• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Cubo L Style

Houtkachels
€ 5.835

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Cubo L Style

De Spartherm Cubo L Style. Meer weten over deze prachtige vrijstaande houtkachel van Spartherm? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende aanbieding aan.

Spartherm haard

Gedurende meer dan 3 decennia heeft het Duitse merk Spartherm een stevige erkenning gecreëerd als de ideale optie voor kwalitatieve haarden. Innovatie, duurzaamheid en eersteklas kwaliteit zijn de aandachtspunten waarop hun naam rust.

Er wordt aandacht besteed aan elk detail tijdens het ontwerpproces, met als beste eigenschap de chamotte bekleding. Chamotte is een hoogwaardige vuurvaste steen en zorgt voor een efficiënte warmteverdeling, een hoog rendement en schone ruiten. Bij Spartherm is minimalisme meer dan een ontwerpkeuze; het zorgt voor extra aandacht voor het vuur, zodat u gegarandeerd kunt genieten van de ambiance en de warmte in uw woning.

Waarom kiezen voor een vrijstaandehaard?

Een vrijstaandehaard creëert een ideale balans tussen elegantie en genieten. Wat deze keuze echt bijzonder maakt, is de uitstekende integratie van de haard in uw huis. Het strakke design van een vrijstaandehaard maakt het de perfecte aanvulling op een hedendaagse en elegante inrichting.

Naast de uitstraling bezit een inbouwhaard ook praktische pluspunten, zoals efficiënte verwarming. Nieuwe vrijstaandehaarden zijn uitgerust met innovatieve technologieën die een effectieve en gelijkmatige warmteverspreiding waarborgen, wat resulteert in een behaaglijke en knusse sfeer, ook wanneer de temperaturen dalen.

Let op: het plaatsen van een vrijstaandehaard vraagt bij bestaande situaties om meerdere aanpassingen aan het huis. Een vrijstaandehaard is om deze reden uitstekend als u een nieuwbouwwoning hebt gekocht of in de nabije toekomst groots wilt gaan verbouwen.

Meer weten over de Spartherm Cubo L Style?

Wilt u meer weten over de Spartherm Cubo L Style en wat deze haard u te bieden heeft? Neem vrijblijvend contact met onze adviseurs op. Onze specialisten voorzien u graag van advies, zodat u straks ten volle plezier beleeft aan de haard. 

Voel de sfeer van de haarden door een kijkje te nemen in onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hiermee kunt u het besluit maken of de Spartherm Cubo L Style voldoet aan de wensen en kunt u zich laten verrassen door alle mogelijkheden. 

Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen in de showroom, maar toch de diverse keuzes met een professional wilt bespreken, zijn wij er voor u. Laat ons naar u toekomen voor advies aan huis, zodat u in alle comfort en op uw gemak de perfecte beslissing kunt nemen.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingMet autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Cubo L Style Houtkachels

De Spartherm Cubo L Style is een vrijstaande houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding