• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Swing Insert 71x52

Houtkachels
€ 3.615

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Swing Insert 71x52

De Spartherm Swing Insert 71x52. Meer weten over deze prachtige inzet houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Het merk Spartherm

Reeds meer dan 35 jaar is het Duitse merk Spartherm een bekende naam voor iedereen die een zoektocht is gestart naar een hoogwaardige haard. Ze staan bekend om hun vooruitstrevende ideeën, milieuvriendelijkheid en streven naar ultieme perfectie, waardoor ze een goede reputatie hebben verdiend.

Er wordt aandacht besteed aan elk detail tijdens het ontwerpproces, met als typerende eigenschap de chamotte bekleding. Deze vuurvaste steen van uitstekende kwaliteit staat garant voor een goede verspreiding van warmte, een hoog rendement en schone ramen van de haard. Het strakke ontwerp van Spartherm laat het geweldige vlammenspel volledig tot zijn recht komen, waardoor u gegarandeerd profiteert van wat deze haard te bieden heeft.

Waarom kiezen voor een inzethaard?

Een inzethaard is een prachtige aanvulling voor uw woning. Wat deze optie echt onderscheidt, is hoe perfect het zich mengt met uw woning. Het strakke ontwerp van een inzethaard maakt het de perfecte aanvulling op een hedendaagse en tijdloze inrichting.

Behalve de esthetische uitstraling, biedt een inbouwhaard ook praktische voordelen, zoals effectieve warmtevoorziening, waardoor het zowel een visueel als handig onderdeel van uw woning is. Een inzethaard van deze tijd is uitgerust met geavanceerde technologieën die een doelmatige en gelijkmatige warmteverspreiding waarborgen. Dit creëert een behaaglijke en knusse sfeer, ook wanneer het kouder wordt.

Het installeren van een inzethaard in een bestaande setting kan aanzienlijke veranderingen aan uw huis vereisen. Daardoor is een inzethaard de ideale haard voor nieuwbouwwoningen of zodra u gaat verbouwen. 

Spartherm Swing Insert 71x52 aanschaffen

Bent u enthousiast over de Spartherm Swing Insert 71x52 en wilt u geïnspireerd raken door de mogelijkheden? Laat het ons weten. Onze adviseurs staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen en met u mee te denken. 

Breng een bezoek aan onze luxe showrooms in Apeldoorn of Rijssen en laat u verwonderen door de sfeer van de haarden. Dit geeft u de kans om te beslissen of de Spartherm Swing Insert 71x52 perfect past bij uw eisen, en u kunt zich tegelijkertijd laten betoveren door de diversiteit van onze haarden. 

Beschikt u niet over tijd om ons te bezoeken, maar wilt u wel met een deskundige medewerker de opties bekijken? We komen graag bij u thuis voor advies aan huis, zodat u in alle rust de juiste beslissing kunt nemen.

 

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelInzet
Minimale vermogen5,5 kW
Maximale vermogen10,3 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Swing Insert 71x52 Houtkachels

De Spartherm Swing Insert 71x52 is een inzet houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding