-systeem, hiermee verwarmt de haard het water en zo kunt u uw hele huis verwarmen. Waar u ook voor kunt kiezen is een buffervat. Een buffervat wordt optioneel meegeleverd tegen een meerprijs die u bij ons kunt opvragen. De buffervaten hebben twee verschillende maten. Zo heeft u een buffervat met een inhoud van 10,5L of een buffervat met een inhoud van 13,5L. In deze vaten kunt u het water opslaan wat altijd door de haard wordt gepompt zodat u altijd water op een warme temperatuur heeft. U kunt het water dan gebruiken voor wat u maar wilt.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInbouw
Minimale vermogen5,6 kW
Maximale vermogen10,4 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter180mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Haard soortCv

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Swing Front H2O 67x51 Houtkachels

De Spartherm Swing Front H2O 67x51 is een inbouw houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding