• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Spartherm Ambiente A7

Houtkachels
€ 4.755

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Spartherm Ambiente A7
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Spartherm Ambiente A7

De Spartherm Ambiente A7 is een imposante kachel met een rechthoekige vormgeving. In combinatie met een zandsteen of speksteen bekleding straalt dit toestel een bijzonder karakter uit. Deze uitvoeringen zijn tegen een meerprijs leverbaar. Indien u de standaardprijs betaalt, bekleedt u de Spartherm Ambiente A7 in de kleuren nero, grafiet of terra. Met de hoogwaardige stooktechniek behaalt deze houtkachel van Spartherm een nominaal vermogen van 5,9 kW en een rendement van 80%. Dit toestel is uitgerust met een open verbrandingssysteem. De verse zuurstof voor de verbranding wordt dan vanuit de woonkamer gehaald. Dankzij de gebruiksvriendelijke stelhendel regelt u zeer nauwkeurig de luchttoevoer. Ten slotte heeft het toestel een handig houtvak, zodat u de houtblokken bij de haard kunt bewaren.

Efficiënte warmteopslag

De Spartherm Ambiente A7 heeft ook een praktische opslag. Deze warmteopslag is in stalen bekleding uitgevoerd. Wanneer u met de haard een aangename temperatuur opwekt, wordt deze warmte langdurig opgeslagen. Na het gedoofde vuur komt de opgeslagen hitte vrij, zodat de warmteopslag uw woonruimte nog een heerlijke warmtestraling geeft. Een zeer efficiënte en functionele eigenschap van de Spartherm Ambiente A7. Heeft u liever een haard met fraaie, gebogen vormen? Dan bekijkt u de gehele Spartherm Ambiente serie. Deze serie bezit haarden met een hoekige en ronde vormgeving.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkSpartherm
MateriaalStaal
ModelVrijstaand
Minimale vermogen4,5 kW
Maximale vermogen7,7 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
KleurBruin, Grijs, Wit, Zwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Spartherm houtkachels

Made in Germany, made by Spartherm

Indrukwekkend in kwaliteit en afwerking

Met dank aan zeer hoge Duitse kwaliteitsnormen heeft Spartherm een sterke marktpositie in houtgestookte liftdeurhaarden en vrijstaande houtkachels. Deze haarden overtuigen technisch en constructief van kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Spartherm produceert jaarlijks meer dan 55.000 haarden en is daarmee één van de grootste fabrikanten in Europa.

Chamotte binnenbekleding

Chamotte binnenbekleding

Vuurvaste steen van hoge kwaliteit

Houthaarden van Spartherm zijn aan de binnenkant voorzien van chamotte binnenbekleding. Chamotte is een vuurvaste steen van zeer hoge kwaliteit. Deze steensoort houdt de warmte goed vast wat zorgt voor een optimaal rendement.

U heeft keuze uit een lichte en donkere kleur chamotte. Bij Haardenexpert adviseren wij bijna altijd om te kiezen voor de donkere kleur. Vuur in combinatie met de donkere achtergrond geeft een bijzonder mooi contrast. Zo komt het mooie vlammenspel nóg meer tot z'n recht. Daarnaast heeft de donkere kleur ook nog een praktisch voordeel, want vuil als vegen en roetaanslag blijven (lang) onzichtbaar.

Eenvoudige reiniging van de ruit

Eenvoudige reiniging van de ruit

Door unieke en gepatenteerde techniek

De kachelruit van een liftdeurhaard van Spartherm is op een eenvoudige manier te reinigen dankzij een unieke en gepatenteerde techniek. Met behulp van een slim ontworpen hendel kunt u de deur kantelen of draaien. Vervolgens is het reinigen van de ruit een gemakkelijke klus geworden.

De deur van front- en tunnelhaarden kunt u kantelen. De 2- en 3-zijdige Spartherm-haarden maken gebruik van een draaisysteem.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Eco Design label

EcoDesign richtlijn

De norm met strengere eisen

Zeker weten dat u een houtgestookte haard gebruikt die aan de normen voldoet, nu en in de toekomst? De juiste keuze is dan deze prachtige houthaard. Het gehele assortiment voldoet aan de norm van EcoDesign die vanaf 2022 in is gegaan. Zo staan we garant voor een hoog rendement en zeer lage fijnstof uitstoot, met gegarandeerd veel stook plezier!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Spartherm Ambiente A7 Houtkachels

De Spartherm Ambiente A7 is een vrijstaande houtkachel van het merk Spartherm.
Ontvang aanbieding