• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Senso M H2O

Houtkachels
€ 7.320

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Spartherm Senso M H2O
  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Senso M H2O

De Spartherm Senso M H2O is een bijzondere houtkachel. Zo is de haard voorzien van een tijdloos design. Daardoor past de haard in elk wooninterieur. De Spartherm geeft een prachtig frontaal vuurzicht. Hiermee geniet u van een geweldig zicht op het vlammenspel. Tevens schijnt de oranje gloed van het vuur op een bijzondere manier in uw kamer. Dit brengt uiteraard veel sfeer en gezelligheid met zich mee. De kleuren van de haard zijn zelf te kiezen. Kies tussen de kleuren grijs, zwart of wit. Zo zorgt u ervoor dat de haard nog beter in uw inrichting past.

Aansluiten op CV

Naast sfeer brengt de Spartherm Senso M H2O ook warmte. Dit komt door het vermogen van 7,9 kW. Zo is de woonkamer gemakkelijk te zien van een aangename temperatuur. En deze warmte komt niet alleen in uw woonkamer. De houtkachel is namelijk aan te sluiten op uw CV. Op die manier geniet u in het hele huis van warm water dat is opgewarmd door de haard. U bespaart ook geld op uw energierekening dankzij het hoge rendement van minimaal 85%. Tevens maakt u minder gebruik van fossiele brandstoffen. Zo bent u milieuvriendelijk aan het stoken. De haard biedt daarom zowel sfeer als efficiëntie.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Minimale vermogen5,5 kW
Maximale vermogen10,3 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurGrijs, Wit, Zwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandChamotte
Haard soortCv

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Senso M H2O Houtkachels

De Spartherm Senso M H2O is een vrijstaande houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding